icon

Môže mi niekto vysvetliť správanie partnera?

18. feb 2024

Muž sa fláka a ja ťahám takmer každý jeden celý víkend sama pri deťoch, už to pomaly ani neriešim, on mi nestojí za to. Lenže on, deň predým ako sa zas vyparí, sa potrebuje na mne ešte ku všetkému poriadne odventilovať (akoby toho na mojich pleciach bolo málo). Vulgárne mi nadáva, atakuje ma všemožne, ponižuje ma a kričí na mňa pred deťmi dokonca.
Tak sa pýtam, prečo to asi robí? Vie mi to niekto vysvetliť?
Či ma zlé svedomie, alebo nás potrebuje udupať koľko sa dá? Alebo prečo to podľa vás robí?

Strana
z2
autor
19. feb 2024

@bekind píšem prvý krát v tejto veci.

bekind
19. feb 2024

Samozrejme 🙂

chrissssss2727
19. feb 2024

A kto si si vybral toho chlapa ? A kto sa tak rozhodol že si snim spraví aj deti ? A teraz musíš skákať a utrieť sopel ako to píšeš : D nechápem ludí,proste ak je to na mne moc nespravím si dieťa iba tak lebo aj okolie ma ,po druhé dobre si vyberiem partnera a spoznám ho dôkladne ,ale hold čo ja očakávam od žien ,každý deň tu čítam ako sú nespokojné ako keby chlap vybral ich a nútil by ich zbraňou sa dať do vzťahu : D a potom sú aj normálne zmýšľajúci a korektný chlapi ktorí sú pre vás vzduch lebo predsa nieje extra mega príťažlivý a sexy : D priznám sa ani jednu neľutujem pretože sami pre seba si to vyberiete,zato nik iný nemôže ani ten chlap aj keď vždy ten zlý je ten chlap ale pre boha kto si ho vyberie :D problém si hľadajte všetci v sebe a nie v chlapovi,proste je aký je nedám sa snim dokopy nespravím si dieťa a mám po probléme,a potom každá tretia je single mamička a hľadá si iného chlapa zrazu chapajuceho ktorí si jej pomáha s dieťaťom :D zrazu sme aj mi viditeľný :D samozrejmosť,pretoto sa radšej vyhýbam vzťahom už dlhší čas a ani sekundu neľutujem : D a samozrejme dajte si sem omáčky ako vás chlap omotava a ťahá medové motuze ,hlavne že keď stretnete korektného a vyspelého tak ho dáte dole lebo je nudný : D :D

nin12345
19. feb 2024

@chrissssss2727 pozri nebud zbytocne cynicky. Tieto veci su velakrat zakorenene v detstve. Ked ma dievca doma prilis tvrdu vychovu - castokrat ponizujucu a opovrhujucu tak ma posunute hranice toho co si k nej ludia mozu dovolit aj v dospelosti. Snazi sa cim skor odist z prostredia tejto vychovy a stretne chlapa castokrat idealneho co ju zahrnuje extremnou laskou a pozornostou ktoru nikdy od rodicov nedostala a je sarmantny (normalni muzi to takto nehrotia od zaciatku). Toto vsak vsetko funguje v podvedomi. Takyto muz ju rychlo hrnie a tlaci do zavazku ale velmi nenapadne a ona s vidinou konecne stastnej vlastnej rodiny v presvedceni ze stretla pana dokonaleho a lasku svojho zivota sa s nim do toho zavazku veselo vruti. Postupne zacne odhalovat pravu tvar ked je uz zena v pasci - tehotna/ ma dieta/hypoteka na 30 rokov dopredu/manzelstvo. Nerobi nic odstrihava ju od okoliteho sveta, v niektorych pripadoch aj od penazi, ponizuje, nadava, frfle, uraza a proste psychicky depta. A preco su vacsinou muzi ti agresori a zeny obete? Pretoze my mame tu na Slovensku akosi zakorenene role muza a zeny a stale niektori rodicia vychovavaju svoje dcery velmi tvrdo co im nici sebavedomie a sebahodnotu a navysuje mieru tolerancie voci zlemu spravaniu. A zase zeny ktore su vo vztahoch so svojim muzom nespokojne sa upnu na synacika lebo si donho projektuju svojho muza a vychovaju z neho takuto narcisticku obludu, lebo nikdy nemusel niest nasledky za svoje ciny vzdy bol zo vsetkych len on ten najlepsi, najkrajsi a podobne. Su to zlozite psychologicke mechanizmy. Mne napriklad to po silnom patrani cele doslo ze nieco je zle ale tiez uz mam dieta a je to dlha cesta sa z niecoho takeho dostat a vlastne emocionalne dospiet a najst vlastnu hodnotu🤷‍♀️ Niektore zeny na to nepridu aj cely zivot a len v tom trpia lebo nemaju ani v okoli podporu. A ano tebe ako chlapovi to moze byt neprijemne ale nevysmievala by som sa z takych zien lebo podla mna za to skutocne vo velkej miere nemozu... a urcite najdes aj ty zenu ktora je normalna a pre ktoru nebudes nudny v ziadnom smere

