Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?
Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám
@anonym_autor Pretože jediný dôvod prečo nie je s ňou, že ona nechce! Ty ideš na nervy aj mne a to s Tebou nežijem. Už si volala trénerovi?Psychiatrovi, aby si riešila svoju poruchu a tréningy ako si to sľúbovala jemu? Nie.
Nič lepšie ako kopnúť do zadnice od neho sa ti stať nemôže-buď ostaneš v týchto stačkách ako doteraz alebo konečne ti trkne, čo sme ti tu písali a čo máš riešiť a on ani kučeravá TO NIE JE!
@enmery už mám zaplatený jedálniček na mieru...a presne,nechce, keď nechcem prečo motam hlavu?
@enmery už mám zaplatený jedálniček na mieru...a presne,nechce, keď nechcem prečo motam hlavu?
@anonym_autor pretože asi zúfalo túži po pozornosti nejakej normálnej osoby...
@anonym_autor pretože asi zúfalo túži po pozornosti nejakej normálnej osoby...
@anonym_38ee49 o pol tretej ráno,a všimla som si ze začal nejak skrývať telefón
@anonym_autor Ona nikomu nič nemotá, sú kamaráti, ona nemôže za to, že tvoj muž emocionálne stráda pri Tebe roky rokúce bez odozvy!I a sa zakukal. Kiežby to podľa tejto komunikácie niekto spoznal a toto utrpenie by sa skončilo. Ty ho nepohladíš, neľúbiš, nebavíš sa a ním ako puberťáčka, nesexuješ, nezvádzáš, až keď ti horí pod riťou stratiť dom a jeho ako pilier mu zadrieš, že ľúbim Ťa. Keby mňa takto niekto emočne zanedbával, neriešil svoju poruchu prijìmu potravy, ani roky by nestačili, aby som mu začala veriť. V tomto fandím plne tvojmu mužovi.
Asi si s ňou aj ľudsky rozumie, s tebou okrem sedenie pri TV a kazdy duchom inde vie viesť aj nejaké zmysluplne debaty? Keď teda intímnosti už nefunguju.Ešte ako ti ma dat najavo, že ta nechce a už len ako gazdina a spolubyvajuca posluzis ? A ako zena si davno zhasla.
Zamakaj na sebe, ešte to môžeš zvrátiť a ak nie, vždy lepšie ist svojou cestou lebo toto ta psychicky ubije
A že ho nepohladis, nepritulis, nepobozkás to si taka naivna, a myslíš si, že to chlap nepotrebuje?😁
@anonym_autor a čo to má s tým, čo som Ti napísala?? Odpovedáš totálne z cesty.
@anonym_autor Vzdávam to. Fakt som sa snažila, tak ako ostatní, otvoriť ti oči, aby si vedela kde je problém. Ale ty nereaguješ a stále si omieľaj jednu a tú istú nezmyselnú vec dookola. Tak seď doma v kúte a dumaj prečo si píšu do tretej do rána.
aj ja to vzdávam,dala príbeh na Instagram a hádajte koho hodinky sú tam v pozadí,a ani to netají
aj ja to vzdávam,dala príbeh na Instagram a hádajte koho hodinky sú tam v pozadí,a ani to netají
@anonym_autor volala som mu kde je, vraj a nimi na obede a že potom si idú vypiť lebo oslavujú,a zlozil 😭
@anonym_autor volala som mu kde je, vraj a nimi na obede a že potom si idú vypiť lebo oslavujú,a zlozil 😭
@anonym_autor A čo chceš robiť teraz?
@anonym_autor hej? 🙄a čo idú oslavovať? Že sa ten "tvoj" prebral k životu?
Tak 100 kg nie je nejaky extrem, s cim sa neda v pohode pracovat. Manzel sa tiez vypapkal na 100 kg (nikdy nebol stihly prutik) a ano, nie je to pritazlive. A ani pre neho to uz nebolo konfortne. Tiez nemenil jedalnicek, na samych salatoch by neprezil. Zacal jest menej a castejsie. A zacal bicyklovat (to ho bavi) a vela chodit na prechadzky (popri kocikovani maleho). Sledoval si prijem/vydaj a za asi 2 mesiace schudol na 80 kg. Chapem, odhodlat sa je tazke. Ale ked zacnes, tak to pojde. Kde je vola, tam je cesta.
