icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

Včera o 21:40

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

anonym_825e66
Dnes o 04:19
@anonym_autor

@sara07 ja si uvedomujem ze mam nadvahu a ze ho nepriťahujem ale zatial sa mi nepodarilo schudnúť q zatiaľ som v stave že aspoň konečne nejde váha hore ale zase 60 kg nebudem mať nikdy toľko som mala niekedy na prvom stupni asi

@anonym_autor odpoveď : áno, opustil. A nepodarilo sa ti schudnúť preto, lebo si lenivá a nechceš jesť zdravé jedlo. Sama si si odpovedala prečo. Navyše je to nezdravé, skús si niečo naštudovať o obezite. Ak chces niečo zmeniť, zmeň seba a svoj vzhľad, prístup k životu, k vzťahom a na dieťa ani nemysli ak ho chceš len ako nejaké záchranné koleso vo vzťahu.

a0
Dnes o 04:36

@anonym_autor poviem za seba, ak by môj muž veľmi pribral z lenivosti, tak by sme sa rozviedli. Mne sa hnusí aj predstava, že by som ho mala chytiť za samý tuk 🙄. Takže za mňa je obezita obrovský problém vo vzťahu a očividne aj vo vašom, keď muž vypisuje iným.

anonym_d7e1ff
Dnes o 04:39

@anonym_autor Tak nebuď neniva a vyžrata...🤷🏼‍♀️ Tebe samej by to malo vadiť.

amonet
Dnes o 04:40

takto. ty potrebujes hned dvoch lekarov psychologa a nutricneho terapeuta. chudnutie nemusi byt hned o salate a total zdravom jedle. mas 40, vies ze od 30-40 rokov zena strati 10% svalovej hmoty? vies ze osteoporoza je svina. ako chces mat dieta ked sa k nemu zachvilu tymto pristupom nepostavis. teraz mas depresie a co budes robit s hormonami a poporodnym rodeom? nezda sa ti sebecke dat dietatu matku ktora za nim ani nepobehne? prestan sa spravat ako male sebecke decko a preber konecne zodpovednost za svoj zivot

oliolijanka
Dnes o 05:01

@anonym_autor Jednoducha odpoved. Nie, v tvojom pripade obezita nehra rolu vo vasom vztahu.
Aj keby to bolo tak, ze ty by si bola 25 rocne jahna s krasnou postavou a 60 kg, tvoj partner by ta skor ci neskor opustil hoci aj kvoli obeznej 40 rocnej zene.

Nerada sa bozkavas, nejada sa tulis, deti nemate a nie si ochotna nic spravit pre vas vztah. Nanajvys to, ze by si partnerovi tolerovala jeho priestupky proti vazmu vztahu., co samo o sebe podporuje to, ze raz odide.

anonym_8108ae
Dnes o 05:21

@anonym_autor Pozri, musím písať anonymne, lebo miestne ženy by ma tu ukameňovali. Mne, ako chlapovi, sa ženy plnších tvarov páčia. Je to moja preferencia, ak s tým má niekto problém, tak mňa to nezaujíma. Keď som spoznal manželku, vazila 158 kg pri výške 162 cm. Tomu sa hovorí morbidna obezita. Mne to ale nevadilo, mne sa páčila jej duša, ale aj telo. Keď sme chceli dieťa, manželka ešte predtým podstúpila bandáž žalúdka a išla z BMI 58 na BMI 34. Páči sa mi aj teraz. Som s ňou rád a kvôli nejakej žene s prsiami ako doska by som ju nikdy neopustil. Ale to som ja, nepoznám tvojho muža a každý chlap je individuálny.

moonlight1210
Dnes o 05:22
@anonym_autor

@anonym_453266 dom máme spolu,ja viem že ho nepritahujem a som s tým ok,aj keby ma podvádzal,mne len z nejakého dôvodu vadí predstava ze by to bolo práve s ňou,neviem to vysvetliť

@anonym_autor ty potrebujes vyriesit u seba mentalne dovody toho, preco si pohodlna. A preco riesis problemy vzdy cestou lahsieho odporu.
Preco sa radsej utesujes jedlom, nez si problemy riesila. Preco ani s tym prejedanim nechces nic urobit, aj ked si si vedoma, ze tak manzela uz nepritahujes a radsej sa zmieris s predstavou nevery.

Tebe napriklad vadi tato slecna.
Lenze, hoci je zadana a tvoj muz si je toho vedomy a asi tam nevznikne ziaden vztah (zo strany tej slecny, tvoj muz by mozno rad), pre neho to moze byt mentalne povzbudenie k tomu, aby si iny vztah nasiel. Toto moze byt taka hra nanecisto.
Potom sa vyskytne dalsia zena, uz volna, slobodna a hra zacne naozaj. Alebo ta rovno opusti.
U tejto slecny sa iba mentalne naladi na to, aby to vedel urobit. Aby mu to prislo prirodzene.

To, ze ty mu aj doprajes, aby ta podviedol, lebo sama sex a veci s nim spojene nemas rada, neznamena, ze s tebou ostane.