autor
19. feb 2024

@chrissssss2727 🥸 to úrčite. Určite je chyba všade, len nie v chlapovi? A keď ti poviem, že sme spolu chodili roky a správal sa ku mne a ku všetkým naokolo korektne tak neuveríš že? Žena jednoducho v rodine ťahá za kratší koniec a nejeden muž keď vycíti, že má moc v rukách, tak ukáže svoj pravý charakter. Je to tak všade vo svete, nie len na ostatných častiach Slovenska >>>
@nin12345

autor
19. feb 2024

@nin12345 obdivujem ako si mu to jemne a s láskou všetko vysvetlila. Ja by som chytila ten notebook na ktorom píše tieto nezmysli ženám. a by som mu ho jemne otrepala o hlavu. Jemne, jemnučko.

chrissssss2727
19. feb 2024

Kde som ja písal že chlap nieje na vine ? Ja chlapov nechranim,vravím iba to že chlap môže byť taký aj hentaky ale kto si toho chlapa vyberie spomedzi milión a dvesto iných záujemcov ? : D všetci dobre vieme že chlap sa môže snažiť ako chce,môže sa aj na hlavu postaviť keď žena ho nechce...nakoniec si vyberie žena a to je fakt nie môj výmysel...a môžme semka dávať všelijaké omáčky ale zjednodušene žena je tá ktorá si to vyberie...a ja im vždy doprajem veď prosím keď chcete takých magorov tak prosím ,ale prestaňme sa hrať na neviniatka a chuderky a všetko zvaliť na chlapov a trepať dve na tri ako sa zmenil..čudné že ja hneď na prvý blok vidim že ten chlap je magor ,ale ženám to čudné trvá roky kým prídu na to iste : D

chrissssss2727
19. feb 2024

@nin12345 milujem že vždy viete ochrániť druhú ženu lebo toto tento výhovoriek million,no poviem ti to že zrovna aj ten chlap mohol mať takú výchovu doma čo ťa žena ktorú si spomínala,čo ty vieš....ahaaa že ženy to absolútne nezaujíma,chlap keď je zlý tak je magor a bodka a žena keď vyberie stále tých istých mužov tak chuderka to nemala ľahké v detstve hahaha milujem to : D problém je v Tom že vy si stále vidíte iba tú jednu stranu a asi aj preto je každá tretia mamička rozvedená asi len tak náhodickou : D nebude to tým ani náhodou že na vine je človek ako osoba nie ten druhý partner,že ? : D ale jasne zlý chlapi fuuj : D

juliacenc
19. feb 2024

Nechodi za nejakou zenou? V piatok sa na tebe vyzuri, aby mal ospravedlnienku na vikend, aby si ho neotravovala

autor
Autor odpoveď zmazal
loliki
19. feb 2024

Prečo nejdeš s ním aj ty?

autor
19. feb 2024

@chrissssss2727 asi len tak náhodičkou nebude, že na Slovensku si KAŽDÁ PIATA žena zažila domáce násilie od muža… muž je vo výhode fyzickej, mentálnej, psychickej, finančnej, pozíciou v práci… Prosîm ťa, nerob z obetí domáceho násilia trestankyne, ktoré si za všetko môžu samé. Lebo sa to dotýka aj detî a rodín celkovo. Ver tomu, že keby boli podmienky v spoločnosti nastavené v prospech žien a detí, ani jedna by s takým neostala viac než je treba.

autor
19. feb 2024

@loliki keďže sa mi doma rúca všetko na hlavu, nemám čas a ani chuť sa s ním von hádať a pozerať na jeho skysnutý ksicht.

loliki
19. feb 2024

Veď sa s ním nehádaj, len pôjdeš s ním s kľudom angličana, budeš sa pozerať na koho chceš. Domácnosť tú hodinku vydrží. Normálne mu povieš: Ideš von? Pôjdem s tebou aj ja. Dáme si drink. 🙂 A nezabudni na úsmev. Určite je očarujúci. 🙂

autor
19. feb 2024

@loliki kým by som vychystala deti, bol by von. On ma jasný zámer ísť sám. Dni kedy sme s ním šli, skončili zle. Bol nepríjemný a deti si to vytrpeli. Čiže ďakujem, nemám už záujem. Týmto sme si už prešli. Na neho nezaberá snaha ani nič.

loliki
19. feb 2024

Kto ti káže baliť deti na drink?

chrissssss2727
Autor odpoveď zmazal
chrissssss2727
19. feb 2024

Samozrejme,tak tiež si odteraz vyberiem iba zle ženy a potom sa budem sťažovať že má doma bije a používa ma na čo len chce,dúfam že ochránite aj mňa :D dúfam olutujete aj mňa a nebude to mojim zlým výberom ale zlá bude moja partnerka :D

katkami123
21. feb 2024

Načo píšeš, že s ním do budúcna nerataš, keď druhým dychom to vyvraciaš, ze v budúcnosti má stiahnuť so sebou aj deti.

Podľa mna sa takto chlap vyparuje za inou ženou, presne preto po tebe aj ziape, asi by mal radšej doma milenku než teba.

Strana
z2