icon

Môže priateľstvo s opačným pohlavím poškodiť vzťah?

anonym54321_
Včera o 12:17

Ahojte. Mam 2 rocny vztah, ktory mame vybudovany s priatelkou na hodnotach. Ale po case raz v bare stretka chalana... Zacala sa s nim bavit a nasledne si aj vymenili kontakty- ig, cislo. Primarnr toto cele bolo kvoli tomu, ze jej vo vztahu chybalo viaceri veci z mojej strany, tak to nasla v niekom inom. Nic k nemu ZATIAL neciti, len si casto pisu volavaju. Mne to osobne ako muzovi vadi, lebo ja tam nevidim ziadny benefit z oboch stran. Pretoze ja ako spravny muz sa nebudem bit po 2 rokich vo vztahu o pozornost mojej priatelky s tretou osobou. Dostalo sa to do stadia, kedy chalan chytil city a ukoncil to s nou. Ju to ranilo a bola z toho smutna, kedze si s nim rozumela. Ale nasledne mu ona sama po dvoch dnoch napisala ze sa chce znova s nim bavit na kamaratskej baze. Mne to pride absorudne, pretoze viem, ze vsetku jej pozornost dava do neho a potom aj to nase pisanie alebo volanie je na bode mrazu. U mna v takomto momente zena straca respekt a doveru, kedy ona sama inicialivala opatovne vratenie sa po tom ako jej chalan vyznal city.
Poprosim o nejaku radu a spatnu vazbu co si o tomto myslite

doriiis
Včera o 12:20

Že tvoja frajerka už citovo patrí tomu druhému.

anonym_ff9290
Včera o 12:21

@anonym54321_ Pošli ju okamžite do..., zablokuj všade, kde môžeš a zabudni. A neľutuj, práve naopak, bud rád, ze sa takto skoro vyfarbila. Toto nie je osoba na perspektívne dlhodobé spolužitie, nedajbože na manželstvo a rodinu. Proste ťa využila, aby nebola sama a popritom hľadala niekoho zaujímavejšieho.

anonym_19a607
Včera o 12:32

Este raz si to po sebe precitaj nic k nemu necitila ale ranilo ju to a bola smutna? A este mu po dvoch dnoch napisala? Halo, daj si dole tie ruzove okuliare.

patrike
Včera o 12:36

Preco si ju okamzite nenakopol uz v bode, ked dala kontakty typkovi z baru a zacala si s nim volat ? S handrami ako ty zeny len zametaju.

anonym_74470a
Včera o 12:41

Kopnj ju do zadku
Da sa sním dokopy
Ty posmutis a potom nájsť babu,kde nebude hľadať inde
Co iné?

anonym_149cd5
Včera o 13:23

Toto je presne dokaz toho, ze vo vztahu nie je dobre mat kamaratov opacneho pohlavia, s ktorymi zdielame to, co by sme mali so svojim partnerom

januska12323
Včera o 13:27

Ty už frajerku nemáš, vieš o tom?

anonym_324708
Včera o 14:11

Vo vašom vzťahu jej chýbalo viacero vecí... Vraj ako "správny chlap" sa nebudeš biť o pozornosť priateľky... Zamysli sa nad týmto. Niečo jej chýba, ty o tom vieš a nič s tým nerobíš.
Správanie tvojej priateľky ale neobhajujem. Ak nie je s tebou spokojná, mala by to ukončiť a až potom sa púšťať do niečoho druhého.

anonym_122392
Včera o 17:46

@anonym54321_ ze by si sa mal s nou rozist a zabudnut na nu.

marianarem
Včera o 18:07

@anonym54321_ Ja som tu vzdy obhajcom muzsko-zenskych kamaratstiev, ale toto uz mna nevyzera ako kamaratstvo. Ja mam kamaratov muzov, ale odkedy som s manzelom, tak vlastne ziadny novy nepribudol, teda okrem jeho kamaratov. Nezoznamujem sa v bare s novymi chlapmi a keby aj, tak si dam zalezat na tom, aby bolo jasne, ze som zadana a citovo uz niekomu patrim.

anonym_13e45c
Včera o 20:29

co si jej nedaval vo vztahu?

podvody
Včera o 21:32

A ešte budeš za majetníckeho žiarlivca ak sa o niečo pokúsiš. Ženy to majú rafinovane premyslené. Vždy sú muži nakoniec tí zlí, aj keď žena podvádza.

grof_monte_christo
Dnes o 07:16

Koľko máte obaja rokov? Správanie tvojej priateľky je veľmi detinské, baží po veľkej pozornosti, aj keď je citovo už angazovana inde, tak aj ten druhy chalan je chudák. Takéto ženy si musia opakovane nabiť hubu, aby prestali manipulovať s citmi iných ludi.

anonym_2c61aa
Dnes o 08:44

@anonym54321_ nemyslím, že je to vhodné, možno sa s ním cítila dobre, ale určite by som prihliadala na to, že ako sa ty môžeš cítiť. A to, že po vyznaní citov ešte sa s ním chce baviť je zvláštne, pozor na to.

anonym_2c61aa
Dnes o 08:45
@anonym_324708

Vo vašom vzťahu jej chýbalo viacero vecí... Vraj ako "správny chlap" sa nebudeš biť o pozornosť priateľky... Zamysli sa nad týmto. Niečo jej chýba, ty o tom vieš a nič s tým nerobíš.
Správanie tvojej priateľky ale neobhajujem. Ak nie je s tebou spokojná, mala by to ukončiť a až potom sa púšťať do niečoho druhého.

@anonym_324708 no presne, výstižne napísané

dahliaa
Dnes o 08:56

Vykašli se na ní. Ta tě akorát tahá za nos. Buď chlap a pošli jí do háje. 😉