icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

29. mar 2026

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

callisia
2. apr 2026

Autorka, ty máš 40 rokov? Neverím, že toto tu môže písať 40 ročná žena. 😮 Nemáš náhodou 15?

autor
2. apr 2026
@callisia

Autorka, ty máš 40 rokov? Neverím, že toto tu môže písať 40 ročná žena. 😮 Nemáš náhodou 15?

@callisia mám 42

anonym_64c356
2. apr 2026
@anonym_autor

@patrike nebude, proste ho zablokuje a bude pokoj

@anonym_autor dalo by sa tu este x riadkov napisat o tom, co robis zle a co je potrebne, aby si urobila.. Ale ty si uz nezasluzis ziadnu radu, zasluzis si, aby tvojmu muzovi pretiekol ten povestny pohar trpezlivosti a kopol ta do riti..

autor
2. apr 2026
@anonym_64c356

@anonym_autor dalo by sa tu este x riadkov napisat o tom, co robis zle a co je potrebne, aby si urobila.. Ale ty si uz nezasluzis ziadnu radu, zasluzis si, aby tvojmu muzovi pretiekol ten povestny pohar trpezlivosti a kopol ta do riti..

@anonym_64c356 keď mu bolo dobre doteraz,nikam nepojde, ešte do neho nahuci jeho mama

autor
2. apr 2026
@anonym_fbc7f3

Autorka tak čo vlastne chces? Tebe nevadí, čo robí? Ty si presne ten typ zeny, čo bude suchat nohami aj keď ho prichytia v posteli s inou, hlavne, že sa vráti domov.Ale on sa vracia do svojho domu, a nie k tebe.To je sakra rozdiel.On ta nechce, len ta trpi, keby si odišla, ani by si nevšimol a uľavilo by sa mu.Ved on travi cas so svojou kamoskou aj keď ste v jednej miestnosti, duchom je inde.Teba to nedepta?

@anonym_fbc7f3 no tak mi vadí že sa baví konkrétne s ňou mladá žaba a nevie byť chvíľu ticho a robiť čo by mala

kvetkaxxx
Autor odpoveď zmazal
anonym_4861c3
2. apr 2026
@patrike

@anonym_autor Otazka stoji opacne : preco robis upratovacku a kucharku v dome s debilom burajucim auta, ktoremu sa hnusis a ani sa ta nedotkne ?

@patrike tak na to predsa nepotrebujes odpoveď...aby mohla ostať v dome , lebo si uvedomuje, že v podstate nemá nič. A rovnako si je aj jej muž toho vedomí, preto si robí čo chce, lebo vie, ze ona neodíde, a takto má aspoň navarené a oprané

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_64c356 keď mu bolo dobre doteraz,nikam nepojde, ešte do neho nahuci jeho mama

@anonym_autor myslis si, ze ked do toho zapleties jeho mamu, cele sa to zlepsi? Skor naopak. Nastve sa na teba este viac. Je dospely muz, ani mama mu nezakaze kamosku.

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor myslis si, ze ked do toho zapleties jeho mamu, cele sa to zlepsi? Skor naopak. Nastve sa na teba este viac. Je dospely muz, ani mama mu nezakaze kamosku.

@luc_lucka ju rešpektuje

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@luc_lucka ju rešpektuje

@anonym_autor respektovat ju moze. Ale stretavat sa s nou neprestane. To budes stale svokre bonzovat, ze sa s nou zase stretol, ze jej zase pisal?

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor respektovat ju moze. Ale stretavat sa s nou neprestane. To budes stale svokre bonzovat, ze sa s nou zase stretol, ze jej zase pisal?

@luc_lucka neviem,ale nieco urobiť musím ja tiež nekricim na 55 ročnú kamarátku

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@luc_lucka a dúfam ze kľud v rodine mu stojí za to aby s tým prestal

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@luc_lucka a veď nech si nájde inú kamarátku, určite to statočne zvládne

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

@belbel tak mi vadí ona no, ešte na mňa dnes nakricala, veď je skoro v puberte ešte a na mna bude kričať

@anonym_autor Ty si jasny priklad, ako s vekom neprichadza rozum a mudrost, naopak, zhorsuju sa negativne povahove crty.

