icon

Môže veštba odhaliť neveru vo vzťahu?

natalia
13. júl 2025

Ahojte baby, veríte na veštenie z kariet a numerologi?
Dve veštice mi urobili výklad veštby z kariet a každej vyšlo že môj súčasný priateľ má podvádza, možno aj s viacerými ženami.
Správa sa vo vzťahu zvláštne,ma ťažkú povahu, stále sa hádame pre nedoveru, klamstvá. Vzájomné sa upodozrievame. Priateľ má narcistecke rysy správania.
Nemáme pekný vzťah, priateľ robí navyše v zahraničí.
Verili by ste na veštbu? Vedelo by vás to natoľko ovplyvniť že by ste zo vzťahu odišli?
Mám ťažkú dilemu.

januska12323
13. júl 2025

Odišla by som zo vzťahu aj bez veštby.

michaela329
13. júl 2025

Ty si vo vzťahu plnom nedôvery, hádok, klamstiev a musíš ísť k vestici a na modrého koníka, aby si zistila, čo máš robiť? 🤦 Odpoveď máš vo vete - "nemáme pekný vzťah".

ruxandra
13. júl 2025

Nedôvera, klamstvá plus narcis - to je priama cesta do pekla. Veštbe by som verila, v takomto prípade to v pohode moze byt pravda.

Ja som si raz vestila sama (mam doma tarot), ked som randila s jedným mužom a vyšla mi na našu budúcnosť ta najhoršia karta. Úplne som sa tomu zasmiala, lebo som si myslela, ze on je snáď najmilší človek na svete. Ani nie o pol roka som zistila, ze je narcisticky manipulator a ta karta je úplný opis jeho reálnej povahy. Dosť desivá náhoda podľa mna.. ale aj tak, aspoň ma to potom utvrdilo v tom, ze je len dobre, ze mi zmizol zo života 🙂

enmery
13. júl 2025

Nemáte pekný vzťah a teba trápi, či nejaká ppdvodníčka zarábajúca na hlupákoch, má pravdu v tom, či Ťa tento "chlap" podvádza. 🙃 Dnes je to tu samý bizár.

bystrozraky
13. júl 2025

Ja by som urcite z takehoto vztahu odisiel. Najma, ak by moja partnerka chodila za vesticou ci som jej neverny.

kavasmliekom
13. júl 2025

@natalia z toho co píšeš, by mi bolo úplne jedno ci ma podvádza, nebola by som s nim

zelenina1
13. júl 2025

@natalia podla mna by si mala navstivit este aspon 3 rozne vestice a kazdej dat 200 eur... Cim viac loove, tym lepsia vestba

motylik2559
13. júl 2025

A to potrebujes vestbu na to, aby si odisla od neho kvoli jeho spravaniu, ktore si ocividne viac nez dost uvedomujes?🤦‍♀️ Toto vazne?🤦‍♀️
Za cely cas co si s nim riesis vsetko co si popisala + vies,ze je to narcista a povedz mi dovod, aby si s nim ostavala🤷‍♀️ Ak je toto realna tema a nie ste ani manzelia, co ta pri nom drzi? To naozaj len tolko, ze kolko odpovedi tu budes mat, kto veri a kto neveri vestbam a az na zaklade toho sa rozhodnes dalej,ci s takym chujom ostat?😄🤦‍♀️
Tak dievcata podme na to, dajme, aby mala odpovede na konci temy 50:50 a potom co spravi😂😂😂 Ako autorka nehnevaj sa, ale toto vazne prehanas, ak si taka hlupa a ostavas s clovekom, ktory ta nici a ty mu to dobrovolne trpis-ty mas rada utrpitelstvo? Ale to sa uz musis zas obratit asi na ine zaklinadla🤷‍♀️

lindous
13. júl 2025

Neverim na veštbu, ale od takéhoto chlapa by som odišla aj keby ma nepodvadzal, to nie je jediný dôvod na rozchod, to že si s ním zjavne nešťastná je viac než dosť…

viestta
13. júl 2025

"nemame pekny vztah" Tak preco si s nim? Co ta pri nom drzi? Bez ohladu co ti tie sarlatanky natarali, marne rozmyslam kde si podela rozum a sebeuctu

rozculena
13. júl 2025

na toto sa ani nedá inak reagovať

sticker
taktotedanie
14. júl 2025

@natalia neriesila by som vestbu ale to,ze neustale ostavas v takom vztahu, to si samu seba vobec nevazis.? Aj keby ta nepodvadzal toto spravanie v poriadku nie je a casom ta to znici