Môže sa do mňa zaľúbiť aj on?
Ahojte,
Poprosim uprimny nazor bez nejakych ohladov. Som rozvedena, mam 8 rocneho syna, 35 rokov. Minule leto som sa zacala stretat s jednym muzom, ma 45 rokov, je slobodny. Islo nam obom najma o intimne stretavanie, obaja sme dlho sami. Spolocne milovanie funguje perfektne, bez najmensieho problemu. Obaja sme zabezpeceni, vlastne nehnutelnosti, vyborna praca, nehladam sponzora… denne si piseme, podporujeme sa, stretavame sa ale len 2-3 krat do tyzdna, ked je syn u otca a nespi doma. Mala som meniny, boli Vianoce, dostala som krasne darceky, nosi mi kvety, je velmi mily. Chce este vlastnu rodinu. V utorok sme sa milovali, bolo to plne nehy a ja som sa mu priznala, ze ak to bude takto pokracovat, ze sa zamilujem. Spytal sa, ci to teda chcem ukoncit, ze jemu to takto vyhovuje…. Zabolelo to. Ako by ste pokracovali? Skoncili? Je nadej, ze aj on moze nieco zacat citit?
@demodun tady 👻👻 ✌
No veď, ale teraz sa necháva prosiť a takéto hry ma nebavia.
Ako som písala, nemám potrebu stat v rade na nejakého chlapa. Dávam Boľševikovi deň maximálne 2 🤣
@karolinakr toto mu tu nedávaj, on ho tuším tiež nemusí. Ty provokatér.
Radšej nejakú peknú tetu, ale nie hore bez, h2 nám prepáči 😄
@demodun 😂😂
@demodun Viera Tomanová
@karolinakr Kokos 🤣 Tá bozkávala sršňa? 🤣
@demodun Autorku bude asi treba označiť, lebo inak už asi reagovať nebude 🙂
@grof_monte_christo som si myslela, že som ju označila ,😄
No nič, pre veľký úspech, skúsim ešte raz 🤣
@grof_monte_christo ozaj ako ti je?
Napíš do skupiny
Reagovat budem 🙂 videli sme sa, stretli sme sa… bola kytica, bolo vyznanie lasky. Zalubena som az po usi. Zjavne aj on, len sa bal odmietnutia ako mi to vysvetlil. Moju vetu pochopil tak, ze sa zalubit nechcem. Chce sa zoznamit s malym a budovat buducnost. Drzte palce ;)
to je super. drzim moc palce nech vam to vyjde 😍
takže happy end? no konečne aspon 👏
Koniec dobrý, všetko dobré ♥️
Jéj tak to je super správa, teším sa s tebou. Držím palce a ďakujem , že si sa ozvala
@autorka tak to držím palce, hádam to nie je ten človek, ktorého myslím, lebo mi to na neho pasuje dokonale celý opis 😨
@znamanneznama nie je z Liptova, vobec, tak aspon tot je vyriesene ;)