Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?
Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám
@anonym_autor a ty jemu tretiu a snubenec da stvrtu tej svojej doma a piatu tvojmu muzovi... a vybavene
@anonym_a7adf0 slunce, seno a par facek toto
@anonym_a7adf0 autorka je totálne drbnutá, ale tiež sa tu čudujem niektorým odpovediam ohľadne toho trojuholníka či čo to je 🙈 ja osobne mám tiež skúsenosť že kolegyňa písala môjmu mužovi o polnoci ... ale že veľmi dôrazne som sa ozvala 🤷 lenže mne stačilo povedať svojmu mužovi a ten s tým skončil. jej muž neskončí lebo autorku ani neľúbi ani nerešpektuje 🤷 preto autorka panikári a nevie čo robiť... a tu niektoré píšu úplne odveci 😀
@zuzanka.zuzu aj mojmu jedna vypisovala... volala ho na silvestra, v tom case sme mali male dieta... ked som jej volala, ze ako si to predstavuje, ci ja budem doma s dcerou a ona s mojim manzelom na akcii, tak zrazu to myslela, ze oboch nas volala... jasnacka... nechala som tak, v domneni ze pochopila... potom mali vianocny vecierok, a posielala mu fotky... aka je peknucka.. tak som jej to musela vysvetlit sposobom mne vlastnym, ze nech ma na meter obchadza, inak jej natiahnem aj s kocikom a malou vnutri... a ano, predovsetkym som to riesila doma s muzom, aby tu zase nejake erudovane nepisali, ze ona za nic nemohla... mohla... vedela presne co robi, rozbila niekolko vztahov aj manzelstiev, mala zjavne na to asi aj diagnozu a svoje som si chranila..
@anonym_a7adf0 ved uz riesila vypisovanie a aj manzel aj mlada jej povedali/napisali, ze s tym kvoli nej neskoncia. Ona nevidi dovod ukoncit kamaratstvo a on nevidi problem v manzelstve. Tazko potom nieco riesit s takymi ludmi.
@luc_lucka manzelstvo to nezachrani... si myslim... ale teda aj snubenec vie, co si chce zobrat za zenu... a vlastne nech sa vezmu oni traja ak je im to po voli.... ale svoje by dostala kazda strana
@anonym_autor a co ti odpisala? To, co sa dalo cakat, ze sa neprestane s tvojim muzom kamaratit. Ci?
A co druhu ti da manzel? Cim si sa mu vyhrazala? Nepochopila som.
Fakt mas toto za potrebu riesit? Nevidis, ze ta ma kazdy na haku? A tomu tvojmu manzelovi si dobra uz len na domace prace.
@luc_lucka po tejto správe si ťa blokujem a dúfam že sa my dve budeme vídať čo najmenej,toto ti vymyslela nejaká kamarátka alebo si chorá na hlavu? Toto je naozaj poslednýkrát, čo ti hovorím že spolu nič nemáme! Ja odpíšem na správu každému,od koho si ju v danej chvíli prečítam, keď som hore o 3 kvôli mačke, odpíšem o 3,to že je vtedy hore aj on nie je moja vina, navyše cez deň veľmi neodpisem,lebo som v práci,a po práci mám svoje veci,ty si vedela že má svojský perverzný humor, úplne všetci to vieme, netají sa tým,je to náš priateľ,a nikto,naozaj nikto mi nebude hovoriť a rozkazovať s kým mám tráviť svoj čas a koho mám nazývať priateľom,facku si môžeš dať tak akurát sama sebe,a po tomto výstupe verím, že ťa už vážne pošle do prdele,a nie,nepodam trestné oznámenie preto,aby si ma zablokoval, vážne daj sa doporiadku
@luc_lucka po tejto správe si ťa blokujem a dúfam že sa my dve budeme vídať čo najmenej,toto ti vymyslela nejaká kamarátka alebo si chorá na hlavu? Toto je naozaj poslednýkrát, čo ti hovorím že spolu nič nemáme! Ja odpíšem na správu každému,od koho si ju v danej chvíli prečítam, keď som hore o 3 kvôli mačke, odpíšem o 3,to že je vtedy hore aj on nie je moja vina, navyše cez deň veľmi neodpisem,lebo som v práci,a po práci mám svoje veci,ty si vedela že má svojský perverzný humor, úplne všetci to vieme, netají sa tým,je to náš priateľ,a nikto,naozaj nikto mi nebude hovoriť a rozkazovať s kým mám tráviť svoj čas a koho mám nazývať priateľom,facku si môžeš dať tak akurát sama sebe,a po tomto výstupe verím, že ťa už vážne pošle do prdele,a nie,nepodam trestné oznámenie preto,aby si ma zablokoval, vážne daj sa doporiadku
