Môže sa niekto zaľúbiť zo dňa na deň do inej osoby?
Ahojte, môže sa niekto zaľúbiť zo dňa na deň do inej osoby? A pritom týždeň pred tým rozpraval ako ma ľúbi. Predchádzala tomu hádka ohľadom správania toho človeka. Je to vôbec láska? A ku komu vlastne. Je to vôbec normalne? Viem že sa to deje a je to kruté
Áno, lubi sám seba. A jeho slova nemajú žiadnu hodnotu, lebo nekorenšponduju s jeho činmi. Takého človeka by som vôbec nebrala vážne a nič mu už viac nikdy neverila.
@katkami123 hej. Ale teraz ma novy vzťah teda kde už nikdy nebude klamat, hm
Existuje na tejto zemeguli človek, ktorý od teraz až do konca svojho života nikdy nezaklame? Rada by som ho spoznala 😀
@katkami123 hlavne že mu teda veri tá nová ktorá bola súčasťou toho klamstva
Chlapi su proste taki,oni s tym nemaju problem.A ona je taka ista zamilovana ako si bola ajnty.Najrozumnejsie co mozes urobit je okamzite to prestat riesit pitvat a zit naplno zit bez neho.
@maminkadeticiek vedela to ked sa na tom podieľala. A ja uz to riešiť nemienim.
A co take urobila?Na com sa podielala?Ukradla ti manzela?Zvuedla zenateho?Ukradla rodine otca?Ved ti len prebrala frajera.To nie je koniec sveta,to sa stava.Laske nerozkazes.Nasli sa,zalubili sa,taka je pravda,bodka.
@maminkadeticiek pravda hm. Ten človek sa ani len slusne nepriznal ked som sa pytala ze viem o nej. Klamal do oci ze ju nechce
Tiež som také zažila, jeden deň rozprával ako má ľúbi, druhý bol ako vymenený a o týždeň sa zbalil a odišiel, ale večer predtým povedal zas, že má ľúbi a 3 dni po jeho odchode som zistila, že už týždeň sa stretáva s inou...ale jasné, na vine som bola ja, lebo som sa pýtala prečo je ako vymenený...nerieš, čo má byť, bude, možno budete obaja šťastní s inými partnermi a možno nie 🤷🏻♀️😉

@katkami123 nie som ziadna naivka ani veľmi mladá. A keď niekto vymeni niekoho komu tvrdi že ho lubi za inu zo dňa na deň asi nelubi nikoho iba sam seba.