icon

Môže kamarát zmeniť city voči kamarátke?

Dnes o 09:39

Ahojte ženy,
mám na vás otázku. Stalo sa vám už, že muž, ktorý o vás najprv nemal záujem, no vy ste o neho áno, časom zmenil city k vám. Mám kamaráta a asi pred pol rokom som mu povedala, že sa mi páči a že k nemu cítim viac než len kamarátstvo. Vtedy mi povedal, že to medzi nami necíti, takže sme ostali len kamaráti. Včera mi však napísal, že od tej doby nad tým veľakrát rozmýšľal a že by to teraz chcel skúsiť. Stalo sa vám niečo podobné? Ako to nakoniec u vás dopadlo?

nelca84
Dnes o 09:46

@anonym_autor mala som spolužiačku, ktorá bola roky zaľúbená do jedného chalana, no on ju nechcel. Teraz sú manželia a majú dve deti, takže ...

januska12323
Dnes o 10:37

Prečo by to nebolo možné?

dzulli1980
Dnes o 10:44

Mám kamarátku, roky dozadu to bolo ... bola veľmi zaľúbená do jedného chalana, on ju bral ako kamarátku, išiel robiť do zahraničia, povedal, že ak rok na neho počká, budú spolu chodiť (zo srandy to povedal samozrejme) ... ona ho fakt rok čakala ... vrátil sa, dali sa dokopy, už sú spolu cez 20 rokov, 5 detí majú ... aj také ❤príbehy❤ píše život.

mandzula
Dnes o 10:45

Uz 13 rokov zijem so spoluziakom z gympla, o ktoreho by som kedysi nebola ani bicykel oprela. Stretli sme sa ako 32-rocni, on mal zaujem hned, ja az casom. Kamaratka mi vravela chod do toho, ja ze co si, ved sa mi vobec nepaci a zrazu buch.

zuzanita1609
Dnes o 10:57

Môže sa to stať,keď sa dajú kamaráti dokopy a môže to aj fungovať,len mne to príde, ako keby sa mal "uspokojiť" s kamarátkou, ktorú odmietal, keďže sa vo výhľade neobjavilo nič iné. Taká tá druhá voľba. To by ma mrzelo viac. Ak tam z jeho strany nie je tá povestná iskra, zamilovanosť, búšenie srdca pri stretnutí,bude to skôr taká vypočítavosť...."keď už nič iné,bude dobrá aj kamarátka". Prepáč za úprimnosť.

lentakyterapeut
Dnes o 11:28

Na zaciatku maju vsetci vysoke naroky a casom pochopia ze tie naroky nedosiahnu tak si ich upravia a zrazu pride skvely clovek s ktotym im je dobre

danica2711
Dnes o 11:44

ak to po tej dobe ešte stále cítiš aj ty, prečo by ste to neskúsili?

anonym_14a3ff
Dnes o 11:56
@zuzanita1609

Môže sa to stať,keď sa dajú kamaráti dokopy a môže to aj fungovať,len mne to príde, ako keby sa mal "uspokojiť" s kamarátkou, ktorú odmietal, keďže sa vo výhľade neobjavilo nič iné. Taká tá druhá voľba. To by ma mrzelo viac. Ak tam z jeho strany nie je tá povestná iskra, zamilovanosť, búšenie srdca pri stretnutí,bude to skôr taká vypočítavosť...."keď už nič iné,bude dobrá aj kamarátka". Prepáč za úprimnosť.

@zuzanita1609 Vôbec nemusí byť. Mne sa už 2x stalo že som sa zrazu zaľúbila do niekoho, koho som roky poznala. Občas to nabieha pomaly až zrazu si uvedomím že je problém. Raz sa mi stalo že som sa pozerala na toho človeka a normálne ako keby ho osvietilo. Doslova žiaril. Ani jednému som to nikdy nepovedala a trvalo pri každom cca 3 roky kým tie city odišli.
Ale nepopieram že to môže byť čistá vychcanosť 😅 že žiadna lepšia sa mu nehodila okolo krku, tak stačí aj toto.

anonym_0b85b0
Dnes o 12:08

Sa som bola tiež celá zaláskovaná do spolužiaka.zo strednej a on nič. Na konci 4r už on áno ale ja som už nie. Síce asi z nostalgie som s ním šla na rande ale nemalo to zmysel. Čas ukázal že som mala dobrú predtucha. Má samé exekúcie zväčša za neplatenie alimentov, na deti od troch žien. Nemá ani poriadnu pracu

zuzanita1609
Dnes o 12:14
@anonym_14a3ff

@zuzanita1609 Vôbec nemusí byť. Mne sa už 2x stalo že som sa zrazu zaľúbila do niekoho, koho som roky poznala. Občas to nabieha pomaly až zrazu si uvedomím že je problém. Raz sa mi stalo že som sa pozerala na toho človeka a normálne ako keby ho osvietilo. Doslova žiaril. Ani jednému som to nikdy nepovedala a trvalo pri každom cca 3 roky kým tie city odišli.
Ale nepopieram že to môže byť čistá vychcanosť 😅 že žiadna lepšia sa mu nehodila okolo krku, tak stačí aj toto.

@anonym_14a3ff nepopieram,že sa to nemôže stať. Vraví sa,že najkvalitnejšie vzťahy vznikajú z priateľstiev. Len mne by stále vŕtalo v hlave,že ak mu príde do života niekto iný,pri kom sa poblázni,nebude mať dôvod ostávať s niekým,kde tá chémia zo začiatku nebola. Cítila by som sa len ako prestupná stanica. Obrazne povedané,vezie sa v našom Tatrane a zrazu má možnosť nastúpiť na "Šinkanzen" (z jeho pohľadu). A ja chcem byť ten Šinkanzen pre niekoho,kto to tak vidí už od začiatku 😊. Opakujem, môže sa to stať,no mám pocit,že v tomto prípade tam budú pochybnosti už na začiatku,či to bude mať dlhé trvanie a úprimne,nechcela by som čakať na to,keď príde ten čas,že ma konečne uvidí ako ten "Šinkanzen" 😏. A ísť do niečoho s pochybnosťami nerobí dobrotu.

marianarem
Dnes o 12:29

@anonym_autor Ano, stalo sa mi to a poznam viac takych pribehov aj u muzov, aj u zien a su z toho velmi pekne dlhorocne manzelstva. Vobec to nemusi znamenat, ze by si pre toho cloveka bola nejaka volba z nudze. Niekedy clovek nie je pripraveny na vazny vztah, niekedy si riesi nieco z minulosti a namotava sa na typy, ktore mu napriklad pripominaju jeho rodica alebo na ludi, ktori su rovnako zraneni ako on sam...Ako sa clovek vyvija, tak sa moze menit aj to, comu je otvoreny a akeho partnera hlada.