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_38ee49 keď ju nezablokuje kvôli mne dohovori mu svokra,ta je našťastie na mojej strane

@anonym_autor Manzel je dospely a svojpravny, nik mu nemoze dohovarat. Tahanim svokry do toho celeho len dokazujes vlastnu neschopnost zobrat zivot do vlastnych ruk.

autor
2. apr 2026
@patrike

@anonym_autor Manzel je dospely a svojpravny, nik mu nemoze dohovarat. Tahanim svokry do toho celeho len dokazujes vlastnu neschopnost zobrat zivot do vlastnych ruk.

@patrike už ho neviem inak donútiť aby jej dal pokoj

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

@luc_lucka neviem,ale nieco urobiť musím ja tiež nekricim na 55 ročnú kamarátku

@anonym_autor Spravne. Nieco musis urobit. SO SEBOU.

patrike
2. apr 2026
@anonym_autor

@patrike už ho neviem inak donútiť aby jej dal pokoj

@anonym_autor Lebo to je chora "logika". Ty nemozes tohoto ani ziadneho partnera k niecomu donutit. Ty sama musis konat tak, aby si bola zaujimavejsia, ako ine zeny. O tom je cela tato diskusia.
Ak ostanes vyzratou stihackou na urade prace, ktora nema pre muza pekne slovo a kvalitny sex, po ktorom 3 dni nevladze na inu ani pomysliet, tak sa nic nezmeni.

autor
2. apr 2026
@patrike

@anonym_autor Lebo to je chora "logika". Ty nemozes tohoto ani ziadneho partnera k niecomu donutit. Ty sama musis konat tak, aby si bola zaujimavejsia, ako ine zeny. O tom je cela tato diskusia.
Ak ostanes vyzratou stihackou na urade prace, ktora nema pre muza pekne slovo a kvalitny sex, po ktorom 3 dni nevladze na inu ani pomysliet, tak sa nic nezmeni.

@patrike ale ja nie som proti aby sa bavil a písal si s niekým, len už nie s ňou, nemala na mňa kričať

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@patrike ale ja nie som proti aby sa bavil a písal si s niekým, len už nie s ňou, nemala na mňa kričať

@anonym_autor tak teraz je najvacsi problem, ze na teba kricala. Kto by uz nekrical, ked si stale nedas pobedat a ides si dookola svoje?
Ok, pride na scenu ina baba. Teraz pises, ze by ti to nevadilo, len nech to nie je tato mlada. Ale to pises len teraz. Prisla by ina a zase by si si nieco nasla a bola z toho na prasky. Ok, ked chces byt kucharka a upratovacka, tvoje rozhodnutie.

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor tak teraz je najvacsi problem, ze na teba kricala. Kto by uz nekrical, ked si stale nedas pobedat a ides si dookola svoje?
Ok, pride na scenu ina baba. Teraz pises, ze by ti to nevadilo, len nech to nie je tato mlada. Ale to pises len teraz. Prisla by ina a zase by si si nieco nasla a bola z toho na prasky. Ok, ked chces byt kucharka a upratovacka, tvoje rozhodnutie.

@luc_lucka on z nejakého dôvodu lipne na nej,a jej nestačí ani to ze s as ňou vybura aby sa s ním prestala baviť nechápem co z toho ma ona

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_fbc7f3 Ahoj,neviem čo ti mám povedať,po 4 rokoch rozhodne neukončím priateľstvo s niekým na kom mi záleží,a už vôbec ho nezablokujem, pravidelne sa stretávame, chodí s mojim mužom na pivo a ja mu mám povedať že prepáč nepíš mi už? a ešte v tom nespomenúť teba? prepáč,nie

@anonym_autor ako ta dievcina ma do akej miery vsetkych 5 pokope , ze si s tvojim muzom do tretej vypisuje? zakroc... neviem ci ti to pomoze, ale normalne jej povedz, ze proti ich priatelstvu nic velke nemas, ale mas za to, aby sa v noci venovala svojmu snubencovi... jedna vec je kamoskovat sa , druha, vie o tomto jej snubenec? nikomu normalnemu nemoze nevadit, ze jeho partnerka si do noci vypisuje...