Ale v tvojom pripade je hlavny dovod tvoja povaha, to ze si chladna. Ano, doteraz to mozno neriesil, ale sa objavila mila, pekna, pritazliva aj ked zadana baba so skvelou povahou a citi sa s nou dobre. A asi si uvedomil, ze by take nieco chcel zazit aj on. Ze by chcel taku zenu, ktora mu nielen navari a uprace.
Vy mate aj nejake spolocne zaujmy, konicky okrem stretavok ohladne aut? Chodite na vylety, robite nieco pekne spolu? Ked tam uz nie je intimita, prijemne emocie, tak aspon pekne zazitky? Tie su tiez dolezite a nemyslim teraz na drahe dovolenky.
A ano, muz potrebuje aj pohladit, vediet, ze je lubeny, ziadany a potrebuje sex. Teraz pises, ze by si bola v pohode, keby mal sex inde a vzdy sa vratil domov. Urcite by si vedela stravit pohlad na spokojneho muza, ktory sa vratil od inej zeny po dobrom sexe? Kludne by ste si zapli telku a kazdy si robil svoje?
#autor nechcem hodnotit teba,ani tvojho manzela.... pramalo o vas viem z diskusie.... Ale sucitim s tebou, iste prezivas hroznu paniku a ruca sa ti svet, citis len beznadej az sa ti zastavuje dych. Chudak aj manzel,ktory musi byt sklamany svojou situaciou, vztahom a smutny, ze nema po boku inu zenu (teba inu,nie taku, aka si teraz). Drz sa
@anonym_autor A čo chceš robiť teraz?
@tatiana288 no za nimi nepobezim,ale je to zvláštne ako chodíme často ale vždy vsetci spolu
Normálne schudni daj sa dokopy a kopni ho do riti
Tak 100 kg nie je nejaky extrem, s cim sa neda v pohode pracovat. Manzel sa tiez vypapkal na 100 kg (nikdy nebol stihly prutik) a ano, nie je to pritazlive. A ani pre neho to uz nebolo konfortne. Tiez nemenil jedalnicek, na samych salatoch by neprezil. Zacal jest menej a castejsie. A zacal bicyklovat (to ho bavi) a vela chodit na prechadzky (popri kocikovani maleho). Sledoval si prijem/vydaj a za asi 2 mesiace schudol na 80 kg. Chapem, odhodlat sa je tazke. Ale ked zacnes, tak to pojde. Kde je vola, tam je cesta.
Ale v tvojom pripade je hlavny dovod tvoja povaha, to ze si chladna. Ano, doteraz to mozno neriesil, ale sa objavila mila, pekna, pritazliva aj ked zadana baba so skvelou povahou a citi sa s nou dobre. A asi si uvedomil, ze by take nieco chcel zazit aj on. Ze by chcel taku zenu, ktora mu nielen navari a uprace.
Vy mate aj nejake spolocne zaujmy, konicky okrem stretavok ohladne aut? Chodite na vylety, robite nieco pekne spolu? Ked tam uz nie je intimita, prijemne emocie, tak aspon pekne zazitky? Tie su tiez dolezite a nemyslim teraz na drahe dovolenky.
A ano, muz potrebuje aj pohladit, vediet, ze je lubeny, ziadany a potrebuje sex. Teraz pises, ze by si bola v pohode, keby mal sex inde a vzdy sa vratil domov. Urcite by si vedela stravit pohlad na spokojneho muza, ktory sa vratil od inej zeny po dobrom sexe? Kludne by ste si zapli telku a kazdy si robil svoje?
@luc_lucka nie...ale ja by som teraz asi tolerovala čokoľvek len aby ostal...a radi chodíme na prechádzky hlavne k vode, radi hráme karty večer,teda hrávali
@tatiana288 no za nimi nepobezim,ale je to zvláštne ako chodíme často ale vždy vsetci spolu
@anonym_autor Ja ťa za nimi neposielam. Keď príde domov, budeš niečo riešiť?
