icon

Môže vizualizácia zmeniť budúcnosť vo vzťahu?

25. mar 2025

Veríte na to ? Prežívam ťažké odbobie , respektíve krízu v manželstve , je to už dlhšiu dobu, čo sa od seba s mužom akoby vzdialujeme a ja mám pocit že už ho asi ani nelubim. On ma ignoruje a nezaujíma sa o mňa a ja som nejak v prirodzene začala uvažovať nad mojou budúcnosťou bez neho… je to dlhy proces čo sa medzi nami deje , nieje to zo dňa na deň. Mame spolu dve deti , zozaciatku som si vravela zd kvôli ním to vydržím ale dom už v štádiu kedy si vizualizujem v hlave denne ako som sama , slobodná matka. A v hlave mi začali ísť príbehy , ako spoznam muža… predstavujem si ako vyzerá ( stále rovnaký výzor , pritom v okoli takého nepoznám žiadneho a dokonca som si aj vytvorila jeho meno a aj príležitosť pri ktorej ho možno stretnem a zaľúbim sa. A ten muž mi dá to , čo mi dnes tak veľmi chyba … pri týchto myšlienkach )”( denno denno vizualizujem A predstavujem si to stretnutie a celkovo nás príbeh… a veľmi mi to pomáha. Necítim sa zrazu tak osamelá ale mám pocit ze ten sen je akoby moja budúcnosť ktorá na mňa čaká.

Baby asi si poviete že som magor , ale veríte žeby sa mohlo niečo takto splniť ? Že si môžem vysnívať a pritiahnuť sny ? Prosim nájde sa tu aspoň jedna ktorá niečo podobne zažila ? Možno som taká zúfalá že takto snívam… cítim sa stratena. Viem že raz sa rozvediem a toho dňa sa obavám. Ale verím že ma čaká niečo krajšie. .. dúfam v to .

Prepáčte , ak to niekoho pohorší. Potrebujem o tom hovoriť

lienka.7
25. mar 2025

@autorka prečo by si mala byť magor? Nechápem... proste túžiš po normálnom partnerovi, nie je na tom nič zlé. Nepises, aké veľké mas deti, ale čím skôr tento marazmus ukoncis, tým skôr môžeš byť šťastná. Za mna nema zmysel čakať, keď je vzťah o nicom. Drzim ti palce ✊🍀

lindous
25. mar 2025

Neverím v to, že iba myšlienkami si niečo pritiahneš, ale určite je niečo na tom, že keď sa na to nastavíš, podvedome budeš viac vyhľadávať situácie, kde by si sa mohla zoznámiť, budeš otvorenejšia zoznamovaniu sa a teda aj príťažlivejšia ako keby si mala chodiť zamračená a smutná, že určite už budeš navždy sama.. určite ťa môžeš čakať veľa pekného, je reálne, že stretneš lásku, ale neupínala by som sa na konkrétnu predstavu a konrétny príbeh, aby si neprehliadla iné príležitosti, s tým že ty budeš čakať na Godota... držím prsty, aby sa to čím skôr vyriešilo doma a mohla si otočiť list a začať novú kapitolu...

autor
25. mar 2025

Ďakujem vám za pozitívne reakcie. Pomohlo mi to. @lindous presne toto mi dnes napadlo že samozrejme že sa nemôžem upnut na jednu predstavu , že to môže byt aj úplne inak v reale , ale momentálne mi toto snívanie moc pomáha. Inak by som sa asi zblazínila

grof_monte_christo
25. mar 2025

Nie. Snívanie mi nikdy nepomohlo, len oddialilo riešenie problému.

romiada
25. mar 2025

Dnes sa to moderne nazýva manifestácia. Ale ani ,snívať je normálne. Kolko vecí, myšlienok , diel, lások by nevzniklo keby ľudia nesnívali (myslím cez den 🙂
Kludne si vizualizuj. Ved 1.krok je vždy myšlienka a potom činy. Veď už rozmýsľaním sa začínajú dávať veci nebadane do pohybu. A nie si žiadny magor.

juliacenc
25. mar 2025

Neverim na vizualizaciu.

liusa82
25. mar 2025

ako ja ti to neberiem.Tiež si kdečo predstavujem teda vizualizujem každú chvilu a prd sa splní😀 to si môže každý predstaviť že je napr milionár predstavuje si to každý deň až do smrti a vieš čo je z toho 😀 ale tak ak ti to robí dobre,nikomu tým neubližuješ je to ok.Aspoň rozvíjaš fantaziu ak už nič iné.A splní sa splní,nie tak nie.Aspoň trošku prídeš na iné,pekné myšlienky a odpútaš sa od dennej reality

vanilkovazmrzka
25. mar 2025

O 10 rokov budes nariekat, ze sa tvoja predstava nenaplnila 🙂 urcite v manzelstve nasilu nezotrvavaj ale fixovat sa na to, ze ty si si vymyslela nejaku buducnost a tak bude, je prinajmensom naivne

majo111222
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
25. mar 2025

Čakáš čo ti muž dá.. čo ti dá iný muž. Polož si otázku: čo dávaš do toho vzťahu ty? Ako sa ty venuješ manželstvu a manželovi?
Zmena nastane väčšinou, keď niečo zmeníš ty vo svojom živote.

