icon

Môže partner ovplyvniť ženské zdravie?

23. apr 2024

Ahojte. Toto čo napíšem bude asi máličko pritiahnuté za vlasy ale skúste mi na to povedať názor.
Mala som partnera. Roky a roky gynekologických problémov. Neplodnosť. Testy všeho druhu a nikomu nič. Rozišli sme sa. Našla som si iného partnera. Sex skvelý, úplne niečo iné ako s predošlým mužom. Žiadne problémy, žiadne pálenie po sexe, žiadna bolestivá menštruácia, žiadne migrény nič. Lenže tu boli problémy iného druhu a funkčne to nemalo budúcnosť.
Stretli sme sa s ex. Rozprávali sa o návrate a tak, no a spali sme spolu. Všetko sa mi vrátilo. Bolesti, závrate, migrény, bolestivá menštruácia.
Myslíte si že fakt môžu byť dvaja ľudia navzájom tak veľmi nekompatibilní?

lucia245
•
23. apr 2024

Ano

thereisabear
•
23. apr 2024

Áno

jaskolka
•
23. apr 2024

Môže existovať neplodnosť kvôli tomu, ze sa partneri k sebe proste "chemicky" nehodia, rovmsko aj môžu si vzájomne prenášať nejaké neliecene ochorenie - mykoza napríklad, z toho zápaly, problémy s menštruáciou.
Rovnsko aj trebárs v nefunkčnom zlom vzťahu sa tie problémy môžu preniesť do formy fyzických problémov, z toho môže byť migréna, závraty.
Ale aby žena mala nepravidelnú menštruáciu,migrénu a závrat výlučne len kvôli sexu? A dupľom po jednom sexe? To je podľa mňa nezmysel.

magic08
•
23. apr 2024

skor to bude problem psychosomaticky, ako to že to sposobuje priamo dotyčný.

gelifil
•
23. apr 2024

vsetky zenske problemy zdravotne maju povod vo vztahoch

sevrin
•
23. apr 2024

Toto je priam ukážkový príklad, že správny výber partnera je skutočne dôležitý.

caroline_
•
23. apr 2024

Samozrejme

autor
•
23. apr 2024

@jaskolka
@magic08 ja nevravim ze to sposobuje on. On je zdravy a ja tiez. Robili nam take vysetrenia o akych sa beznemu cloveku snad ani nesniva. Bavim sa vylucne o tej kompatibilite po sexualnej stranke kedy je ok vsetko a zaroven nic. Neslo o jeden sex. Realne sme sa chceli k sebe vratit ale proste to nefunguje. Ja som si myslela ze islo o mna, ze som sa len potrebovala objavit, kedze to s tym druhym fungovalo perfektne. Ale ocividne nie.

jaskolka
•
23. apr 2024

Tak skôr by som som verila , ze to spôsobuje psychika, ze sa žena necíti dobre vo vzťahu, nie je naplnená,je tam nejaké vnútorné napätie, nezhody, lebo to je skutočne možné.
Ale aby to spôsoboval výlučne sex s tým dotyčným... Teda ze by bol reálne on príčinou tvojich problémov, to dosť pochybujem.

jaskolka
•
23. apr 2024

@gelifil ale ona nespomína všeobecne problémy vo vzťahu, ale to, ze jej výlučne sex spôsobuje zdravotné problémy. Aspoň ha som tak pochopila

bluka2
•
23. apr 2024

Určite ano. Mne sa to tiež stalo. Nikdy som nemala gynekologické problémy, až na jedného a to sa dal otestovať na všetko a nič nemal a ani ja. Veľmi divne, ale nič ine mi z toho nevychádza

bennn
•
23. apr 2024

To znie ako nazov diplomovej prace

majlo1234
•
23. apr 2024

Jasne

lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
lonely66
•
Odpoveď bola odstránená
•
rozculena
•
23. apr 2024

existuje normálne alergia na partnera..........a pri tom vo všetkom inom je to ok

bluka2
•
23. apr 2024

@lonely66 vidis, ja som sa celý život riadila “chémiou”, ziadny (zdravotný) problém a raz som mala experiment, že ta chémia tam ani tak nebola, ale zdal sa dobrý chlap, podobný životný príbeh, že možno to príde s časom, láska je rozhodnutie atd. Prvy a posledný pokus 😁