icon

Môže priateľova online komunikácia ohroziť vzťah?

klaudia7575
27. mar 2025

Ahojte. Zistila som,že priateľ si píše s inou,poslal jej aj svoju fotku,zatiaľ bol oblečený,no od nej mu prišli fotky,polonahé aj erotické,za ktoré som zistila jej poslal aj peniaze. Je to celé podvod,ľudia zarábajú na hlúposti nadržaných mužov,no neverí mi že je to podvod a neprestal s tým. Keď som mu vravela,že sa mi to nepáči,ihneď bol zlý,že mu všetko zakazujem. Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
kavasmliekom
27. mar 2025

@klaudia7575 že je to vymyslená téma, radšej sa choď učiť, urobíš lepšie.

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@kavasmliekom Toto je život. Vôbec nie vymyslená téma. Prečo si myslíš,že je to vymyslené?

anna777115
27. mar 2025

Bože, to ešte v dnešnej dobe ĺudia platia za hole fotky, keď internet je skrz na skrz presiaknuty holotinami.

kavasmliekom
27. mar 2025

@klaudia7575 lebo je to vymyslené. Bodka.

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@anna777115 Veď to ma zarazilo tiež. Viem,že si pozerá aj fotky nahých herečiek,to mi nikdy nejak nevadilo. No keď mu volala táto žena okolo polnoci,pritom to nebola tá žena ,je to oblb pre slabých mužov,no fotky pridáva krásne musím povedať. Ľudia zarábajú na tomto a on mi to nechce veriť. Ja som tá zlá v jeho ociach,lebo vraj všetko má zakázané. Ale ja som si čítala ich správy,písal jej že priateľka sa ma pýtala kto mu píše a volá,alebo ďalšie správy tipu že priateľka spí. Alebo správy typu teraz je somnou priateľka,potom neskôr sa ozvem. Pritom to je celé oblb,tá žena to nepíše,ale ľudia cez jej fotky zarábajú na mužoch. Uráža ma to

elviku11
27. mar 2025

@klaudia7575 a tebe vadí, že on ti neverí, že je to len oblb? Toto ti vadí????
Veď ho nechaj, rozid sa s ním, čím skôr tým lepšie. Evidentne si ťa vôbec neváži, keď sa ešte aj uráža, že mu zakazujes platiť za cudzie hole fotky....
Celé zle toto, fakt.

mtar1
27. mar 2025

@klaudia7575 Domácu úlohu z vlastivedy máš hotovú? 😁

basulaak
27. mar 2025

Chcem verit, ze si prave balis svoje veci…

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@elviku11 Ale on nevie o tom,že ja viem že jej zaplatil za tie jej fotky .. To som zistila z jeho mobilu .. Mne vadí,že jej poslal svoju fotku ako oblečeny bol,nevie že som si to všetko prečítala a videla v jeho mobile
@elviku11

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@basulaak Nedokážem odísť,deti nemáme,sme spolu 16 rokov. Mám 36.

elviku11
27. mar 2025

@klaudia7575 a čo ti bráni ho proste pustiť k vode čím skôr? Toto už lepšie nebude, len horšie

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@elviku11 Asi to bude znieť detinsky,no ľúbim ho a za tie roky si človek už zvykol na druhého človeka. Nedarí sa nám mať deti a keď mu vravím že kto mu to vtedy vyvolával,vyčíta mi,že sa čudujem že spolu nespime,keď som taká,že mu všetko zakazujem

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@basulaak Kiežby to bolo také jednoduché. Kedysi som tiež takáto bola,že veď treba odísť keď je problém vo vzťahu,ale časom si človek už zvykne na druhého človeka a už sa len snaží niečo nevnímať,alebo len prekusnut.

ysseba
27. mar 2025

@klaudia7575 Niektoré témy sú uveriteľné a časom sa ukážu ako vymyslené. Z tvojej srší ihneď, že je vymyslená. Spisovateľka z teba, žiaľ, nebude ☹

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@ysseba Kiežby to bola pravda ako píšeš,kiežby to bolo všetko iba vymyslené.

nynia
27. mar 2025

Myslim si o tom to, ze ja s takym chlapom uz by som nebola... Ak toto nie je vymyslena tema, cudujem sa, ze niektora zena by realne este bola s takym vo vztahu.

