Môžem dôverovať novému chalanovi i napriek obavám?
Ahojte, spoznala som naozaj dobrého chalana, ktorý sa zaujíma, je gentleman, vždy sa spýta či si niečo neprosím, dva krát mi kúpil kvet len tak na potešenie, bývam od neho cca 40km pokaždé príde po mňa aj keď svoje vlastne auto mám a kľudne by som mohla prísť na ňom..naozaj, že vyspelý chlap po dlhom čase 🙏🏻 ale je tu veľké ALE...už 2x keď som s ním bola sa stalo, že mu volal nejaký kamarát, alebo kamaráti, že musia ísť súrne niečo vybaviť ten čas nebol naozaj ok najprv o nejakej 22ej a potom okolo 23:50 povedal, že ma musí odviesť domov a že sa mu nejaký čas nedovolám, lebo vyberá kartu z mobilu naozaj sa bojím či už o neho, alebo aj o seba radili by ste mi sa s ním už viac nestretnúť ?
Podľa mňa predáva drogy alebo niečo podobné . ruky preč
Tiež si myslím, že to môžu byť nejaké kšefty o ktorých raz bude fico kotkodákať na tlačovke ako je super vláda bojuje proti organizovanému zločinu.
Ahoj. Ja si myslím, že to je jednoznačné -naznacim...vieš o tom, že niekde pracuje? Lebo si privyrába inak...
@kajakamura26 neviem o žiadnej jeho práci..
Podľa mňa predáva drogy alebo niečo podobné . ruky preč
@pikachu999 počula som len to, že môžu byť z toho dobré peniaze..
Drogy, alebo marihuanu preváža, no utekala by som čím skôr od neho
Nedavno som tu citala, ze poriadny red flag su aj kvety na prvom rande, podla toho co pises dalej sa mi to opat potvrdilo, vybera kartu a nedovolas sa, utekaj.
Rozmýšľaj, čo také by asi mohli od neho chcieť "kamaráti" v noci aby musel vyberať kartu z mobilu. Nič dobré to nebude.
Fakt sú tie 90tky späť 😅. Len tá hudba bola vtedy lepšia 🙊.
Teraz bez srandy, takéto podobné som zažívala koncom 90tok, tí chalani majú teraz okolo 50 a skoro všetci sú slušní otcovia od rodín. Niektorí si niečo odsedeli, niektorí sa vykúpili. Bola som mladá žaba, okolo 18, neriešila som, bol tu klondajk, ale teraz spätne, keď na to pozerám, tak to bola divočina. Nestarala som sa, čo robia, nebolo toľko informácií ako teraz. No a teraz sa ten klondajk zas vracia, história sa opakuje. Ja som si potom našla normálneho chlapa. Na tvojom mieste by som dala ruky preč čo najskôr. Ešte o ňom nič nevieš, ale keby ho začali vyšetrovať, tak na teba už v tejto dobe prídu. Kašli na to, za problémy a pokazenú budúcnosť tí kvetiny nestoja...
Povedz z ktorého mesta je, ak východný východ tak mám celkom predstavu kam šiel a čo robil 😁
uff, to mi pride ako dost podstatne ALE
Pre mna by bol red flag uz len to, ze povie, vyberam kartu z mobilu … pretoze by mi pripadal ako jednoduche tupelo, ktore sa venuje negalnej cinnosti, ale je prilis jednoduche takze bud skonci v base alebo umrie mlady. 90 a Mraziarenska … takych tupcov co umreli v krasnych autach bolo dost (obcas sa netrafili a zlizla to rodina) a to behali s Nokiami a nikto ich nepotreboval ani lokalizovat cez mobil … najdi si niekoho normalneho, kto sice nema pekne peniaze, ale rozum.
Dealuje,alebo ina kriminalna cinnost,ruky prec.
...ale môže byť aj to, že má manželku alebo frajerku a používa inú SIM kartu, keď sa s tebou stretáva. To mi dokonca znie ako pravdepodobnejšie. 🙂 No každopádne buď veľmi opatrná a dávaj si na seba pozor.
Podľa veku. Ak je to chalan do cca 25r, tak sú to nelegálne činnosti v tom, ak ma viac, tak je v tom druha žena (rodina) 🙂. V každom prípade ruky preč. Okrajovo som bola v takej partii (toto storočie). Niektorí sedia, niektorí mali rozum a žijú ok. Niektorí však nežijú, respektíve stratili sa.
Fakt sú tie 90tky späť 😅. Len tá hudba bola vtedy lepšia 🙊.
Teraz bez srandy, takéto podobné som zažívala koncom 90tok, tí chalani majú teraz okolo 50 a skoro všetci sú slušní otcovia od rodín. Niektorí si niečo odsedeli, niektorí sa vykúpili. Bola som mladá žaba, okolo 18, neriešila som, bol tu klondajk, ale teraz spätne, keď na to pozerám, tak to bola divočina. Nestarala som sa, čo robia, nebolo toľko informácií ako teraz. No a teraz sa ten klondajk zas vracia, história sa opakuje. Ja som si potom našla normálneho chlapa. Na tvojom mieste by som dala ruky preč čo najskôr. Ešte o ňom nič nevieš, ale keby ho začali vyšetrovať, tak na teba už v tejto dobe prídu. Kašli na to, za problémy a pokazenú budúcnosť tí kvetiny nestoja...
@tilly jak teraz bez srandy, tá hudba bola fakt lepšia! 😁
Podľa veku. Ak je to chalan do cca 25r, tak sú to nelegálne činnosti v tom, ak ma viac, tak je v tom druha žena (rodina) 🙂. V každom prípade ruky preč. Okrajovo som bola v takej partii (toto storočie). Niektorí sedia, niektorí mali rozum a žijú ok. Niektorí však nežijú, respektíve stratili sa.
@denkabemommy nemá ženu ani dieťa..poznám sa s jeho rodičmi
Povedz z ktorého mesta je, ak východný východ tak mám celkom predstavu kam šiel a čo robil 😁
@beatrixx1525 áno z východu
Tak to je ten horší prípad 😅. Ruky preč od toho, úplne vážne. Buď sa len hrá na “mafiána” - čo je tiež extrém red flag alebo je v tom zamotaný naozaj - tiež extrém 🙈
Vedie dvojaký život a ešte je hlúpy s tým vyberaním karty. Ruky preč od neho ak nechceš mať problémy.
No neviem, ale kto by si už len vyberal kartu ak by išiel niekoho odviezť na diskotéku či do práce. Určite za tým niečo bude, blikala by mi kontrolka, prečo to robí. Skús sa ho spýtať 🤔

Ahoj. Ja si myslím, že to je jednoznačné -naznacim...vieš o tom, že niekde pracuje? Lebo si privyrába inak...