icon

Môže priateľova online komunikácia ohroziť vzťah?

klaudia7575
27. mar 2025

Ahojte. Zistila som,že priateľ si píše s inou,poslal jej aj svoju fotku,zatiaľ bol oblečený,no od nej mu prišli fotky,polonahé aj erotické,za ktoré som zistila jej poslal aj peniaze. Je to celé podvod,ľudia zarábajú na hlúposti nadržaných mužov,no neverí mi že je to podvod a neprestal s tým. Keď som mu vravela,že sa mi to nepáči,ihneď bol zlý,že mu všetko zakazujem. Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
mk22
28. mar 2025

@karolinakr anoo.. Mam také páry v okolo, 10r sa snažili..dva roky po rozvode každý deti s iným partnerom.
Muž dokonca dvojičky.
Takže
@klaudia7575 je možné že s iným by si otehotnela do roka.
A zotrvať v nefunkčnom vzťahu len zo strachu zo samoty, je choré, a dobehne ta to.

klaudia7575
autor
28. mar 2025

@mk22 Mne vadí,že ma podvádza ,hoci zatiaľ "iba" takýmto spôsobom . Je to tiež nevera. Je mi z toho smutno.

klaudia7575
autor
28. mar 2025

@mk22 Vravela som mu to ešte predtým,než mu začala vyvolávať akože tá žena. Vravela som mu,veď sa rozídme,možno budeme mať deti s niekým iným. Vravel,že keď nebude mať somnou,tak nebude mať už s inou. Už som zúfalá,chcem dieťa.

mk22
28. mar 2025

@klaudia7575 ty co potrebuješ jeho súhlas?
Ci požehnanie?
Keď on nebude mať s inou, neznamená ze ty tiež.

Vieš ešte prežiť krásny život, je to na tebe.

klaudia7575
autor
28. mar 2025

@mk22 ja som skôr taká,že sa radšej snažím zachrániť to čo mám,než začínať niečo nové a možno príde ešte horšie.. To nik nevie..

mk22
28. mar 2025

@klaudia7575 ale ved to je prirodzené.
A snažiť sa musia obaja, a hlavne ten co pochybil.
.. Možno príde niečo horšie.. A čo ty vieš.. Mozno niečo lepšie..

klaudia7575
autor
28. mar 2025

@mk22 na toto ja nemám,odznova niečo skúšať,už sa cítim byť stará😔 Možno časom v tomto čo som teraz to bude ešte horšie,možno časom oľutujem že som neodišla už teraz. No nemám guráž odísť,strach,obavy,nedovolí mi strach

mk22
28. mar 2025

@klaudia7575 okí, tak zostaň, čo ti poradiť?

klaudia7575
autor
28. mar 2025

@mk22 ďakujem ti za pokec,za rady,dobre mi to padlo🍀🍀

basulaak
28. mar 2025

Nuz, neostava ti nic ine. Musis vydrzat. Zatnut zuby a prikryt si usi a oci. Vela muzov podvadza. Niesi prva ani posledna. Enjoy your life 🍀

klaudia7575
autor
28. mar 2025

@basulaak Veď to,že veľa mužov podvádza a nie len takto cez mobil,cez fotky. Niektorí sa chodia kurviť kade tade,preto radšej ostávam v tomto čo mám teraz. Mám strach,aby som na niečo horšie nenatrafila a potom si budem búchať hlavu o stenu,aká sprostá som bola že som radšej neostala.

mk22
28. mar 2025

@klaudia7575 zmeň myslenie prosím ta.
Sú muži, kt milujú svoje ženy, rodinu a nerobia nič z toho.
Sa v podstate utesujes ze ten tvoj vlastne nič hrozné nerobí a môže to byť aj horšie.

Posuvas si hranice, ukazujes ze si vlastne môže robiť čo chce a ty aj tak neodídes, neurobíš nič.

klaudia7575
autor
28. mar 2025

@mk22 veď to som mu aj raz vyčítala,že či si myslí že neodídem,keď vystrája. Bol ticho. No keď som chcela odísť kôli už až depresii že mu prajem a DJ sebe mať dieťa,hoci s niekým iným,chcela som odísť,vravela som mu že budeme mať dieťa s iným človekom,vravel mi na to,že to on nevidí ako dôvod na rozchod že nemáme spolu dieťa. A áno,máš pravduoje hranice si už dávno posunuté😔 Kedysi som bola silnejšia,no odkedy viem že aj ja mám chybu v tom že nemame dieťa,tak radšej ostávam...

maury
28. mar 2025

@klaudia7575 držím ti palce

svetlonos
29. mar 2025

@klaudia7575
no ty si blázon! S takýmto kktm chces ešte aj dieta?? Ved si to od💩 nieken ty ale aj to malé! V 36 nie si stara, ja som vtedy rodila 1x a tetaz pred 42 rokmi 3x! Uplne bez problémov, prajem každej žene taky pirod. V 36 som bola uplne perfektne nakadena, fit, plná energie, aj teraz (teda okrem častejšie únavy 🤪) Ale ved aj okolo 40tky je to taky super zivot! Si zdravá, zarobíš si, môžeš čokoľvek!!! A hlavne zit naplno bez debilov! Ja som sa v 30tke zmierila s tým, že budem bez deti (nemala som vhodného muza). A pozri! Stretla som mm a bac. Ti iste môžeš aj ty. Sup k tomu psychologovi a tohoto dementa posli do vies kam!

klaudia7575
autor
30. mar 2025

@svetlonos ďakujem Ti za povzbudivé slová. Som už precitlivelá z toho,že nemám dieťa,vieš ako to je keď žena túži po dieťati a to dieťa neprichádza. Všetky rovesníčky deti majú,už aj 25 ročné si žijú život s dieťaťom a ja nič. Už sa zmierujem s tým,že dieťa mať nebudem. A psychológ,áno toho zrejme potrebujem,no pochybujem že mi pomôže. Skôr sa pri ňom iba vyrevem,vyrevať sa môžem aj doma sama a bez svedkov.

b3s
30. mar 2025

@klaudia7575 tak na čo zakladáš tému keď aj tak ho neopustíš, uvedom sa

mk22
30. mar 2025

@klaudia7575 "odkedy viem že aj ja mám chybu v tom že nemame dieťa,tak radšej ostávam."
Precitaj si svoju poslednú vetu, tvoje zmýšľanie je choré.
Dobrovoľne ostávaš a trois znášas veci, ktoré ta ničia.
Co chceš počuť, zmeniť nechceš nič, tak drz, trp..ostan..nulové sebeúcta, nicis sa sama..
Oslov psychológa.

Strana
z3