Môže veštba odhaliť neveru vo vzťahu?
Ahojte baby, veríte na veštenie z kariet a numerologi?
Dve veštice mi urobili výklad veštby z kariet a každej vyšlo že môj súčasný priateľ má podvádza, možno aj s viacerými ženami.
Správa sa vo vzťahu zvláštne,ma ťažkú povahu, stále sa hádame pre nedoveru, klamstvá. Vzájomné sa upodozrievame. Priateľ má narcistecke rysy správania.
Nemáme pekný vzťah, priateľ robí navyše v zahraničí.
Verili by ste na veštbu? Vedelo by vás to natoľko ovplyvniť že by ste zo vzťahu odišli?
Mám ťažkú dilemu.
Ty si vo vzťahu plnom nedôvery, hádok, klamstiev a musíš ísť k vestici a na modrého koníka, aby si zistila, čo máš robiť? 🤦 Odpoveď máš vo vete - "nemáme pekný vzťah".
Nedôvera, klamstvá plus narcis - to je priama cesta do pekla. Veštbe by som verila, v takomto prípade to v pohode moze byt pravda.
Ja som si raz vestila sama (mam doma tarot), ked som randila s jedným mužom a vyšla mi na našu budúcnosť ta najhoršia karta. Úplne som sa tomu zasmiala, lebo som si myslela, ze on je snáď najmilší človek na svete. Ani nie o pol roka som zistila, ze je narcisticky manipulator a ta karta je úplný opis jeho reálnej povahy. Dosť desivá náhoda podľa mna.. ale aj tak, aspoň ma to potom utvrdilo v tom, ze je len dobre, ze mi zmizol zo života 🙂
Nemáte pekný vzťah a teba trápi, či nejaká ppdvodníčka zarábajúca na hlupákoch, má pravdu v tom, či Ťa tento "chlap" podvádza. 🙃 Dnes je to tu samý bizár.
Ja by som urcite z takehoto vztahu odisiel. Najma, ak by moja partnerka chodila za vesticou ci som jej neverny.
@natalia z toho co píšeš, by mi bolo úplne jedno ci ma podvádza, nebola by som s nim
A to potrebujes vestbu na to, aby si odisla od neho kvoli jeho spravaniu, ktore si ocividne viac nez dost uvedomujes?🤦♀️ Toto vazne?🤦♀️
Za cely cas co si s nim riesis vsetko co si popisala + vies,ze je to narcista a povedz mi dovod, aby si s nim ostavala🤷♀️ Ak je toto realna tema a nie ste ani manzelia, co ta pri nom drzi? To naozaj len tolko, ze kolko odpovedi tu budes mat, kto veri a kto neveri vestbam a az na zaklade toho sa rozhodnes dalej,ci s takym chujom ostat?😄🤦♀️
Tak dievcata podme na to, dajme, aby mala odpovede na konci temy 50:50 a potom co spravi😂😂😂 Ako autorka nehnevaj sa, ale toto vazne prehanas, ak si taka hlupa a ostavas s clovekom, ktory ta nici a ty mu to dobrovolne trpis-ty mas rada utrpitelstvo? Ale to sa uz musis zas obratit asi na ine zaklinadla🤷♀️
Neverim na veštbu, ale od takéhoto chlapa by som odišla aj keby ma nepodvadzal, to nie je jediný dôvod na rozchod, to že si s ním zjavne nešťastná je viac než dosť…
"nemame pekny vztah" Tak preco si s nim? Co ta pri nom drzi? Bez ohladu co ti tie sarlatanky natarali, marne rozmyslam kde si podela rozum a sebeuctu
na toto sa ani nedá inak reagovať

@natalia neriesila by som vestbu ale to,ze neustale ostavas v takom vztahu, to si samu seba vobec nevazis.? Aj keby ta nepodvadzal toto spravanie v poriadku nie je a casom ta to znici

Odišla by som zo vzťahu aj bez veštby.