Môže neschopnosť dodržať slovo ničiť vzťah?
Aký máte názor na správanie muža: vo všeobecnosti ide o to,že zo dňa na deň,niekedy aj z hodiny na hodinu mení názor, pričom to komentuje slovami: Veď to nebolo do kameňa vytesané....
Príklad: volá ráno kamarát,že či pôjde večer ešte s ďalším kamarátom do baru. On povie,že nie,lebo toho ďalšieho kamoša veľmi neobľubuje. Večer sa však napriek tomu vyberie do baru,aj keď predtým povedal nie.
Alebo- už nikdy nikomu nič nepoziciam,lebo mi to stále vrátia zničené. Napriek tomu urobí opak.
Pripadá mi to,že nevie dodržať slovo a odrádza ma to od vzťahu s ním.
@anonym_autor decko
Taka povaha. Trepna.. trepe.. 🙉
@anonym_autor drzi si nasilu okolo seba ludi, aby mal pocit, ze je oblubeny. Najprv robi drahoty, aby bol akoze vzacny, hentam nejdem, toho nemam rad, nepoziciam..., ale nakoniec ide a pozicia, lebo nabuduce by ho nezavolali a nepoziadali o pozicanie a to by on neprezil.
jednak asi nerozhodný, a potom ťažko sa na neho spoľahnúť, keď sa nedrží toho, čo povie (a áno, človek má právo zmeniť názor, ale nejak odôvodnene, nie že akoby nebol schopný vlastného názoru, tak sa prikloní k tomu, čo iný povie/chce
nevie dodržať slovo
Akože toto sú také reči, že nepôjde, nepožičia a nebrala by som to akože nevie dodržať slovo... tiež som veľakrát povedala, že niečo už nespravím a nakoniec som "vymäkla"... viac by ma trápilo, keby to bolo naopak a priamo sa to týkalo mňa, že by niečo nasľuboval ako pôjde, pômože a nakoniec vycúval...
Co si napisala nie je nic zasadne. To su take bezne veci,ktore robi vacsina ludi. Robis zbytocnu dramu.
Tak ako by mi vadilo keby muž nemení nikdy na nič názor roky rokúce, tak by mi vadil aj tento druhý extrém, ktorý opisuješ. Oboje považujem za nevyzretého jedinca. Akože jasné, tvoje príklady sú vlastne banality, o nič zásadné nejde. Ono je aj veľa ľudí takých, že slová pre nich nemajú až takú váhu, najmä v takýchto v podstate nepodstatných veciach, proste trepnú to, čo aktuálne majú na jazyku/emocionálne aktuálne cítia, ale mne osobne to proste vadí.
z tychto 2 prikladov by som nerobila negativne zavery ....
aj ja niekedy poviem rano, ze vecer nechcem ist von, lebo som napr. unavena alebo mam predtym este nejaku ulohu, ale neskor, poobede si to rozmyslim a zavolam, ze predsa plati a mam cas
a s tym pozicanim - to som tiez uz velakrat hovorila, ze nedam, lebo vratia znicene, pokazene, musim si to pytat spat ja, lebo ani nevratia .... ale aj tak stale vzdy poziciam.
Tak sa musim asi podakovat svojmu muzovi, ze ma znasa uz 24 rokov
@anonym_autor Od takeho utekaj. Nikdy sa na neho nebudes moct spolahnut. Skoncis tak, ze vsetko si budes riesit sama.
@anonym_autor asi podľa toho ako často sa to stáva. Ak každú chvíľu, tak by mi to asi vadilo. A možno ani nie to, že zmení názor, ale že furt brble na všetko, taký negativista dosť, nie? Ale ako hovorím, závisí od frekvencie, lebo občas je to podľa mňa normálne, že človek zmení názor. Keď je to každú chvíľu, tak to je proste taká brblavá povaha, ktorá akože pobrble a ofrfle a potom aj tak spraví čo sa od neho očakáva. Akurát ten, čo to doma musí počúvať, no, nechcela by som to byť ja.