@anonym_autor no a tu to mas... aka je to teda kamaratka... a to je teda velka ftakovina... ze nahodne odpisuje o tretej... ja teda o tretej neodpisujem nikomu len preto, ze idem na zachod a vidim tam spravu... pokial sa nejedna o zivot teda... a vidis, ona ti zela aby ta opustil... no tak nech ta opusti... mozno sa jej splni zelanie otocene inym smerom... a ze jej vyhovuje preverzny humor tvojho manzela? mozno aj jej snubencovi toto ako vysvetlenie bude stačiť... a ona čo riadi zemegulu, ze cez den nemoze odpisat? no este ze ma tu macku teda... a tvoj muz ako je do tretej hore cakajuc na to, ci jej macka bude tiez hore a moze mu odposat na perverzne voloviny? jedna zena, najma ak je skutocne kamaratka. terau myslim jeho, nie tvoja hoc sa tak tvarila... nebude reagovat na taketo spravy, ani s ohladom na respektovanie jeho perverznej natury... ale ona sa chyta a konverzaciu rozvija... nie nie, nie je v tom tak nevinne a nie si ty az taka drbnuta, aku z teba idu robit...
Niekoľko rokov dozadu na koníka chodila osoba, žiaľ s mentálnym postihnutím. Zakladala podivné, samozrejme vymyslené témy. Mala tú založených viacero účtov a vždy ju nakoniec zablokovali. Ale začínam si myslieť, že sa sem opäť dostala. Aj spôsob odpovedí tomu nasvedčuje.
@anonym_autor no a tu to mas... aka je to teda kamaratka... a to je teda velka ftakovina... ze nahodne odpisuje o tretej... ja teda o tretej neodpisujem nikomu len preto, ze idem na zachod a vidim tam spravu... pokial sa nejedna o zivot teda... a vidis, ona ti zela aby ta opustil... no tak nech ta opusti... mozno sa jej splni zelanie otocene inym smerom... a ze jej vyhovuje preverzny humor tvojho manzela? mozno aj jej snubencovi toto ako vysvetlenie bude stačiť... a ona čo riadi zemegulu, ze cez den nemoze odpisat? no este ze ma tu macku teda... a tvoj muz ako je do tretej hore cakajuc na to, ci jej macka bude tiez hore a moze mu odposat na perverzne voloviny? jedna zena, najma ak je skutocne kamaratka. terau myslim jeho, nie tvoja hoc sa tak tvarila... nebude reagovat na taketo spravy, ani s ohladom na respektovanie jeho perverznej natury... ale ona sa chyta a konverzaciu rozvija... nie nie, nie je v tom tak nevinne a nie si ty az taka drbnuta, aku z teba idu robit...
@anonym_a7adf0 no a čo mám urobiť aby jej prestal písať on keď teda ona sa nechystá? už neviem čo mu mám povedať
@anonym_a7adf0 no a čo mám urobiť aby jej prestal písať on keď teda ona sa nechystá? už neviem čo mu mám povedať
@anonym_autor asi len cakat, kym ich to omrzi. Oni s tym kvoli tebe zial neprestanu, nech sa postavis hoc aj na hlavu.
@anonym_autor este doplnujuca otazka, vy ste si otvorene nastavili pravdila pisania a sexu mimo manzelstva, alebo je to len tvoja miera tolerancie, ktora nebola vypovedana... lebo podla tej odpovedi ti poviem
Niekoľko rokov dozadu na koníka chodila osoba, žiaľ s mentálnym postihnutím. Zakladala podivné, samozrejme vymyslené témy. Mala tú založených viacero účtov a vždy ju nakoniec zablokovali. Ale začínam si myslieť, že sa sem opäť dostala. Aj spôsob odpovedí tomu nasvedčuje.
@anonym_38ee49 nemyslim, ze je mentalne obmedzena
@anonym_autor asi len cakat, kym ich to omrzi. Oni s tym kvoli tebe zial neprestanu, nech sa postavis hoc aj na hlavu.
