icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

29. mar 2026

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

anonym_5b0e1d
31. mar 2026
@enmery

@anonym_5b0e1d Ty si nepostrehla, že Tu padlo už viackrát, že má vážny psychický problém a poruchu príjmu potravy. Konkrétne aj ja son jej to písala. Ona nič. Tak mi povedz, ako ona PÔJDE za odborníkom, keď ignoruje všetko a ani nevie, že jej problem má riešiť od seba a nie od nejakej micky z autoklubu. Plačeš na zlom hrobe u
@patrike

@enmery postrehla som tu aj tieto rady o vyhľadaní odborníka od iných užívateliek a súhlasím s nimi…je tu veľa priamych, uprimnych, ale stále empaticky podanych rad… je na autorke čo si z nich odnesie samozrejme, možno nie hneď, ale snad postupne a možno aj nič, ale s tým mi už nič nespravíme … neplacem na nijakom hrobe, len ma zaujíma, či si naozaj mysli, že jej týmito komentármi nejak pomôže alebo sa už iba ventiluje, keď je zjavne, že autorka aj tak nepočúva… asi by sa to tu dalo spýtať viacerých, ale zrovna toto meno som si tu všimla, lebo tu ma tých príspevkov naozaj veľa

evkatk
31. mar 2026

Poznám prípady, kedy chlapi tvrdia, že z ich pribratej ženy je im na zvracanie, hnusia sa im. Dokonca susedin syn nechal svoju mladú ženu po príchode z pôrodnice, lebo z pôvodných 52 kg pred svadbou po pôrode pribrala na 58 kg.

enmery
31. mar 2026
@evkatk

Poznám prípady, kedy chlapi tvrdia, že z ich pribratej ženy je im na zvracanie, hnusia sa im. Dokonca susedin syn nechal svoju mladú ženu po príchode z pôrodnice, lebo z pôvodných 52 kg pred svadbou po pôrode pribrala na 58 kg.

@evkatk Jeho si život tiež nájde, to už nie je muž a nechal obéznu a lenivú, tomu sa už hovorí vadný charakter od softvéru....

autor
31. mar 2026

obliekla som sa, namaľovala... ale ani si ma nevšimol,po celý čas stále uhybal pohľadom na mobil..asi ju nevie dostať z hlavy,a asi ani nechce, možno čaká či ju nejak neprelomí

anonym_8f4ce5
31. mar 2026
@anonym_autor

obliekla som sa, namaľovala... ale ani si ma nevšimol,po celý čas stále uhybal pohľadom na mobil..asi ju nevie dostať z hlavy,a asi ani nechce, možno čaká či ju nejak neprelomí

@anonym_autor a čo si čakala?

autor
31. mar 2026
@anonym_8f4ce5

@anonym_autor a čo si čakala?

@anonym_8f4ce5 že aspoň pri svojej mame nebude na mobile, ešte sa aj pohádali a spustila to svoje že dostane infarkt

autor
31. mar 2026

prvýkrát mi napadlo pozrieť si galériu,je plná fotiek a videí kde sú aj oni... nenápadne natáčanie na zrazoch, sceeenshoty zmazanych správ..

anonym_4861c3
31. mar 2026

On je emočne od teba odputany a nemá to nič spoločné s tvojimi kilami, ale s tvojim odmietaním a nezáujmom. Zažila som niečo podobné, chlap na mňa kaslal, objatie,pusa, intímnosti nic, vždy len povedal veď nepijem, neflakam sa a nebijem ťa , čo by iné za to dali. Až som spoznala niekoho kto mi dal to čo mi chýbalo, záujem o mňa ako osobu a hlavne ako ženu. Len rozdiel medzi tvojim a mojím prípadom je ten že ja som z toho vzťahu odišla, ten tvoj ešte nenabral odvahu resp nechce byť ten kto ťa vyhodí na ulicu, keďže dom je jeho. To že sa budeš teraz deň dva snažiť, je málo na to koľko si ho odmietala.
A ten dotyčný ktorý mi dal to čo mi chýbalo. Je už mojim niekoľko ročnym.partnerom a záujem mi prejavuje stále , nielen slovami ale aj činmi.
A čo sa týka tých tvojich kíl, kvôli sebe a hlavne svojmu zdraviu by si mala niečo zo sebou robiť. Ešte si mladá , máš len 40

tatiana288
31. mar 2026
@anonym_autor

prvýkrát mi napadlo pozrieť si galériu,je plná fotiek a videí kde sú aj oni... nenápadne natáčanie na zrazoch, sceeenshoty zmazanych správ..

@anonym_autor Čo je v tých zmazaných správach?

anonym_b06793
31. mar 2026
@ivik4

Teraz som precitala komenty zo vsetkych 10 stran.
Takze ty si leniva so sebou nieco robit tak hnijes ,nevyznavas mu lasku lebo to nepotrebujes, nedas mu len tak pusu , sex Ta nebavi. No ja by som Ta vysmarila uz davno lebo si ,,kúpa" roka... a teda vobec sa necudujem ze muz pise s inou. Bonusik, Teba serie ze pise s mladou ale keby zahne inde tak je to na poradecku 😀. Si doma uz mesiac, mohla si uz aspon chudnut zacat. Za mna chod k sestre nech ma sväty pokoj a zameraj sa na seba a dodrzuj ten jedalnicek . Treba zmenu u Teba a mozno sa Ti zivot zlepsi. On nech si robi dobre nad mladou ktora ho ma na háku...