@anonym_autor asi podľa toho ako často sa to stáva. Ak každú chvíľu, tak by mi to asi vadilo. A možno ani nie to, že zmení názor, ale že furt brble na všetko, taký negativista dosť, nie? Ale ako hovorím, závisí od frekvencie, lebo občas je to podľa mňa normálne, že človek zmení názor. Keď je to každú chvíľu, tak to je proste taká brblavá povaha, ktorá akože pobrble a ofrfle a potom aj tak spraví čo sa od neho očakáva. Akurát ten, čo to doma musí počúvať, no, nechcela by som to byť ja.
@mikadooo je to takmer každý deň...vždy sa niečo nájde...mám už toho dosť...
@anonym_autor Od takeho utekaj. Nikdy sa na neho nebudes moct spolahnut. Skoncis tak, ze vsetko si budes riesit sama.
@beata_k je to tak, nie je tam istota,že čo povie,to aj urobi
@anonym_autor fu, no tak to musí byť riadne otravné... A presne, človek je stále na holičkách, že čo vlastne platí a nie. To by ma teda nebavilo.
@mikadooo áno,je to tak...a keď si predstavím,že to bude robiť pri vážnejších témach,tak ďakujem pekne
z tychto 2 prikladov by som nerobila negativne zavery ....
aj ja niekedy poviem rano, ze vecer nechcem ist von, lebo som napr. unavena alebo mam predtym este nejaku ulohu, ale neskor, poobede si to rozmyslim a zavolam, ze predsa plati a mam cas
a s tym pozicanim - to som tiez uz velakrat hovorila, ze nedam, lebo vratia znicene, pokazene, musim si to pytat spat ja, lebo ani nevratia .... ale aj tak stale vzdy poziciam.
Tak sa musim asi podakovat svojmu muzovi, ze ma znasa uz 24 rokov
@anonym_9e004b a aký máš názor na to,keď povie,že on už nebude otcovi alebo matke prvý volať, že telefón funguje obidvomi smermi a prečo by mal on vzdy volať,že veď nech sa oni raz ozvú....a tak o hodinku-dve už vola mamke
@anonym_9e004b a aký máš názor na to,keď povie,že on už nebude otcovi alebo matke prvý volať, že telefón funguje obidvomi smermi a prečo by mal on vzdy volať,že veď nech sa oni raz ozvú....a tak o hodinku-dve už vola mamke
@anonym_autor vies, ze aj v tomto by som sa uplne vedela najst? nas*ru ma, vypotim, ze v zivote im nezavolam, ale ked vychladnem a premyslim si, ze je to blbost, tak zavolam ...
Pokial je toto jediny problem co riesis? Tak tara no. V ostatnych veciach je ok? Ak ano nic strasne.
@anonym_autor Vies co aj moj muz je takyto. Tieto veci, co pises, to nie je, ze nedodrzi slovo. Nedodtzat slovo je napr. slubit ti, ze ti pride pomoct a vykasle sa na teba, slubi, ze uz nebude pit a na tajnasa pije a podobne. Toto je skor taky typ, ze proste si nerobi plany, reaguje spontanne alebo proste vidi veci rozne podla nalady. Mne to tiez prekazalo, ale realne moj muz ma nikdy nenecha v stichu v dolezitych veciach, nazor meni len v takychto nedolezitych. A ma to aj svoje vyhody, napriklad moj muz ovela lepsie znasa vecnu improvizaciu a zmeny planov pri dietati, snazim sa nim inspirovat, lebo tam tie zmeny fakt su a casto. Ale neviem, aky je ten tvoj, pokial ide o nieco vacsie, ci ta aj nejako viac sklamal v niecom.
@anonym_autor no taky tarajko.
@anonym_autor vesmír Ti dava znamenia...
Ak to robí aj pri dôležitých rozhodnutiach nieje to dobré.Moze cúvnuť z nejakej životne dôležitej situacie a to bude prúser
Úprimne? Neznášam to
@anonym_autor Platí staré známe - Slovo robí chlapa ,nie peniaze či 6x pack aj keď ani tie nie sú zlé :D Ak nevie dodržať čo sľúbi tak budeš furt v neistote či to aj dodrží alebo to na poslednú chvíľu zmení z nejakého dôvodu.
@anonym_autor nepoznám človeka, ktorý dodrží to, čo povie do bodky🤣 toto sú tak nepodstatné veci…
Presne
Slovo robí chlapa
Jasné že to nemusí byť do bodky ale
keď chcem počúvať rozprávky radšej zapnem tv

Nevie povedať nie a dodržať to