icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

29. mar 2026

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@patrike aj tu trepes mimo misu... jedna vec je, ze dom je manzelov. druha vec je , ze do momentu rozvodu NEMA pravo ju odtial vyhodit... ten jebko kym poda o rozvod, ona najde pracu a nasetri si... Podľa slovenského práva majú manželia počas manželstva rovnaké právo na spoločné bývanie. Toto právo vyplýva zo Zákon o rodine č. 36/2005 Z. z.. cize nikam ju nevyhodi . bodka.

@anonym_a7adf0 no vyhodil

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@patrike moze to mat vplyv na jej zasnubenie? no nie ze moze, ale poprosim aby aj MALO. oni si nepisu neskodne, ani v case krmenia macicky... a jej snubenec o obsahu na 100% nevie, jedine ze by bol tiez idiot a nevadilo by mu to- a to dost pochybujem, ze sa tolko debilov najde v jednom pribehu... a ked by aj bol, nemohlo by to predsa ich snubenectvo nijako vyznamne narusit

@anonym_a7adf0 bohužiaľ z jej strany ale nič sexuálne nepadlo ale ja si to proste myslim

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@patrike ten rozvod neklamme si, ked zajta poda, skor ako v sembri pojdednavanie nebude.. to je dost casu najst pracu odlozit na najom aj depozit... neboj sa nic... skonci to tak, ze manzel pekne krasne bude doma... nemat obe ruky lave a ine hrdinstva mu vydrzia dva tyzdne... jedine ze kamka by mu prala u nich doma...

@anonym_a7adf0 to bohužiaľ asi nie keď som pracovala všetko robil on

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 no vyhodil

@anonym_autor slovne? to kludne moze

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 co zrazu dnes mi to povedala,ja som s tým ratala

@anonym_autor ci zrazu zmenila nazor?

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor slovne? to kludne moze

@anonym_a7adf0 nie, odovzdal mi veci a dal vymeniť zámok

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 to bohužiaľ asi nie keď som pracovala všetko robil on

@anonym_autor boze tak tak ci onak toto manzelstvo konci , jedine ze tvojho muza by osvietilo... hladaj cim skor plan ako sa po rozvode o seba postaras

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor ci zrazu zmenila nazor?

@anonym_a7adf0 povedala mi ze nemieni tolerovať moje vysinute chovanie

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 nie, odovzdal mi veci a dal vymeniť zámok

@anonym_autor tomuto NEVERIM... on nepracuje? a co si tam mala jedno tricko , ze ta stihol obratom aj pobalit so vsetkymi vecami a rovno aj zamky vymenit? ak ano, volaj policajtov, nema ziadne zakonne pravo ani menit zamok, ani ta vyhadzovat.. aj ked je to jeho nehnutelnost. do momentu rozvodu NEMOZE

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak mas nielen dobreho manzela, ale aj skvelu sestru

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor boze tak tak ci onak toto manzelstvo konci , jedine ze tvojho muza by osvietilo... hladaj cim skor plan ako sa po rozvode o seba postaras

@anonym_a7adf0 dal mi aj papiere, čo by bolo ak ich nepodpíšem?

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor tomuto NEVERIM... on nepracuje? a co si tam mala jedno tricko , ze ta stihol obratom aj pobalit so vsetkymi vecami a rovno aj zamky vymenit? ak ano, volaj policajtov, nema ziadne zakonne pravo ani menit zamok, ani ta vyhadzovat.. aj ked je to jeho nehnutelnost. do momentu rozvodu NEMOZE

@anonym_a7adf0 podľa mna mi radis uplne z cesty.... robí z domu

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 podľa mna mi radis uplne z cesty.... robí z domu

@anonym_autor tak skutocne neviem , kto z nas je z cesty... a ty si bola kde ked nepracujes?

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor tak skutocne neviem , kto z nas je z cesty... a ty si bola kde ked nepracujes?

