icon

Môže sa do mňa zaľúbiť aj on?

2. mar 2024

Ahojte,
Poprosim uprimny nazor bez nejakych ohladov. Som rozvedena, mam 8 rocneho syna, 35 rokov. Minule leto som sa zacala stretat s jednym muzom, ma 45 rokov, je slobodny. Islo nam obom najma o intimne stretavanie, obaja sme dlho sami. Spolocne milovanie funguje perfektne, bez najmensieho problemu. Obaja sme zabezpeceni, vlastne nehnutelnosti, vyborna praca, nehladam sponzora… denne si piseme, podporujeme sa, stretavame sa ale len 2-3 krat do tyzdna, ked je syn u otca a nespi doma. Mala som meniny, boli Vianoce, dostala som krasne darceky, nosi mi kvety, je velmi mily. Chce este vlastnu rodinu. V utorok sme sa milovali, bolo to plne nehy a ja som sa mu priznala, ze ak to bude takto pokracovat, ze sa zamilujem. Spytal sa, ci to teda chcem ukoncit, ze jemu to takto vyhovuje…. Zabolelo to. Ako by ste pokracovali? Skoncili? Je nadej, ze aj on moze nieco zacat citit?

grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
anna777115
4. mar 2024

@chodec15 Len, vieš toto, čo si napísal, nie je o prírode, ale o nadstavení si hodnôt v hlave a o určení si priorít v živote. A hlavne dokázať niesť zodpovednosť aj za šťastie a spokojnosť , toho druhého nie len svoju vlastnú.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
anna777115
4. mar 2024

@chodec15 Veď, práve o to ide. Hľadať si partnera do života s rovnakými hodnotami, ako mám ja sama. Neviem, človeka niekedy život môže dosť ovplyvniť a zmeniť nejaké nadstavenia, ale tie zásadne morálne hodnoty by s nami mali ísť po celý život.

autor
5. mar 2024

Vidim, ze tu si to zije vlastnym zivotom 🙂 my sme sa odvtedy nestretli, mam virozu, takze nebola chut a chcem si dat vnutornu pauzu Ale on stale pise ako sa mam, zela mi krasny den, takisto sa zaujima pocas dna, dlho piseme pred spanim…. Maximalne slusne, milo, posiela virtualne bozky. Zaroven sa pyta, ci nieco netreba, tesi sa na stretnutie, ze ak chcem, ze ma pride pozriet len tak na chvilu… uvidim, co zivot prinesie 🙂

johny54
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
7. mar 2024

Ty sa chvalis s jeho 5 minutovou laskavostou vpísanou do sms voci tebe od neho, ale keby ti mal vymenovat vsetky jeho dovody, preco nie je ruka davno v rukave, ked ty sama s dietatom, on sam, tak by si tu horko plakala. Pretoze usmiat sa niekomu do ksichtu a zahrat sa na chvilkoveho dobreho s ponuknutou kratkou pomocou, aby ziskal u teba vstupne na sex a gratis si spravil očko, dokaze aj podpriemerný klamar. Ten tvoj uz sa musi snazit o nieco viac, pri vysvetlovaní akýchkolvek somarín, preco nemate normalny vztah, ale mas sancu unho len na nezavazny sex.

anketkarka
7. mar 2024

@autorka ani si mu nenaznačila, že niečo vnútorne riešiš? Či chceš až osobne? Možno by bolo fér mu dať na javo, čo riešiš, aby mal šancu v sebe ísť do hĺbky aj on a upratať si čo pre neho znamenáš.
@chodec15 tá staršia žena príde za Tebou ako za genetickým darcom, lebo pri takomto nastavení nie si zrelý na stabilný vzťah a keď má aj mladšia žena viac rozumu a chce stabilitu, tak u nej šancu nemôžeš mať ani náhodou. Však si napísal, že už keď zostarne Ťa priťahovať nebude, možno už po tehotenstve stratíš záujem. Tak načo taký chlap čo mu hormonálne kolísanie ženy ide na nervy? Mimochodom dieťa vie ísť na nervy nie len keď má PMS, takže to by si asi ani otec nebol nič moc. Zhrnutie. Ty pre ženu môžeš byť len darcom spermií, keď nedospeješ na rodinný život. Normálnu ženu čo sa vie o seba postarať a zabezpečiť (lebo takú si vieš predstaviť po svojom boku) nečaká pri Tebe nič dobré len riziko, že po tehotenstve o ňu sexuálne ani nezakopneš a keď Ti pôjdu s dieťaťom na nervy, tak ich pravdepodobne ešte aj opustíš.
@anna777115 tie hodnoty sa v živote menia ako človek dospieva. Ja si myslím skôr, že je to zrelosť na partnerský vzťah a na rodičovstvo. A ako napísal chodec15 už aj ženy dozrievajú na to v neskoršom veku, myslím, že aj veková hranica mužov na toto sa posunula ešte viac do vyššieho veku.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
7. mar 2024

@chodec15 Aj teraz máš vzťah? Aká je tvoja motivácia ako pre muža byť aktívny na MK?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
7. mar 2024

@chodec15 Predpokladám, že o 10 rokov mladšiu a atraktívnu 😁

chodec15
Autor odpoveď zmazal
tinqua
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Autor odpoveď zmazal
hugger
7. mar 2024

@grof_monte_christo

Vidím že ten stereotyp že muži vymieňajú manželky za krajšie, mladšie, zdravšie je hlboko zakorenený v ženských mysliach.

Chápem že je to váš obranný mechanizmus: ak sa dá nový vzťah odôvodniť povrchnosťou muža nie je potrebné riešiť či žena nejako k rozpadu vzťahu prispela.

grof_monte_christo
7. mar 2024

@hugger Toto o mladších ženach a ich atraktivite bolo mierené špeciálne pre @chodec15 lebo tu od neho dlhšie registrujem príspevky týkajúce sa veku a atraktivity žien 🙂.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
7. mar 2024

@chodec15 A čo potom ženy, ktoré sa po 40 rozvedu a hľadajú si novy vzťah? Tým ostávajú už len dedkovia, či ako? 🙂. Šak povedz, ako to vnímaš.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
7. mar 2024

@chodec15 Tak predsa som sa v tebe nemylila 🙂

znamanneznama
7. mar 2024

ten tvoj don chuan mi normálne jedného známeho pripomína, správaním, všetkým, ešte povedz ze je z Liptova a vybavené, by som sa nasmiala, keby je to on 😀

chodec15
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
Autor odpoveď zmazal
demodun
7. mar 2024

@chodec15 prosím ťa, daj niekoľko tých nezmyselných požiadaviek na muža o ktorých často píšeš. S čím si sa reálne stretol, nie čo si myslíš.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
7. mar 2024

@chodec15 a mozno to ani nie je tak o kriteriach ako o stasti. Nikdy som cielene nespoznavala ludi ani chalanov s vopred nastavenymi kriteriami. Skratka mi niekto sedel alebo nie. Nebolo to o konkretnych veciach ale skor o celkovej suhre. Ja som teda na to vzdy isla intuitivne bez ocakavani a nikdy som sa nesekla.