@ivik4 bože... hovoríš mi z duše... úplne si to vystihla 👌

anonym_fbc7f3
31. mar 2026

Autorka a ako dlho to už trva,vypisovanie?Ako dlho sa poznáte?Mozno ho to prestane bavit alebo ju.Len je otázka času kedy sa objaví nová baba.Podla mňa toto nieje prvý prípad a dlhodobo ta podvadza ale až teraz si to zistila

anonym_ad04fc
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a co chces akoze najst? Dalsie "dokazy" o tom, ze sa do nej zahladel? Ked sa chces este chvilu tryznit, nech sa paci. Ale zajtra si, prosim, prednostne zajednaj psychologa, lebo ta to znici. On je v pohode, je zahladeny inde. Zapracuj, ale nie na smirovani, ale na sebe nech neskoncis ako troska.

autor
31. mar 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_autor a co chces akoze najst? Dalsie "dokazy" o tom, ze sa do nej zahladel? Ked sa chces este chvilu tryznit, nech sa paci. Ale zajtra si, prosim, prednostne zajednaj psychologa, lebo ta to znici. On je v pohode, je zahladeny inde. Zapracuj, ale nie na smirovani, ale na sebe nech neskoncis ako troska.

@anonym_ad04fc chcela som vedieť všetko,on mi to nepovie..

autor
31. mar 2026
@anonym_fbc7f3

Autorka a ako dlho to už trva,vypisovanie?Ako dlho sa poznáte?Mozno ho to prestane bavit alebo ju.Len je otázka času kedy sa objaví nová baba.Podla mňa toto nieje prvý prípad a dlhodobo ta podvadza ale až teraz si to zistila

@anonym_fbc7f3 4 roky

anonym_ad04fc
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_fbc7f3 4 roky

@anonym_autor aha..... Tak dobre rano.... Teraz doslo?

anonym_fbc7f3
31. mar 2026

4 roky… nooo pekne dlha doba a len teraz si to zistila?Ci tolke roky to trpíš?

autor
31. mar 2026
@anonym_fbc7f3

4 roky… nooo pekne dlha doba a len teraz si to zistila?Ci tolke roky to trpíš?

@anonym_fbc7f3 no my sme pred pár mesiacmi spolu ešte mali sex,on akoby sekol so všetkým zo dna na deň

autor
31. mar 2026

a povedala som si, že skúsim toto heslo,a pozrela som sa

anonym_ad04fc
31. mar 2026
@anonym_autor

a povedala som si, že skúsim toto heslo,a pozrela som sa

@anonym_autor dobre...a teraz co chces robit? Okrem zmeny jedalnicka a nalicenia sa? Nehovoril ti do oci nic o tom, ze si jej pisala?

autor
31. mar 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_autor dobre...a teraz co chces robit? Okrem zmeny jedalnicka a nalicenia sa? Nehovoril ti do oci nic o tom, ze si jej pisala?

@anonym_ad04fc že sa o tom nechce rozprávať

anonym_ad04fc
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_ad04fc že sa o tom nechce rozprávať

@anonym_autor a o niecom sa chce? Je nahnevany, ci mu odľahlo, ze to vies?

anonym_fbc7f3
31. mar 2026

Ani ty sa s ním nechces rozprávať? Ako budete riesit túto situáciu? Či budes čakať kým ho to prejde?

autor
31. mar 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_autor a o niecom sa chce? Je nahnevany, ci mu odľahlo, ze to vies?

@anonym_ad04fc nahnevaný

autor
31. mar 2026
@anonym_fbc7f3

Ani ty sa s ním nechces rozprávať? Ako budete riesit túto situáciu? Či budes čakať kým ho to prejde?

@anonym_fbc7f3 snažím sa s ním udobriť

anonym_ad04fc
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak potom daj vediet,ako to dopadlo. Snad sa s tebou aspon rozpravat zacne.

luc_lucka
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor musis sa s nim narovinu porozpravat, co ti vadi, ako to citis a ako to obaja vidite do buducnosti. Ci chcete pokracovat spolu, ak ano, akym sposobom.

autor
31. mar 2026
@luc_lucka

@anonym_autor musis sa s nim narovinu porozpravat, co ti vadi, ako to citis a ako to obaja vidite do buducnosti. Ci chcete pokracovat spolu, ak ano, akym sposobom.

@luc_lucka povedal, že po 4 rokoch sa s ňou neprestane baviť ani keby som mu chcela zaplatiť,a že s ňou nesexuje tak môžem byť spokojná

luccys
31. mar 2026
@evkatk

@evkatk Pribrat po porode na 58 kg. Skandaaal🤦‍♀️

luc_lucka
31. mar 2026
@anonym_autor

@luc_lucka povedal, že po 4 rokoch sa s ňou neprestane baviť ani keby som mu chcela zaplatiť,a že s ňou nesexuje tak môžem byť spokojná

@anonym_autor a teda, ako vidis ty buducnost s nim? A ako vidi on buducnost s tebou? Vidi vlastne tu buducnost s tebou? Co sa vo vasom vztahu zmeni (ak je to este mozne), aby to nabralo ten spravny smer? Ci o tom ste sa nebavili?

autor
31. mar 2026
@luc_lucka

@anonym_autor a teda, ako vidis ty buducnost s nim? A ako vidi on buducnost s tebou? Vidi vlastne tu buducnost s tebou? Co sa vo vasom vztahu zmeni (ak je to este mozne), aby to nabralo ten spravny smer? Ci o tom ste sa nebavili?

@luc_lucka vraj nevie co riešim že všetko je v poriadku medzi nami...