Môže mať zadaná žena kamarátov?
Chcem sa opýtať na názor ohľadom kamarátov/kamaratky pokiaľ ste v manželstve alebo vo vzťahu. Stále počúvam že pokiaľ je žena zadaná tak nemôže mať kamarátov. Žiadne vypisovanie ani stretávanie sa s druhým pohlavím. Aký je váš názor?. Samozrejme nemyslím že teraz každý deň kávičku u ženy doma keď jej manžel je v práci a nikto o ničom nevie. Skôr tak normálne. Nudím sa mám chuť na kávu nemám s kým vypiť tak pôjdem za kamarátkou na kávu. V práci som sa pýtal kolegov (vek 40+) dospelý muži ktorý sú toho názoru že ihneď žena podvedie muža alebo muž ženu, že vraj nikdy to nebude len káva ale stále za tým bude niečo viac
Ďakujem 😊
@patrikjames som zadana 11r uplne bezne chodim na kavy, obedy aj vecerne vinko s kamosmi. Myslim tym ja a jeden kamos (nie vzdy ten isty) bez partie. Mam asi 3 kamosov co sa takto pravidelne stretavame, nemam najmensi zaujem o nich ani oni o mna.
Považujem za normálne, že idem občas na kávu či obed s kamarátmi alebo len kamarátom, ktorého poznám roky. Väčšinou sú to bývalí kolegovia, s ktorými sa občas stretávame aj súkromne, poznáme si partnerov navzájom. Ale robím to občas. Nerobím to každý týždeň a nerobím to preto, že sa dotyčný nudí, tak obvoláva ženy, aby s ním niekam išli. Problém u teba vidím v tom, ak si single a aby si sa nenudil, tak obvolávaš zadané známe. To asi v poriadku nie je.
Nemusí byt za tým stále niečo viac ale ak zadaný vynakladá úsilie na stretnutie sa s nezadaným, najmä ak ma ešte aj deti, jeto prinajmenšom cudne a áno, môže sa z toho vyklut viac. 🙂 Raz za čas aj ja pokecám s druhým pohlavím. Zvyčajne to príde nečakane, že sa stretneme alebo mi napíše niekto po dlhej dobe. Jednou konverzáciu to konci.. Nevidím dôvod investovať tým smerom..
"Nudím sa mám chuť na kávu nemám s kým vypiť tak pôjdem za kamarátkou na kávu". neviem si predstavit taku situaciu ci uz ze by isiel muz alebo ja (akoze prakticky tu situaciu ze mam potrebu ist von na kavu s niekym z nudy a mala by som volat nejakych inych muzov ako svojho alebo svoje kamosky). na stretavanie a kavy mam kamosky a on kamosov. samozrejme nahodne stretnutia a bezne kecanie ci kavy v robote v office nepocitam, to je bezna vec. ty ale pises o niecom inom - z nudy inicovane stretka s kamoskami.
@patrikjames kludne popisem aj s kamaratkami, aj s kamaratmi. A ked sa sa, co je naozaj sporadicke, ja by som aj castejsie, len... , tak sa aj stretnem a to bez ohladu na pohlavie.
ja som nemala nikdy kamarátov,takže môj ex to riešiť nemusel,ale on by to aj tak neriešil.
On mal kamarátov aj kamarátiek kopu,poznali sa od základnej školy,čiže keby niečo s nejakou chcel mať,tak by mal,ale on si vybral mňa.Ja som jeho kamošky nikdy neriešila.
@patrikjames mne to príde choré.
Jeden z partnerov nie je druhému rodičom aby si niečo zakazovali.
Dospelí ľudia si môžu robiť čo chcú, chceš ísť na kávu chod, chceš ísť na víkendový pobyt chod. Chceš ísť na dovolenku s kamarátmi a kamarátkami chod.
Ja mam pocit ze si ľudia robia zo vzťahu škôlku, nerob hento, rob tamto, nerob to takto.
Keď si navzájom vo vzťahu neveríte načo ste spolu?
@patrikjames nudis sa? Na zahnanie nudy potrebujes "hostesku"?
uprimne mi je luto ludi, ktori nedoveruju svojim partnerom natolko, aby ich nechali zit slobodny zivot. ked niekto podviest chce, tak podvedie, cesticku si najde.
kamaratstvo medzi muzom a zenou moze normalne fungovat, tak ako ked je zena napr lesbicka, tak okrem partnerky ma predsa aj ine kamaratky a nikto nebude tvrdit, ze ich mat nemoze, lebo urcite je za tym nieco viac.
moj osobny nazor je, ze je fajn, ked ma moj partner aj kamaratky, aspon dostane zensky pohlad na svet nielen odo mna.
v spokojnom stabilnom vztahu je to uplne v poriadku.
ked je vztah problemovy a nestabilny, tak chapem, ze druha strana ma obavy, aby sa kamaratstvo nezvrhlo. ale v takom pripade treba pracovat na vztahu, nie zakazovat 🙂
@eva8 ja som zadana zena a tiez sa stretavam s kamosmi. aj kamoskami. kto ma zrovna cas. mam partnera introverta, ktory nemusi moc spolocnost, a ja som zas extrovert a milujem spolocnost. on mi vzdy povie, ze nech len idem, lebo vie, ze mi to urobi radost a vratim sa spokojna a on si uzije chvilu samoty.
a urcite by som nepovedala o sebe, ze z nudy siaham na kamosov 😀 mozno to len autor tak hlupo napisal, ze z nudy. ja sa teda stretavam cielene, ked chcem niekoho vidiet a pokecat a kto ma prvy cas, tak s tym idem 😀
@soldi
Samozrejme nemyslím že teraz každý deň kávičku u ženy doma keď jej manžel je v práci a nikto o ničom nevie.
Nudím sa mám chuť na kávu nemám s kým vypiť tak pôjdem za kamarátkou na kávu.
Ist s kamaratkou na kavu a za kamaratkou na kavu, s uvodom, ze nie kazdy den u nej doma, to je uz viac "nestastnych" vyjadreni
@melanta som zadaný 11 rokov a manželia sme 2 roky. Podnet otázky bol kvôli kamarátovi kde sa zhodli veľa rozdielne názory
@patrikjames ahá, takže nejde o to, že ty "beháš" za zadnou kamarátkou, ale že za tvojou ženou "behá" jej nezadaný kamarát? A pýtaš sa, či by si mal zbystriť alebo to nechať tak?
@patrikjames a ty si co myslis?
@patrikjames normalne mam kamaratov, stretavam sa s nimi. Nevidim dôvod, preco nie

Primitívne názory...mam kamaráta roky, poznam ho dlhšie ako manžela...bežne chodíme von ns prechádzky, kavu...niekedy vezmeme polovičky, niekedy nie...