Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?
Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám
Ako môžeš tvrdiť,že ho máš rada, keď by ti nevadilo, že sexuje s inou, hlavne,že ty máš pokoj?Tebe pri tej predstave nie je zle? Cítiš niečo, keď sa nad tým zamyslíš?
@anonym_autor môže,ja si tlsteho,hnusneho spoteneho partnera neviem predstaviť po svojom boku,fuuuj
Ako môžeš tvrdiť,že ho máš rada, keď by ti nevadilo, že sexuje s inou, hlavne,že ty máš pokoj?Tebe pri tej predstave nie je zle? Cítiš niečo, keď sa nad tým zamyslíš?
@misicka31 ale mne je zle pri predstave ze ma niekoho iného rád,ako že naozaj rád
@enmery tak začnem jesť šalát, piť čistú vodu, piť kávu bez cukru,neviem.... ale ako mu povedať že to viem? že nechcem aby to robil?
@anonym_autor Je neskoro. Sama si ho dostala tam, kde teraz je. Muzi nechcu depresivnu vyzranu stihacku bez humoru, ktora za svoj prinos do vztahu povazuje "upracem a uvarim".
on si nemôže nájsť inú, proste nie, musím niečo vymyslieť ja to nedam keď sa zamiluje do inej
v živote som este necítila takú paniku co mam rýchlo urobiť?
navrhla som ze si pozrieme film, súhlasil ale stále niekomu píše, keď sa spýtam povie ze nikomu ale ja aj tak viem ze klame3a nemôžem sa ohradiť
povedala som ze si zaplatím trénera povedal mi len ze dobre
on si nemôže nájsť inú, proste nie, musím niečo vymyslieť ja to nedam keď sa zamiluje do inej
@anonym_autor Uprimne si odpovedz, preco by ti zamilovanie do inej vadilo, ked ako si tu nedavno tvrdila, by ti milenka nevadila ?
Ty sa bojis o byvanie (dom je jeho) a celkovo o zivotny styl, kedze si na urade teraz. Manzela nemilujes, nedavas mu neznosti, pochopenie, ani sex alebo. Sucasny stav je vysledok toho, co dlhe roky praktizujes. Pre neho si uz len sluzka, ktora mu beha po dome a otravuje. Nebud handra, rozved sa a zacni od nuly, ber to ako sancu.
povedala som ze si zaplatím trénera povedal mi len ze dobre
@anonym_autor Ja by som ti tiez neveril, po prvom cviceni s tym seknes a cestou domov z fitka si das pizu.
v živote som este necítila takú paniku co mam rýchlo urobiť?
@anonym_autor nadýchnuť sa a vydýchnuť, váš vzťah sa nedostal do bodu kde je dnes zo dňa na deň a nebude sa dať ani zo dňa na deň napraviť... nerob zo zúfalstva nič unáhlene, lebo to bude mať veľmi pravdepodobne úplne opačný efekt... komunikácia je základ, spravte si pekné rande, naplánujte na sviatky výlet a rozprávajte sa... o tom kam ste sa to dostali, o tom ako to napraviť... začni od seba, prejav mu lásku a náklonnosť, sprav pre neho niečo pekné....
@anonym_autor Uprimne si odpovedz, preco by ti zamilovanie do inej vadilo, ked ako si tu nedavno tvrdila, by ti milenka nevadila ?
Ty sa bojis o byvanie (dom je jeho) a celkovo o zivotny styl, kedze si na urade teraz. Manzela nemilujes, nedavas mu neznosti, pochopenie, ani sex alebo. Sucasny stav je vysledok toho, co dlhe roky praktizujes. Pre neho si uz len sluzka, ktora mu beha po dome a otravuje. Nebud handra, rozved sa a zacni od nuly, ber to ako sancu.
@patrike pretože pre mňa sex neznamená toľko ako city,keby a ňou spal a neviem o tom co robia...tak nech,ale na 100 kusov ma trhá predstava ze niekomu hovorí ze ho ma rad neviem naozja ako to ešte mam vysvetliť
@anonym_autor A zakazes mu to ako?
@luccys neviem, musím mu zabrániť písať jej....pozerala som pán profesor a revem ako batola...ked si predstavím ze by tu nebol a proste... zvažujem az extrem ze jej napíšem aby si niečo vymyslela a blokla ho?
S trénerom si nájdi aj terapeuta. Ak by si muž nepísal s touto slečnou, tak by si našiel inú. Ona nie problém. Problém je tvoj vzťah z mužom.
S trénerom si nájdi aj terapeuta. Ak by si muž nepísal s touto slečnou, tak by si našiel inú. Ona nie problém. Problém je tvoj vzťah z mužom.
@alex49 ano to je pravda ale musí si s ňou prestať písať ale nemôžem to povedať jemu lebo co poviem odkiaľ to viem tak jedine ak jej
ak ju poprosím aby s ním prerušila kontakt riskujem ze mu to povie ale je to z časti aj moja kamarátka možno to pochopí
@patrike pretože pre mňa sex neznamená toľko ako city,keby a ňou spal a neviem o tom co robia...tak nech,ale na 100 kusov ma trhá predstava ze niekomu hovorí ze ho ma rad neviem naozja ako to ešte mam vysvetliť
@anonym_autor Ty si kedy manzelovi povedala, ze mas rada alebo si to nejako prejavila inym sposobom ?
ak ju poprosím aby s ním prerušila kontakt riskujem ze mu to povie ale je to z časti aj moja kamarátka možno to pochopí
@anonym_autor Tocis ako pokazeny gramofon. Este raz : problem si ty, ta kamoska je len vedlajsi sprievodny efekt toho, co si napachala na manzelovi. Nebude tato, bude ina. Kym sa ty nezmenis, nezmeni sa ani situacia.
@anonym_autor Ty si kedy manzelovi povedala, ze mas rada alebo si to nejako prejavila inym sposobom ?
@patrike dnes som mu povedala ze ho ľúbim
@patrike dnes som mu povedala ze ho ľúbim
@anonym_autor Urcite ho to dojalo😏
@anonym_autor Urcite ho to dojalo😏
@anonym_c9a0c3 určite

Ano,je to urcite relevantny dovod na to,aby ta nechal.Taka je pravda.