@luc_lucka nie...ale ja by som teraz asi tolerovala čokoľvek len aby ostal...a radi chodíme na prechádzky hlavne k vode, radi hráme karty večer,teda hrávali
@anonym_autor počúvaj, to fakt nemáš žiadnu sebaúctu, žiadnu hrdosť? Akože tolerovala hocičo, len aby ostal? Ako prvé si sa mala objednať k nejakému dobrému psychológovi, na terapie, lebo a týmto nastavením môžeš vážiť aj 50kg a nezlepší sa nič, ak nezmeníš nastavenie a vnímanie seba.
@anonym_autor počúvaj, to fakt nemáš žiadnu sebaúctu, žiadnu hrdosť? Akože tolerovala hocičo, len aby ostal? Ako prvé si sa mala objednať k nejakému dobrému psychológovi, na terapie, lebo a týmto nastavením môžeš vážiť aj 50kg a nezlepší sa nič, ak nezmeníš nastavenie a vnímanie seba.
@anonym_232651 spackala som to ja,tak co mu chcem teraz vyčítať,a vytiahol z nej ze som jej písala aj že čo,a vlastne si myslím že sa tomu ani nebránila
@anonym_autor Ja ťa za nimi neposielam. Keď príde domov, budeš niečo riešiť?
@tatiana288 dnes máme ísť za svokrou,to bude peklo same o sebe
@anonym_232651 spackala som to ja,tak co mu chcem teraz vyčítať,a vytiahol z nej ze som jej písala aj že čo,a vlastne si myslím že sa tomu ani nebránila
@anonym_autor Ako vieš, že to vie?
@tatiana288 dnes máme ísť za svokrou,to bude peklo same o sebe
@anonym_autor a to na jeho popud? Riesit sotuaciu? Ci co?
@anonym_autor tolerovala by si cokolvek, len aby ostal... toto sebe prosim nerob. Mozno by to chvilu na oko fungovalo. Ale len chvilu. Ty by si to nezvladla, lebo by ti behalo hlavou, co ak to nie je len o sexe, ale ju ma aj rad? A jemu by sa mohla ina zena zapacit, aj keby islo zo zaziatku len o sex a nakoniec by sa rozhodol s nou aj zit. Mohli by nastat rozne situacie.
Najlepsie by bolo, keby ste si sadli, priamo sa porozpravali o svojich pocitoch, o tom, kto co chce, spravili nejako hrubu ciaru a ak naozaj obaja chcete spolu zostat, tak zacat odznova. Ty sa musis dat dokopy hlavne zo psychickej stranky. Ked to bude ok, budes v pohode, budes stastnejsia, budes sa vnimat v lepsom svetle a aj na muza budes posobit lepsie. So spokojnou a stastnou zenou sa zije lepsie, nez s mrzutou. A ano, s tym suvisi aj trochu schudnut, ak ti to samej vadi. Mali by ste obnovit spolocne chvile, kde ste sa citili obaja fajn.
@anonym_autor a to na jeho popud? Riesit sotuaciu? Ci co?
@anonym_ad04fc nevieme na čo, podľa mňa potrebuje to čo stále,to je jedno
@anonym_autor samozrejme ze vsetci to v tej trojici uz vedia, co si jej pisala.. Aj tvoj manzel, aj jej manzel.. A zrejme sa aj trochu zabavia na oslave na tvoj ucet... Asi ti bude pekne trapne, ked sa s nimi najblizsie stretnes
no, riešili to..ja viem nemala som prihlásila som a ana notebook keď nie je doma

@enmery ale ja som si to myslela tiež, lenže písali mu aj iné ženy, väčšine ani neodpísal a ak hej len stručne,a odpalkoval ich, ale tu nie tu si píšu do 2 rána
@anonym_autor Pretože jediný dôvod prečo nie je s ňou, že ona nechce! Ty ideš na nervy aj mne a to s Tebou nežijem. Už si volala trénerovi?Psychiatrovi, aby si riešila svoju poruchu a tréningy ako si to sľúbovala jemu? Nie.
Nič lepšie ako kopnúť do zadnice od neho sa ti stať nemôže-buď ostaneš v týchto stačkách ako doteraz alebo konečne ti trkne, čo sme ti tu písali a čo máš riešiť a on ani kučeravá TO NIE JE!