icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

29. mar 2026

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

Strana
z20
autor
2. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor treba to uzavriet, nicomu to uz aj tak nepomoze. A svokru mas dobru, ze mozes u nej byvat aj napriek tomu, ze si zastava syna.

@luc_lucka ma svoje roky adi je rada aj že niekto jej pomôže

anonym_fbc7f3
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a7adf0 Bali ma po svojom? čo? snáď mám právo byť kde ja chcem

@anonym_autor Takže aj svokrusa je na jeho strane, pisala si predtym iné, že mu vyčistí žalúdok .A nie si ty nejaká hysterka, čo vidí aj čo nieje pravda? Kamoska vraví, že ti šibe, svojkrusa drží synovi stranu.Ukludni sa aj tak to nezmeníš.Proste sa zmier, že ta nechce a tým že budes hysterka a stihacka ešte viac sa ponizis.Odid so vztýčenou hlavou

autor
2. apr 2026
@anonym_fbc7f3

@anonym_autor Takže aj svokrusa je na jeho strane, pisala si predtym iné, že mu vyčistí žalúdok .A nie si ty nejaká hysterka, čo vidí aj čo nieje pravda? Kamoska vraví, že ti šibe, svojkrusa drží synovi stranu.Ukludni sa aj tak to nezmeníš.Proste sa zmier, že ta nechce a tým že budes hysterka a stihacka ešte viac sa ponizis.Odid so vztýčenou hlavou

@anonym_fbc7f3 tak na to je už asi neskoro

patrike
2. apr 2026

Toto uz zacina pripominat scenar nepodarenej telenovely. Veci sa deju prilis rychlo, dokonca doslo k autonehode, autorka po vymene zamkov ma hlavnu starost pisat na Konika.
Prestavam tomu celemu verit, znie to ako bludy nejakej pacientky.
Ak by to nahodou bolo realne, tak nechat sa vyhodit s kludom Anglicana z domu, z ktoreho este vcera odist nechcela, to je podozrive.

anonym_a7adf0
2. apr 2026

uz je to trochu na pukance... manzel sa rozvadzat nechcel, uz chce... sestra ta prijala, uz ta nechce...svokra ho zcisti, ale teda uz ma ultimata... som zvedava ci este aj zajtra mozes u nej byvat a kamoska tvrdi, ze si vymyslas...

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@patrike

Toto uz zacina pripominat scenar nepodarenej telenovely. Veci sa deju prilis rychlo, dokonca doslo k autonehode, autorka po vymene zamkov ma hlavnu starost pisat na Konika.
Ak by to nahodou bolo realne, tak nechat sa vyhodit s kludom Anglicana z domu, z ktoreho este vcera odist nechcela, to je podozrive.

@patrike toto je uz na pukance a neverim nicomu

patrike
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

uz je to trochu na pukance... manzel sa rozvadzat nechcel, uz chce... sestra ta prijala, uz ta nechce...svokra ho zcisti, ale teda uz ma ultimata... som zvedava ci este aj zajtra mozes u nej byvat a kamoska tvrdi, ze si vymyslas...

@anonym_a7adf0 To je skor na Pinelovu nemocnicu ...

autor
2. apr 2026
@patrike

@patrike a čo som mu mala dvere rozbiť? bože vy dvaja nie ste normálni

anonym_fbc7f3
2. apr 2026

A kde si teraz?

fairyy
2. apr 2026

podla mna vieme tak 30% toho co sa vsetko udialo za posledne obdobie aj to len tvoj pohlad... a vytrhla si zopar udalosti co ta stvu a preto to vyzera tak neskutocne pritahnute za vlasy... ty sama vies co vsetko si navyvadzala za posledne mesiace ...tvoja horuca hlava ta sem dostala

sense
2. apr 2026
@anonym_64c356

@anonym_autor tu sa nejak rychlo deju veci.. Vecer mal s kamoskou havariu a namiesto toho aby riesil rozbite auto (ak nejake je, lebo aj o tom pochybujem), pred chvilou ti povedal, ze mu je jedno, ci sa s nim rozvedies.. A zrazu uz si aj pobalena, aj zamky vymenene a rozvodove papiere na stole.. To nabralo taky spad, ako keby ta uz tato diskusia nebavila..