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor ako ta dievcina ma do akej miery vsetkych 5 pokope , ze si s tvojim muzom do tretej vypisuje? zakroc... neviem ci ti to pomoze, ale normalne jej povedz, ze proti ich priatelstvu nic velke nemas, ale mas za to, aby sa v noci venovala svojmu snubencovi... jedna vec je kamoskovat sa , druha, vie o tomto jej snubenec? nikomu normalnemu nemoze nevadit, ze jeho partnerka si do noci vypisuje...

@anonym_a7adf0 už sa to riešila vyššie,ja som jej skúšala dohovoriť

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@enmery

@anonym_autor Palec hore aspoň tá kočka má všetkých 5 pohromade, keď ti toto odpísala.

@enmery skutocne ma? do rana si vypisovat so zenatym muzom leziac vedla svojho snubenca?

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@enmery skutocne ma? do rana si vypisovat so zenatym muzom leziac vedla svojho snubenca?

@anonym_a7adf0 ved pisala autorka, ze to s nou riesila. A to, ze si mlada v noci pise s jej manzelom je preto, lebo ju zobudi macka, tak odpise, ked vidi spravu. Kamosit sa bude s jej manzelom stale.
Snubenec vie o dopisovackach, o oplznych navrhoch autorkinho manzela (to je jeho styl vtipkovania a kazdy to respektuje) voci jeho snubenici a nevadi mu to.

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@enmery

@anonym_autor Ona nikomu nič nemotá, sú kamaráti, ona nemôže za to, že tvoj muž emocionálne stráda pri Tebe roky rokúce bez odozvy!I a sa zakukal. Kiežby to podľa tejto komunikácie niekto spoznal a toto utrpenie by sa skončilo. Ty ho nepohladíš, neľúbiš, nebavíš sa a ním ako puberťáčka, nesexuješ, nezvádzáš, až keď ti horí pod riťou stratiť dom a jeho ako pilier mu zadrieš, že ľúbim Ťa. Keby mňa takto niekto emočne zanedbával, neriešil svoju poruchu prijìmu potravy, ani roky by nestačili, aby som mu začala veriť. V tomto fandím plne tvojmu mužovi.

@enmery fandila by si aj tomu svojmu , keby si vypisoval s kamaratkou do tretej rana?

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@enmery fandila by si aj tomu svojmu , keby si vypisoval s kamaratkou do tretej rana?

@anonym_a7adf0 konečne niekto kto ma chápe

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_a7adf0 a máš aj radu ako ich prinútiť prestať s týmto kamarátenim? ešte a ňou aj havaroval

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 konečne niekto kto ma chápe

@anonym_autor ale keby to bola ina zena, to by ti nevadilo ani vypisovanie ani ze by mali spolu sex. Ty si fakt pripad na pohladanie. 🤦🏻‍♀️

anonym_a7adf0
2. apr 2026

posrala si to svojim pristupom docela dost.. ale ten tvoj je pekne drbnuty , ta dievcina a jej snubenec takisto... sorry not sorry, priatelstvo alebo kamaratstvo TOTO nie je... ked to jej snubencovi nevadi, ze si po nociach nonstop vypisuju a na spolocnom case si ty a jej snubenec do poctu podla pravidla " pod lampou je najvacsia tma"... tak ste tam potom dokopy pekna partia... bez ohladu na to , ako to dopadne, daj sa trochu dokopy, KVOLI sebe... a tvoj muz teda nech si vezme ju za zenu ked si tak rozumeju...