Nezachrani to ani dieta, ak by si sa snazila tymto sposobom si urobit poistku. Ak raz bude mentalne pripraveny ist od teba, tak pojde.

Ty ale u seba nic nezmenis, ak neprides na to, preco utekas od problemov, schovavas sa pred nimi a tisis si svedomie napriklad jedlom. Takze ty ako prve smer psycholog.

anonym_a7adf0
Dnes o 05:27

@anonym_autor obezita je predovsetkym zdravotny problem... druha vec je, ze ked vies ze ho nepritahujes a nechces o neho prist... a predovsetkym a to podciarkujem kvoli sebe, sprav nieco so sebou... ano aj to, ze ho nepritahujes moze byt dovodom konca... dalsia vec... preco si vypisuje so zadanou zenou? a preco mu lezies do telefonu? a dufas, ze dietatom sa vytrhnes so situacie? nie nevytrhnes... a rozmysli si, ci chces dieta s muzom ktory si vypisuje s inou...

stellarstar
Dnes o 05:35

Ja by sa na tvojom mieste dala do rúk psychológa či psychiatra. Toto nie je normálne čo píšeš že stačí ak sa tvoj m pozrie na teba a ty si pcháš pizzu do seba? Ak by chcel určite by ťa opustil kv inej. Ja by začala na sebe makať ak ti na ňom záleží

ivik4
Dnes o 05:44

Skrz nu neviem ci by Ta opustil ale skrz to ze si sa vyzrala ako pises a kasles na to, vyzrata si dalej tak to ano, necudovala by som sa. Je rozdiel byt obezny skrz lieky alebo chorobu ci len tak pre nic za nic

anonym_8ad092
Dnes o 05:50

@anonym_autor a keby si ty bola štíhla, resp. v norme, nevadil by ti obézny manžel?

autor
Dnes o 05:55
@anonym_a7adf0

@anonym_autor obezita je predovsetkym zdravotny problem... druha vec je, ze ked vies ze ho nepritahujes a nechces o neho prist... a predovsetkym a to podciarkujem kvoli sebe, sprav nieco so sebou... ano aj to, ze ho nepritahujes moze byt dovodom konca... dalsia vec... preco si vypisuje so zadanou zenou? a preco mu lezies do telefonu? a dufas, ze dietatom sa vytrhnes so situacie? nie nevytrhnes... a rozmysli si, ci chces dieta s muzom ktory si vypisuje s inou...

@anonym_a7adf0 ja neviem prečo si s ňou tolko pise,je to urcite kazdy týždeň....keby nemala aspoň 25

autor
Dnes o 05:55
@anonym_8ad092

@anonym_autor a keby si ty bola štíhla, resp. v norme, nevadil by ti obézny manžel?

@anonym_8ad092 ja neviem

tatiana288
Dnes o 05:58
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 ja neviem prečo si s ňou tolko pise,je to urcite kazdy týždeň....keby nemala aspoň 25

@anonym_autor Čo vlastne po svojom mužovi chceš?

autor
Dnes o 05:59
@tatiana288

@anonym_autor Čo vlastne po svojom mužovi chceš?

@tatiana288 aby si nevypisoval so ženou čo mu môže byť dcéra a vadí mi že ju ma rad lebo tam zazneli aj také veci

tatiana288
Dnes o 06:00
@anonym_autor

@tatiana288 aby si nevypisoval so ženou čo mu môže byť dcéra a vadí mi že ju ma rad lebo tam zazneli aj také veci

@anonym_autor A ty máš svojho muža rada?

ivik4

Pre boha tak pohni zadkom , sprav nieco so sebou a mozno bude opät slintat za Tebou

anonym_18ee8c

A ja si zas myslím, že ak sa mu nepáčis,nech nieje s tebou
Jasné, zdravie je zdravie
Ale aby vzťah stroskotal na váhe pokial to nieje extrém...
Ľudia sa menia za život,tak to je.... a buď ta ľúbi ajtak alebo hold smola,lebo nie vždy ženy majú 50 kilo a dokonale telo a už vôbec nie ked starnú
A tak isto aj chlapi

autor
Dnes o 06:01
@tatiana288

@anonym_autor A ty máš svojho muža rada?

@tatiana288 mam ho rada

tatiana288
Dnes o 06:02
@anonym_autor

@tatiana288 mam ho rada

@anonym_autor Tak prečo pre ten vzťah nič nerobíš? A to nemyslím len ohľadom váhy.

anonym_18ee8c
Dnes o 06:03

A doplním, porovnávať sa s 25 tkou alebo on teba
.. to vzťah je o ničom a nie váha

anonym_c9a0c3
Dnes o 06:04

Vyzeriem sa nad XY kg, sex bol vzdy iba utrpenie- no ja fakt neviem, preco sa manzel obzera inam🤔 ale nevadi, este je tu riesenie, urobme si v 40ke prve dieta. To musi pomoct🙄

tatiana288
Dnes o 06:05
@anonym_18ee8c

A ja si zas myslím, že ak sa mu nepáčis,nech nieje s tebou
Jasné, zdravie je zdravie
Ale aby vzťah stroskotal na váhe pokial to nieje extrém...
Ľudia sa menia za život,tak to je.... a buď ta ľúbi ajtak alebo hold smola,lebo nie vždy ženy majú 50 kilo a dokonale telo a už vôbec nie ked starnú
A tak isto aj chlapi

