Môže vzťah na diaľku vydržať?
Čaute baby, mali ste vzťah na diaľku ? Ako dopadol ? Môže to vyjsť alebo nie ? Stojím pred ťažkou situáciou, buď sa odsťahujem do inej krajiny alebo vzťah upadne, samozrejme cítim že je to trochu zložitejšie keďže tu mám rodinu, kamarátov.
Takmer kazda, zena ktora ma za muza kamionistu ma do urcitej miery vztah na dialku rovnako zeny, ktorym muzi pracuju na stavbach v zahranici/po celom SK alebo chodia na rozne turnusy do zahranicia... A niekomu ten vztah funguje niekomu nie, kazdy vnima vztah inak a nieco ine od neho ockava. Poznam pripady kedy taky vztah fungoval a funguje uz roky ale kedy sa zena nevie dockat, kedy konecne bude opat sama alebo sama s detmi bez muza a su spolu len kvoli peniazom. Kazdopadne ja som mala navrhy (aj s prestahovanim do zahranicia) na take vztahy a vsetky som odmietla pretoze by nesplnal to, co vo vztahu hladam.
@anonym_autor dlhodobo väčšinou nevydrží. Ak je to na dobu, ktorú obaja akceptujete vydržať môže.
Záleží na ako dlho alebo či je to bez časového ohraničenia, bez konca.
Potom je dôležité či plánujú deti, majú deti, či su to už starsi ľudia.
Pri vztahu na diaľku nastava odcudzenie a potom keď su spolu casto si už lezu na nervy
Nehovoriac o dôvere, predsa človek bez partnera v zahraničí…
je to slovak alebo zahranicny? kolko ste spolu?
niekto to ustoji par mesiacov, iny pol roka, iny 5 rokov.... ale naco byt s niekym, s kym sa vidis 1x mesacne. to nie je vztah....
kolko mas rokov? zila som tak...... jeden v jednej krajine, druhy v druhej..... a vies co? kazdy tyzden sme sa pohádali cez telefon, niekto sa vzdy urazil, nahneval. to nebol vztah.... cista pakaren na dialku z oboch stran, bez buducnosti...... a vies co? siedmy mesiac co sme boli od seba, uz sme zrazu neboli odseba, ale pri sebe. odstahovala som sa za nim. potom sme sa vratili spolu na SK. ssme spolu doteraz......
za mna vztah na dialku nie je vztah, ale kamaratstvo s vyhodami. len trochu drahe, keďže stale lietas hore dole. takze za mna nie
Najväčšia haluz by bola keby niekto dal tému že mám priateľa v zahraničí. Vydrží to?
- Odkiaľ si ty a odkiaľ ona?
- Ja zo Štúrova a ona z Ostrihomu. 😂
Takže známosť zo zahraničia ale vzdialenosť menšia ako niekto do susednej dediny 😂
Alebo vzťah dvoch japoncov 300km od seba ale obaja bývajú na trati rýchlovlaku. A potom dvaja zo slovenska bývajúci na protilahlých brehoch rieky (vzdušnou čiarou 100m od sba) ale nieje tam most a je 30km obchádzka a zlé spoje. Kto to bude mať ľahšie?
Zapamätajte si: Vzťah na diaľku nieje o vzdialenosti, ale o kvalite infraštruktúry. Lebo napr. cez víkend sa ľahšie dostanem do Košíc ako do susednej dediny.

Ťažko radiť.On chce, aby si sa k nemu presťahovala? Je to aspoň Europan?