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@nynia Aj ja sa sebe čudujem,no neviem odísť. Mám kam ísť,no proste to neviem,nedokážem odísť. Ja som si všetko prečítala z jeho mobilu,tajne. No vyčítala som mu kto mu to vyvoláva,keď som si to všimla že mu volala neskoro večer. Iné on nevie,nevie že ja viem že jej zaplatil za nahé fotky. Vravela som mu veď veľa nickov má na nete,že nech nebude naivný preboha,no on jej lajkuje fotky. Keď mu to vyčítam,zase sa len urazí,že mu všetko zakazujem a že on nič nemôže,že čo má z takého života. To akoby mi po pušku dal keď mi toto povedal. Veď ja HK chcem chrániť,nech nebude naivný že mu akože nejaká volá,pritom má na FB asi 50 vymyslených nickov

danica2711
27. mar 2025

@klaudia7575 toto fakt musí byť vymyslené, skutočný človek nemôže byť taký hlúpy

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@danica2711 Snáď sa to tebe nikdy nestane...

sindla
27. mar 2025

Uz by nebol moj priatel. Bodka. Co ta pri takom debilovi drzi? 🫠 Maj sebauctu a odid z takeho vztahu. To ale asi pocut nechces. A ze nedokazes odist? Tak mu draha nezabudni spravit dieta a potom tu nezabudni vyplakavat, ze si mu prisla aj na milenky. Ako kazda druha naivka tu na MK s podobnymi prispevkami. 🫠🫠☺️

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@sindla Asi je to ten zvuk. Zvykla som si byt s ním a neviem si predstaviť samú seba byt s iným. Dlho sme spolu. Nie je to také jednoduché. Som hlúpa,pravda?😔 Kedysi by som každému radila veď odíď,ale teraz ja sama to nedokazem

kavasmliekom
27. mar 2025

@klaudia7575 no keď nechceš odísť, tak si naďalej lustruj v jeho mobile. Viac nedokážeš urobiť, 16 rokov je 16 rokov. ☝️ Neodchádzaj, čo si. Hlavne keď máš kde a nič ťa neviaže.

svetlonos
27. mar 2025

@klaudia7575
a ty si aj držiteľka zdra
veho rozumu alebo zrovna teba obišli, ked rozdávali?
Ze to je podvod a podobne keci by som riešila s tak s rodinou ci kamosom. Tohoto "uzasneho" priatela by som poslala do riti taky fukot!
Ty ho prosím ta prečo ešte resis
a chceš "zachranovat"??
Si ty vôbec normslna? O takéto hovädo netreba bojovať ale poslanec
t kade lahsie. A ty navstiv psychologa, nech prídeš na to prečo si s takýmto debilom!

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@kavasmliekom Nie je to také jednoduché ako to vyzerá. Už nemám 20

kavasmliekom
27. mar 2025

@klaudia7575 no ved tvoj zivot, ako si ustelies tak budes spat

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@svetlonos Chýba mi sebavedomie,hoci nie som nejaka škaredá,no proste nemám sebavedomie a aj sa už bojím začínať niečo odznova,v 36rokoch. Mám strach že už si nikoho nenájdem,veď každý muž sa pozrie po inej žene,no mňa veľmi urazilo to,že jej poslal svoju fotku,zatiaľ nie nahú fotku,no aj tak. Bolí ma to,bože ženy čo tí chlapi nechápu že nám ubližujú dofrasa. Oni to berú úplne inak,že má všetko zakázané,nič nemôže,že ho sledujem na koho pozrie a komu lajkne fotku.

sasa1310
27. mar 2025

@klaudia7575 ja si myslím, že to zvládnete v trojici, keď nevieš čo máš robiť

klaudia7575
autor
27. mar 2025

@sasa1310 že čo prosím?

gribka1
27. mar 2025

Vám drbe obom? Jemu, že sa správa ako primitív a ty, že ešte ho zčasti podporuješ a vadí ti, že je to podvod? Čo na toto povedať...

majo111222
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3