@anonym_64c356 už chýba len tá o červenej čiapočke, ale téma má úspech 20 strán

anonym_a7adf0
2. apr 2026
@anonym_autor

@patrike a čo som mu mala dvere rozbiť? bože vy dvaja nie ste normálni

@anonym_autor nie , mala si ho slusne vyzvat, aby ti nezabranoval vstupit do nehnutelnosti... a ak nie, volat policajtov... tie zakony pre nieco predsa len existuju

autor
2. apr 2026
@anonym_a7adf0

@anonym_autor nie , mala si ho slusne vyzvat, aby ti nezabranoval vstupit do nehnutelnosti... a ak nie, volat policajtov... tie zakony pre nieco predsa len existuju

@anonym_a7adf0 ty by možno na svojho muza volala políciu,ja nie, prestaň už

autor
2. apr 2026
@fairyy

podla mna vieme tak 30% toho co sa vsetko udialo za posledne obdobie aj to len tvoj pohlad... a vytrhla si zopar udalosti co ta stvu a preto to vyzera tak neskutocne pritahnute za vlasy... ty sama vies co vsetko si navyvadzala za posledne mesiace ...tvoja horuca hlava ta sem dostala

@fairyy bolo toho veľa posledné dni,a ja už mám dosť

anonym_fbc7f3
2. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kde si teraz autorka keď ta vyhodil?

lindous
2. apr 2026

Tieto rýchle zvraty, konanie všetkých "postáv" a štýl odpovedí mi veľmi nápadne pripomínajú diskusiu, kde sem jedna písala ako je zamilovaná do svojho zasnúbeného šéfa, bola presvedčená že to je obojstranné a obťažovala ich ešte dosť dlho... rovnaký úlet

patrike
2. apr 2026

Pridam sa k otazke : kde sa nachadzas a kde stravis sviatky ? Vies na to odpovedat ? Totiz niekto vyhodeny z domu s par taskami sa sprava inak, ako ty.

autor
2. apr 2026
@patrike

Pridam sa k otazke : kde sa nachadzas a kde stravis sviatky ? Vies na to odpovedat ? Totiz niekto vyhodeny z domu s par taskami sa sprava inak, ako ty.

@patrike ja neviem mala som to zvýrazniť? SVOKRA SVOKRA A EŠTE RAZ SVOKRA

anonym_fbc7f3
2. apr 2026
@anonym_autor

@patrike ja neviem mala som to zvýrazniť? SVOKRA SVOKRA A EŠTE RAZ SVOKRA

@anonym_autor
Bolo ti treba to hysterčenie? Teraz si mozu vypisovat od rana do noci, a k tomu majú voľný aj dom…
Musela si sa riadne opustiť, ktovie čo všetko si mu povedala, urobila keď ta zrazu vyhodil.Hovoril, že ta nechce vyhodiť a zrazu vymenený zámok

zuzanka.zuzu
2. apr 2026

manžel robí z domu? nie je náhodou automechanik?

anonym_ad04fc
3. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chcela si sa zmenit, aby ta mal znova rad. A povies mu, ze varit a prat mu nebudes? A vynadas do debilov ci ako? To je kde tvoja laskavost. Vsak cim inym ho chces ziskat naspat :(. Nelomcuje tebou pycha? A zlomene ego lebo uprednostnuje kamosku? Zena, daj sa dokopy.

konicekmodry
3. apr 2026

Napíš mi správu, pomôžem ti.Kamoška riešila to isté.

patrike
3. apr 2026
@zuzanka.zuzu

manžel robí z domu? nie je náhodou automechanik?

@zuzanka.zuzu Teoreticky moze mat autodielnu v dome, u nas to tak jeden ma, vedla domu v sope opravuje auta. Takych mechanikov najdes vsade.

zuzanka.zuzu
3. apr 2026
@patrike

@zuzanka.zuzu Teoreticky moze mat autodielnu v dome, u nas to tak jeden ma, vedla domu v sope opravuje auta. Takych mechanikov najdes vsade.

@patrike jasne že môže, ale nepomáhaj jej s vymyslenými odpoveďami 😀 a ďalšia vec je že kdesi mu odtiahli auto či čo to písala... no čo ja viem, byť automechanik, tak asi si auto odtiahnem domov 🤷 tu už veľa vecí nesedí 😁

patrike
3. apr 2026
@zuzanka.zuzu

@patrike jasne že môže, ale nepomáhaj jej s vymyslenými odpoveďami 😀 a ďalšia vec je že kdesi mu odtiahli auto či čo to písala... no čo ja viem, byť automechanik, tak asi si auto odtiahnem domov 🤷 tu už veľa vecí nesedí 😁

@zuzanka.zuzu Ved aj vidis ako je zrazu ticho. On je totiz automechanik len povedzme na skodovky, ale vybural sa na Mazde 🙂 a nechal to odviest ku kamosovi, expertovi na Mazdy.
Uz pri tom vyhadzove on manzela a najdeni utociska u svokry (!) to zacinalo pekne smrdiet. Pozname historicky co len jeden pripad, ked vyhodena nevesta skoncila u svokry ?

anonym_fbc7f3
3. apr 2026

Alebo robila cirkus a hysaky aj u svokry a vyhodila ju aj ta.Ani by som sa necudovala.A skončila niekde pod mostom.. preto sa odmlcala

Strana
z20