Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?
Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám
My mame s muzom dvojcata a ano aj ja som mala a aj mam par kil navyse. A ano je mi nanic z toho ale robim pre to nieco aby som nepriberala viac. Dokonca som nieco aj schudla a moj muz mi sam povie ze jemu to nevadi. Ale zasa nevyzeram ako velryba
@anonym_autor niekedy pomaha sa na danu vec parkrat vyspat a ked opadnu emocie, aj sa pozeras na to mozno inak, aj sa triezvejsie rozmysla. Drzim palce, aby si sa spravne rozhodla a zacala pracovat na zmenach, ktore ti pomozu.
@anonym_autor
Nepis jej, neponizuj sa, aj tak ti pravdu nepovedia a len si budu z Teba srandu robiť.Nebud zufalka v ich očiach.Tymto vypisovanim jej nič nedosiahneš.
Nebude táto, bude ina, aj tak si ho k sebe nepripútas, keď ta nechce, tak ta nechce.Si len spolubývajúca a gazdina tak bud sa s tým treba zmierit alebo začať nový zivot.
@anonym_autor Aj ti odpísala?
@anonym_autor ta kamaratka pise celkom rozumne. Skoda, ze si nevidela jeho oplzly humor uz davno. A ak ano, nevadilo to ani tebe. Uz si sa zobudila, aj ked teda to trvalo. Pracuj na sebe, drzim ti prsty
@anonym_autor sorry ale Vy ste tam divní všetci...Ty, ľadová kráľovná, Tvoj manžel s oplzlím humorom, kamarátka, ktorej to zjavne lichotí a jej priateľ, ktorý s tým, že mu iný ide po babe je úplne v pohode.
To, že nabúral na rovnej ceste auto je z tohoto všetkého najmenej ak sa teda nikomu nič nestalo.
@anonym_autor táto poznámka na muža je trápna 🤷 my tu nie sme tvoja kamoška s ktorou sa zasmeteje a ponadávate na svojich chlapov 🙈 akože podľa mňa toto je nemiestne a vyšla si z toho zle ty 👎 máš vôbec nejakých kamarátov???
@anonym_autor hej... A presne v tom poradí máš aj usporiadané priority 👎🏻
@anonym_autor tak kazdy vie, ze ma nemiestny a oplzly humor... ale beru ho takeho aky je. Neprikladaju tomu nejaky hlbsi vyznam. Ale teda, taky bol asi vzdy, je to taka povaha (par takych "vtipnych" som poznala). To si o nom teda aj ty vedela a akceptovala si to, kedze ste manzelia. Ziarlis na mladu, lebo je krajsia a oblubenejsia a teraz vidis vsetko v tom najhorsom svetle. Zacni na sebe makat, aj sebavedomie sa ti zdvihne a nejaka mlada (ktora teda nema o tvojho muza zaujem) ta potom nerozhodi takto.
Akurat sa teraz objavil vacsi problem, ze asi ta laska k manzelovi nie je taka uprimna (hodnotim podla reakcie na to, ze mal autonehodu a skor ti je luto auta, nez manzela).
@anonym_autor on ju bude stale obskakovat. Pre nu je to vyhodny kamos, ze staci povedat a tvoj manzel hned skoci. A on je rad, ze sa vzdy najde prilezitost s nou byt. Obaja su spokojni. Je na tebe, ci sa s tym naucis fungovat alebo nie.
@anonym_autor preco mu nadavas? Dobre, ze je v poriadku. Nadavas mu, nespis s nim, nezaujimas sa o nho... Ako by si sa citila na jeho mieste?
@anonym_autor keď sa rozhodne podať TO, tak poda. Možno sa manželovi otvoria oči. A čo sa týka auta, píšeš že je nové tak určite je poistené., nevraviac o Tom že ak havarovali ako píšeš na rovnej ceste a šiel podľa predpisov tak zas také škody to byť nemôžu . A ak nie tak je manžel na víne lebo nehodu spôsobil on z nedbalosti
@anonym_autor prečo vaše? Jeho šťastie, inak protirečis si čím ďalej tým viacej.
@anonym_autor tak ked ho uz nechces, nie je co riesit. Zbal sa a chod k sestre, ak nemas inu moznost. Co este od neho ocakavas?