@anonym_a7adf0 u kamarátky,hadam nemusím sedieť doma

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak to malo mega rychly spad. A kam teda pojdes, ked ta manzel vyhodil, vymenil zamky a sestra ta u seba nechce?

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kamaratka ti co poradila?

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor tak to malo mega rychly spad. A kam teda pojdes, ked ta manzel vyhodil, vymenil zamky a sestra ta u seba nechce?

@luc_lucka ani s a nepýtaj,mam ultimatum od svokry ale čo iné mi ostáva, môžem u nej ostať dokedy chcem

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor kamaratka ti co poradila?

@luc_lucka vraj si domyslam ze ona ich pozná všetkých a že mi šibe...tak ok

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@luc_lucka hej ja viem najprv konam a potom myslím a zase som mu vykricala veci

anonym_64c356
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 dal mi aj papiere, čo by bolo ak ich nepodpíšem?

@anonym_autor tu sa nejak rychlo deju veci.. Vecer mal s kamoskou havariu a namiesto toho aby riesil rozbite auto (ak nejake je, lebo aj o tom pochybujem), pred chvilou ti povedal, ze mu je jedno, ci sa s nim rozvedies.. A zrazu uz si aj pobalena, aj zamky vymenene a rozvodove papiere na stole.. To nabralo taky spad, ako keby ta uz tato diskusia nebavila..

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@luc_lucka ani s a nepýtaj,mam ultimatum od svokry ale čo iné mi ostáva, môžem u nej ostať dokedy chcem

@anonym_autor ake ultimatum ti dala svokra? Je fajn, ze mas kde byvat.

anonym_a7adf0
2. apr 2026

noooooooooooooooooooooooooooooooooo dievca zlate... uz to zavana

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to rozhodne nie, najma ak je muz po havarii , auto mate rozbite, milenke vysvetlujes TO a on ta medzitym bali po svojom... to je spravny cas byt cely den u kamosky... well done

autor
2. apr 2026

boze sibe aj vam to ti musím vypisovat každý detail? milion otazok

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_64c356

@anonym_autor tu sa nejak rychlo deju veci.. Vecer mal s kamoskou havariu a namiesto toho aby riesil rozbite auto (ak nejake je, lebo aj o tom pochybujem), pred chvilou ti povedal, ze mu je jedno, ci sa s nim rozvedies.. A zrazu uz si aj pobalena, aj zamky vymenene a rozvodove papiere na stole.. To nabralo taky spad, ako keby ta uz tato diskusia nebavila..

@anonym_64c356 a zajtra na velky piatok budu mat mozno aj spravoplaneny rozsudok ...

autor
2. apr 2026
@anonym_64c356

@anonym_64c356 auto ešte včera odtiahli do servisu,ano už tri dni mi to hovoril,ja som bola u kamarátky, objednali sme si jedlo a rozprávali sa, keď som došla domov nepasoval kľúč do brány, volala som mu vyšiel von w len mi všetko dal pred bránu a išiel dnu, stačí?

autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor ake ultimatum ti dala svokra? Je fajn, ze mas kde byvat.

@luc_lucka iba že nemám robiť problémy jej synovi a dať mu pokoj

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor to rozhodne nie, najma ak je muz po havarii , auto mate rozbite, milenke vysvetlujes TO a on ta medzitym bali po svojom... to je spravny cas byt cely den u kamosky... well done

@anonym_a7adf0 Bali ma po svojom? čo? snáď mám právo byť kde ja chcem

luc_lucka
2. apr 2026
@anonym_autor

@luc_lucka iba že nemám robiť problémy jej synovi a dať mu pokoj

@anonym_autor treba to uzavriet, nicomu to uz aj tak nepomoze. A svokru mas dobru, ze mozes u nej byvat aj napriek tomu, ze si zastava syna.

autor
2. apr 2026

a ešte pred odchodom ráno som mu vykricala veľa veci,ale román sa mi tu nechce písať,bolo toho veľa a pekne to nebolo co sme si povedali