Môže úspešné chudnutie ohroziť manželstvo?
Je to pravda? Našiel som si krásnu ženu pred dvadsiatimi rokmi a je to stále kus Ja som ,ale veľmi pribral a teraz na oslave mojej 50tky som vlastne zistil ,že som bol nechutný 130 kilovy chlap videl som fotky spolu ,manželka kocka a ja tučko no zle mi bolo z toho ,manželka mi vždy vravela že sa jej páčim aký som ,ale keď som jej povedal že začnem so sebou niečo robiť potešila sa ,tak som začal a začiatky boli ťažké ,nechcelo sa mi ,ale daval som to ,keď som začal trochu chudnúť a boli aj nejaké výsledky ,začalo ma to baviť až tak že som tak chodil 365 dní v roku a to fakt a trva to už skoro tri roky a ja som zo seba urobil že vraj chlapa s veľmi dobrou postavou a vyzeral som veľmi dobre ,všimlo si to okolie ,všimla si to moja manželka a všimli si to aj ženy pri nejakých akciách hlavne v lete ,no a tu je ten problém ,dostal som návrhy od žien a poviem pravdu ,že niečo by som vyskúšal ,otázka skôr pre ženy môže sa stať ,že si pokazim zivot? Mám dve zdravé pekne deti s lubiacu peknú manzelkou
Ti aj činka spadla na hlavu pri tom cvičení? Pekný odpad teda si
Nieee...toto nemoze byt realna tema 😅😅.
A priezviskom sa volas dvonc?
@deedol poznáš manželku?😂
@kikusenka1 🤞🤞 dufam, ze mas spravny odhad! 😅
O 50tnika je taky zaujem? ;) A tie zeny maju 60?
Coraz pripecenejsie temy sa tu vymyslaju....
" výborne" si sa manželke odvďačil 🤮
@dvoncb ja len dúfam že toto je nejaký troll a robí si srandu..kľudne si hoň ego na záujme ostatných žien ale opačne akoby si sa cítim ty keby tvoja manželka nad týmto uvažovala ? Keď na teba nefunguje táto obrátená logika tak treba sa nad sebou zamyslieť. Títo chlapi, alfasamci ktorí si chcú dokazovať že na to majú, sa spamätajú keď je neskoro. Predstáv si že sa zobudíš a manželka tam nebude ako by si sa cítil? A rozbíjať rodinu? Tak asi si neni taký šťastný a niečo ti chyba alebo nevieš čo od dobroty. Ale keby si bol môj chlap tak by som ti pobalila veci a poslala za ženami za ktorými slintaš 😊 a ver mi tvoja žena tým že je kočka a keď ste spolu tak dlho tak asi aj dobrá žena tak nebude mať núdzu o aj o piatich chlapov na jedno prste + predpokladám že ma dosť sebeucty aby sa prosila ona tebe 😊 takže rob ako myslíš
Nevedela som, že pri chudnutí ubúda aj mozgová hmota ...
B. Dvonč z Brezna? No, už vytáčam manželku... 🤔📲
Nie nic sa nemoze stat, este sa Vam manzelstvo zlepsi.
Primitivnejsia otazka nebola ?
Dnes je fakt teplo a niekoho asi pripieklo...
už začínajú pomaličky prázdniny vidno to aj na mk 😃
B. Dvonč z Brezna? No, už vytáčam manželku... 🤔📲
@laurinka27 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@dvoncb málo máš problémy? Manželka ťa milovala aj keď si bol tučko a ty sa jej teraz ideš takto odvdačiť? Sa môžeš hanbiť!!!
No pekne a tu je dôvod prečo my ženy vám mužom NEVERÍME. A dobre robíme.
Ale ved kludne si uzivaj dochodok 🤣 mlade zaby sa predbiehaju o to, ktora prv ulovi nejakeho sedivca
@dvoncb tak ked si tetaz taky fesak, tak vezmi zenu na peknu dovolenku a urobte si nove fotky. A poviem Ti rovno, keby som zila a lubila muza, a on sa 20 rokov zanedbava a potom ho osvieti zacne so sebou nieco robit a ked je z neho stramak tak ma podvedie, tak leti z domu jak lastovicka ale osklbany ako martinska hus. A potom nech si je s milenkou ale bez penez a nabalila by som mu na rozlucku deti na striedavku. Realne, aby si sa stal fesnym chlapom ukrajoval si z vasho spolocneho casu zena ta podporovala a vysledky ma mat niekto iny? No aby si skaredo nedoplatil.
Ale ved kludne si uzivaj dochodok 🤣 mlade zaby sa predbiehaju o to, ktora prv ulovi nejakeho sedivca
@vanilkovazmrzka no myslím si že to tu budem iba čítať ako som to robil doteraz je to zábava o všelijakých rozvedenych a zlé vzťahy v rodinách ,hádky ,boje o peniaze súdy ,ja som sa iba pýtal na názor a nesudte ma ,lebo ja som ešte nič nezačal
ved sa to spytaj manzelky.... alebo si daj otazku-ak si najde ona milenca -pokazi to vas vztah?
Aký názor si čakal?
@dvoncb šibe ti? Žena bola pri tebe pri tomto stave ako si vyzeral a ľúbila ťa. Ego ti stúplo
@vanilkovazmrzka no myslím si že to tu budem iba čítať ako som to robil doteraz je to zábava o všelijakých rozvedenych a zlé vzťahy v rodinách ,hádky ,boje o peniaze súdy ,ja som sa iba pýtal na názor a nesudte ma ,lebo ja som ešte nič nezačal
@dvoncb ani nezačínaj, 50 tka na krku a ty milenky chceš? Radšej šetri na dôchodok. Môže sa stať, že za 5, 6 rokov nebude ani žena, ani milenka a ani eurá. 🤨
@dvoncb nikto ťa nesúdi. Všetci ti píšeme svoj názor.

Fuu, niekto tu ma riadnu krizu stredneho veku. Motorku si nejdes kupovat nahodou? 😂