vilma7
25. mar 2025

Žiaľ nie, toto nie je realita. Takáto vizualizácia a vlastne biele slnenie pomáha človeku aspoň takýmto spôsobom zažiť to, čo v reálnom živote nemá. Ale od reality a s realitou to nemá nič spoločné.

janababana
25. mar 2025

Istotne si vizualizuj, lebo tym smerom upriamujes svoju pozornost.

miadi
26. mar 2025

Ja som si tak vizualizaciou privolala mojho muza . Ale nie tak povrchne ze ako by vyzeral meno atd skor tie kvality ktore som hladala . A do mesiaca na to som ho stretla. A sme spolu 14r ked boli nejake tazsie obdobia tak som si visualization pekne veci v nasom vztahu zivot je ako kolotoc raz si hore raz dole. Byt tebou najprv by som
Sa pokusila zachranit vztah a ak to nejde nekoncila by som ho s tym ze Snad teraz single stretnem toho vysnivaneho pri ktorom budem mat vsetko co mi chyba .. skor by som si vizualizovala ako mi bude samej lepsie ako v nefunkcnom vztahu . Ta stastna buducnost by nemala byt podmienena nejakym novym chlapom novym vztahom . Lebo moze dopadnut rovnako ako vase manzelstvo . Ved aj tvoj muz bol na zaciatku uzasny a mala si snim vsetko po com si tuzila . Predpokladam ze si si nebrala muza z nudze ze ineho si nenasla. Ale ze to co chces o com snivas tam raz bolo medzi vami . A moze to byt zas len treba na to dvoch aby ste to obaja chceli a pracovali na tom.

niktooooo
26. mar 2025

Pozri si videá Michala Drienika. Hovorí veľa o Tom. Áno aj o pritiahnutí si osoby do života

moonlight1210
26. mar 2025

Mala si si ale vizualizovat aj to, ze svoj zivot legalne uvolnis pre tohto noveho muza a vsetko, co s tym suvisi.
Aby si neskoncila v situacii, ze si ho “pritiahnes” a nebudes volna. A nez sa uvolnis, prides o neho i o manzelstvo.

Takze krok jedna - ukoncenie manzelstva (= vlastna samostatnost)
Krok dva - novy muz.

Lebo to, co robis ty, je ako zacat od prostriedka.
Ty snivas o muzovi, co ti da to, co ti nedava manzel.
V realite podvedome planujes sa ako opica zhupnut na liane z jedneho muza na druheho, aby sa o teba staral. Proste sa zavesit z jedneho na druheho.
Je jedno, ci len citivo, ci aj majetkovo.

Dolezite je, ze si nevizualizujes nevyhnutny medzikrok - som sama, bez chlapa a zvladam to.

Ked toto neurobis, vysnivas si nespravne kvality v tom chlapovi. Zena, co zije sama a zvlada to, ma casto uplne ine naroky na kvality v muzovi, ako ta, co sa boji samoty.

lentilka23
26. mar 2025

Tym ze snivas o niecom inom co mas, je to ze si nevazis to co mas a chces nieco ine… Skusila si pre rodinu, tvojho muza nieco spravit aby ta mal rad? Po case v mamzelstve zamilovanost vyprcha a je to o ucte k druhemu. Ci si ho vazis alebo nie. Na vztahu treba stale pracovat, okorenit ho…. nie snivat o niecom inom. Cakas, ze ti bude medove motuzy tahat okolo, ale si nema dovod. Ty snivas o inom a on mozno trpi, lebo to citi, ze ti uz nieje dost dobry.

mimikarol
26. mar 2025

Mne sa pár vecí ktoré som v živote veľmi chcela splnilo. Ale teda určite by som sa na to ani nespoliehala ani nedúfala. Proste len snívaš, je to prostriedok na to aby si ľahšie zvládala realitu ktorá ťa robí nešťastnou/nespokojnou. Niekedy sa nám sny splnia a niekedy nie. To jednoducho neovplyvníš. Hlavne také veci o akých snívaš ty

autor
Autor odpoveď zmazal
mimi2018
26. mar 2025

Ja by som ti poradila úplne niečo iné. Skus sa hlavne ukludnit, možno ti pomôže byť chvíľu sama so sebou, skôr si pomyslieť, že si sama. Ideálny muž neexistuje, to je iba predstava každej ženy. A potom porozmýšľaj, či by si žiarlila na svojho muža, keby išiel za inou. A určite by si nebola spokojná. Myslím si, že pomaličky si môžete nájsť k sebe cestu, ale bez výčitiek a kľudne, radšej potichu bez slov sa môžeš do neho znova zaľúbiť ako na začiatku. Určite chuť na neho by si mala v novom spodnom prádle a uvidíš, že je ten pravý, ved tak si to cítila aj na začiatku. Držím palčeky 😍