@anonym_18ee8c Tu ale nejde o to, že žena pribrala a chlap ju už nechce. Muž potrebuje, aby mu žena prejavovala aj city, pritúlila si ho, pobozkala ho, opýtala sa aký mal deň a usmiala sa na neho. Bez ohľadu na váhu, sama mám od 50 kg ďaleko, žena len sedí doma, lenivie a keď jej muž niečo povie, ide hneď do chladničky. Kde je neha a pocit, že ten chlap je ľúbený? Navyše nej nevadí, že by mal milenku, vadí jej, že by mala 25.

autor
Dnes o 06:06
@tatiana288

@anonym_autor Tak prečo pre ten vzťah nič nerobíš? A to nemyslím len ohľadom váhy.

@tatiana288 lebo ja mu neviem prejavovať náklonnosti alebo len tak prísť dať mu pusu,pritulit sa....on to nikde nevyžadoval ani hovoril ze je spokojný a zrazu sa zmenil

anonym_5b0e1d
Dnes o 06:08
@anonym_8108ae

@anonym_autor Pozri, musím písať anonymne, lebo miestne ženy by ma tu ukameňovali. Mne, ako chlapovi, sa ženy plnších tvarov páčia. Je to moja preferencia, ak s tým má niekto problém, tak mňa to nezaujíma. Keď som spoznal manželku, vazila 158 kg pri výške 162 cm. Tomu sa hovorí morbidna obezita. Mne to ale nevadilo, mne sa páčila jej duša, ale aj telo. Keď sme chceli dieťa, manželka ešte predtým podstúpila bandáž žalúdka a išla z BMI 58 na BMI 34. Páči sa mi aj teraz. Som s ňou rád a kvôli nejakej žene s prsiami ako doska by som ju nikdy neopustil. Ale to som ja, nepoznám tvojho muža a každý chlap je individuálny.

@anonym_8108ae toto je úplne, ale že úplne iný prípad, aby si to mohol aplikovať na seba, predstav si, že by tvoja žena ešte viac schudla, odopierala ti sex, bozky a nehu, kontrolovala ti mobil a ty spoznáš inú ženu, presne takých kyprých tvarov ako sa ti páčia, sympatia je zrejme obojstranná a super si rozumiete…

zuzubb007
Dnes o 06:09

Myslím si, že ťa opustí tak či tak či to bude tá alebo tá, treba zo sebou začať dačo robiť, nieje normálne byť morbídne obézna, a za ďalšie každý normálny chlap chce sex a musí ho mať už potom s kým, to je jedno hlavne, že je, načo je vzťah, keď ťa človek nevie ani objať na nič, aj odborná pomoc by sa ti získa, dať si hlavu dokopy, dieťa ešte žiadny vzťah nescelilo, ba ešte horšie

sense
Dnes o 06:15

Dieťa nie je dôvod pre chlapa aby prestal písať inej žene, dokonca aj keby schudnes na 60kg nemáš záruku , že je prestane písať. Nakoľko chlapi podvádzajú aj štíhle ženy. Mne príde len zvláštne, žeby ti bolo jedno keby ťa podvádza pokiaľ by to nebolo s nou

autor
Dnes o 06:16

zabudla som napísať, že on po dieťati túžil,aj sme skúšali len to nevyšlo a potom sme na to nejak zabudli....a vysvetlim to asi tak ze mne by nevadilo ze sa pozrel na jej profil alebo jej fotky,mne vadí že sa ani nesnažia tajiť že sa majú radi....ano nevie ze som sa mu dostala do telefonu ale ani sa proste nebojí ze to nájdem

autor
Dnes o 06:18
@sense

Dieťa nie je dôvod pre chlapa aby prestal písať inej žene, dokonca aj keby schudnes na 60kg nemáš záruku , že je prestane písať. Nakoľko chlapi podvádzajú aj štíhle ženy. Mne príde len zvláštne, žeby ti bolo jedno keby ťa podvádza pokiaľ by to nebolo s nou

@sense ani nie ze s ňou, ale keby mu proste išlo len o sex ale vrátil by sa domov ale oni si aj priznali ze s majú radi

autor
Dnes o 06:22

a akoby sa nebal ze co ked to nájdem, myslím sice ze je v tom že netuším aké ma heslo,ja som na to aj prišla len náhodou lebo je to kombinácia obľúbených čísel... ale najhoršie je ze nemôžem mu nič vôbec povedať že to viem....raz som sa opýtala s kým si píše, povedal že s ňou, pýtala som sa čo povedal že nič pre teba a zhasol mobil... preto som sa mu dostala do mobilu