icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

29. mar 2026

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a ty jemu tretiu a snubenec da stvrtu tej svojej doma a piatu tvojmu muzovi... a vybavene

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor a ty jemu tretiu a snubenec da stvrtu tej svojej doma a piatu tvojmu muzovi... a vybavene

@anonym_a7adf0 slunce, seno a par facek toto

krasneleto
Autor odpoveď zmazal
anonym_a7adf0
2. apr 2026
@zuzanka.zuzu

@anonym_a7adf0 autorka je totálne drbnutá, ale tiež sa tu čudujem niektorým odpovediam ohľadne toho trojuholníka či čo to je 🙈 ja osobne mám tiež skúsenosť že kolegyňa písala môjmu mužovi o polnoci ... ale že veľmi dôrazne som sa ozvala 🤷 lenže mne stačilo povedať svojmu mužovi a ten s tým skončil. jej muž neskončí lebo autorku ani neľúbi ani nerešpektuje 🤷 preto autorka panikári a nevie čo robiť... a tu niektoré píšu úplne odveci 😀

@zuzanka.zuzu aj mojmu jedna vypisovala... volala ho na silvestra, v tom case sme mali male dieta... ked som jej volala, ze ako si to predstavuje, ci ja budem doma s dcerou a ona s mojim manzelom na akcii, tak zrazu to myslela, ze oboch nas volala... jasnacka... nechala som tak, v domneni ze pochopila... potom mali vianocny vecierok, a posielala mu fotky... aka je peknucka.. tak som jej to musela vysvetlit sposobom mne vlastnym, ze nech ma na meter obchadza, inak jej natiahnem aj s kocikom a malou vnutri... a ano, predovsetkym som to riesila doma s muzom, aby tu zase nejake erudovane nepisali, ze ona za nic nemohla... mohla... vedela presne co robi, rozbila niekolko vztahov aj manzelstiev, mala zjavne na to asi aj diagnozu a svoje som si chranila..

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_a7adf0 ved uz riesila vypisovanie a aj manzel aj mlada jej povedali/napisali, ze s tym kvoli nej neskoncia. Ona nevidi dovod ukoncit kamaratstvo a on nevidi problem v manzelstve. Tazko potom nieco riesit s takymi ludmi.

@luc_lucka manzelstvo to nezachrani... si myslim... ale teda aj snubenec vie, co si chce zobrat za zenu... a vlastne nech sa vezmu oni traja ak je im to po voli.... ale svoje by dostala kazda strana

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no a tu to mas... aka je to teda kamaratka... a to je teda velka ftakovina... ze nahodne odpisuje o tretej... ja teda o tretej neodpisujem nikomu len preto, ze idem na zachod a vidim tam spravu... pokial sa nejedna o zivot teda... a vidis, ona ti zela aby ta opustil... no tak nech ta opusti... mozno sa jej splni zelanie otocene inym smerom... a ze jej vyhovuje preverzny humor tvojho manzela? mozno aj jej snubencovi toto ako vysvetlenie bude stačiť... a ona čo riadi zemegulu, ze cez den nemoze odpisat? no este ze ma tu macku teda... a tvoj muz ako je do tretej hore cakajuc na to, ci jej macka bude tiez hore a moze mu odposat na perverzne voloviny? jedna zena, najma ak je skutocne kamaratka. terau myslim jeho, nie tvoja hoc sa tak tvarila... nebude reagovat na taketo spravy, ani s ohladom na respektovanie jeho perverznej natury... ale ona sa chyta a konverzaciu rozvija... nie nie, nie je v tom tak nevinne a nie si ty az taka drbnuta, aku z teba idu robit...

anonym_38ee49
2. apr 2026

Niekoľko rokov dozadu na koníka chodila osoba, žiaľ s mentálnym postihnutím. Zakladala podivné, samozrejme vymyslené témy. Mala tú založených viacero účtov a vždy ju nakoniec zablokovali. Ale začínam si myslieť, že sa sem opäť dostala. Aj spôsob odpovedí tomu nasvedčuje.

autor
Autor odpoveď zmazal
luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor asi len cakat, kym ich to omrzi. Oni s tym kvoli tebe zial neprestanu, nech sa postavis hoc aj na hlavu.

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor este doplnujuca otazka, vy ste si otvorene nastavili pravdila pisania a sexu mimo manzelstva, alebo je to len tvoja miera tolerancie, ktora nebola vypovedana... lebo podla tej odpovedi ti poviem

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_38ee49

Niekoľko rokov dozadu na koníka chodila osoba, žiaľ s mentálnym postihnutím. Zakladala podivné, samozrejme vymyslené témy. Mala tú založených viacero účtov a vždy ju nakoniec zablokovali. Ale začínam si myslieť, že sa sem opäť dostala. Aj spôsob odpovedí tomu nasvedčuje.

@anonym_38ee49 nemyslim, ze je mentalne obmedzena

anonym_ad04fc
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor asi len cakat, kym ich to omrzi. Oni s tym kvoli tebe zial neprestanu, nech sa postavis hoc aj na hlavu.

Tuto musim suhlasit .... Vsak sa daj dokopy, kvoli SEBE, manzel si teba a tvoju zmenu moze vsimnut po case, a ona ho moze po case prestat bavit. Uz sa nepytaj dookola to iste. Nikto tam nepride a nesibne carovnym prutikom, aby to bolo tak, ako chces :(

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a zial, trvat to aj bude akurat s tym rozdielom, ze si tie ich vypisovacky odhalila

autor
Autor odpoveď zmazal
luc_lucka
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor a zial, trvat to aj bude akurat s tym rozdielom, ze si tie ich vypisovacky odhalila

Jedinym riesenim je dat sa dokopy, zacat si vazit samu seba. A mozno si to ten tvoj manzel vsimne a oceni to. A mozno nie. Ale hlavne je, ze ty budes v pohode sama so sebou. A mozno najdes stastie mimo neho.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_fbc7f3
2. apr 2026

No bud sa s tým zmieriš alebo odídeš.Chces bývať v jeho dome tak sa musis s tým zmierit, že si robí čo chce a Teba ma na haku.On neprestane lebo tebe sa to nepáči.Nelubi ta, nerešpektuje a preto nič nezmení.Aky ma humor to si vedela?Ci len tersz smerom k nej ho začal používať?
Ja osobne by som odišla lebo toto ta psychicky znici a ty sa budes coraz viac a viac ukludnovst jedlom, začarovaný kruh

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tak ty si o tom cele roky vedela, tolerovala to a teraz ti to zacalo vadit. Navyse ta to stve este viac, lebo prerusila s tebou kontakt? K comu by ti bol taky kontakt?

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor akoze nema dostatok miesta? Pisala si, ze byva sama. Na nejaky cas by sa snad potlacila s tebou. Ak mate teda medzi sebou dobry vztah.

autor
Autor odpoveď zmazal
luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a preco ta tam na chvilu nechce? Aky by mala na to dovod sestra?

moonlight1210
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Nic. Nemozes s tym urobit absolutne nic.
Bud on chce a prestane, alebo sa s tym zmieris.
Alebo odides od neho.

Stvrta (legalna) moznost nie je.

autor
Autor odpoveď zmazal
luc_lucka
2. apr 2026

@anonym_autor Zacina tu byt vela protireceni, vela zvlastnosti. Raz pises tak, potom zase inak. Je to cele vymyslene, ze?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ty zjavne v jeho koncepte nefigurujes... tak odid...