Tuto musim suhlasit .... Vsak sa daj dokopy, kvoli SEBE, manzel si teba a tvoju zmenu moze vsimnut po case, a ona ho moze po case prestat bavit. Uz sa nepytaj dookola to iste. Nikto tam nepride a nesibne carovnym prutikom, aby to bolo tak, ako chces :(
Tuto musim suhlasit .... Vsak sa daj dokopy, kvoli SEBE, manzel si teba a tvoju zmenu moze vsimnut po case, a ona ho moze po case prestat bavit. Uz sa nepytaj dookola to iste. Nikto tam nepride a nesibne carovnym prutikom, aby to bolo tak, ako chces :(
@anonym_ad04fc no oni sa spoznali pred 4 rokmi
@luc_lucka oni sa spoznali pred 4 rokmi a doteraz to trva
@anonym_autor a zial, trvat to aj bude akurat s tym rozdielom, ze si tie ich vypisovacky odhalila
@luc_lucka ja som o tom vedela,len mi začala teraz vadiť ešte keď so mnou prerušila kontakty k tomu
@anonym_autor a zial, trvat to aj bude akurat s tym rozdielom, ze si tie ich vypisovacky odhalila
Jedinym riesenim je dat sa dokopy, zacat si vazit samu seba. A mozno si to ten tvoj manzel vsimne a oceni to. A mozno nie. Ale hlavne je, ze ty budes v pohode sama so sebou. A mozno najdes stastie mimo neho.
Jedinym riesenim je dat sa dokopy, zacat si vazit samu seba. A mozno si to ten tvoj manzel vsimne a oceni to. A mozno nie. Ale hlavne je, ze ty budes v pohode sama so sebou. A mozno najdes stastie mimo neho.
@luc_lucka no ale aj tak s ním musím bývať a pozerať sa na neho... sestra nemá dostatok miesta údajne
No bud sa s tým zmieriš alebo odídeš.Chces bývať v jeho dome tak sa musis s tým zmierit, že si robí čo chce a Teba ma na haku.On neprestane lebo tebe sa to nepáči.Nelubi ta, nerešpektuje a preto nič nezmení.Aky ma humor to si vedela?Ci len tersz smerom k nej ho začal používať?
Ja osobne by som odišla lebo toto ta psychicky znici a ty sa budes coraz viac a viac ukludnovst jedlom, začarovaný kruh
@luc_lucka ja som o tom vedela,len mi začala teraz vadiť ešte keď so mnou prerušila kontakty k tomu
@anonym_autor tak ty si o tom cele roky vedela, tolerovala to a teraz ti to zacalo vadit. Navyse ta to stve este viac, lebo prerusila s tebou kontakt? K comu by ti bol taky kontakt?
@anonym_autor tak ty si o tom cele roky vedela, tolerovala to a teraz ti to zacalo vadit. Navyse ta to stve este viac, lebo prerusila s tebou kontakt? K comu by ti bol taky kontakt?
ano vedela som o tom,a ma miesto, podľa mna ma tam len nechce
ano vedela som o tom,a ma miesto, podľa mna ma tam len nechce
@anonym_autor a preco ta tam na chvilu nechce? Aky by mala na to dovod sestra?
@anonym_autor Nic. Nemozes s tym urobit absolutne nic.
Bud on chce a prestane, alebo sa s tym zmieris.
Alebo odides od neho.
Stvrta (legalna) moznost nie je.
@anonym_autor Nic. Nemozes s tym urobit absolutne nic.
Bud on chce a prestane, alebo sa s tym zmieris.
Alebo odides od neho.
Stvrta (legalna) moznost nie je.
@moonlight1210 on s a vyjadril ze su to jeho kamaráti a neexistuje nikto kvôli komu by ich poslal do čerta
@anonym_autor Zacina tu byt vela protireceni, vela zvlastnosti. Raz pises tak, potom zase inak. Je to cele vymyslene, ze?
@anonym_autor Zacina tu byt vela protireceni, vela zvlastnosti. Raz pises tak, potom zase inak. Je to cele vymyslene, ze?
@luc_lucka co si zase protirecim?
@luc_lucka a vieš ze by som radšej bola keby bolo,ale bohužiaľ nie
@moonlight1210 on s a vyjadril ze su to jeho kamaráti a neexistuje nikto kvôli komu by ich poslal do čerta
@anonym_autor ty zjavne v jeho koncepte nefigurujes... tak odid...

@luc_lucka už mi aj odpísala a dala mi blok
@anonym_a7adf0 muž mi povedal ze len nech skúsim keď som sa vyhrazala, že hneď mi dá druhú...
@anonym_autor a ty jemu tretiu a snubenec da stvrtu tej svojej doma a piatu tvojmu muzovi... a vybavene