Môžete milovať jedného a ľúbiť druhého muža?
Da sa to ? Mam pocit ze sa mi to deje a dost ma to metie a vlastne aj obtazuje 😕
Skôr jedného mať rada, vážiť si ho, hlavne ako človeka a do druhého byť po uši zamilovaná a zbláznená, to by šlo
Milovať a ľúbiť sú synonymá😉
@tundra nie cosi takto som to nemyslela. Jeden je manzel a druhy kamarat
A ktorého miluješ?
navrhni im trojku a mas problem vyrieseny, minimalne jedneho budes nenavidiet 😅
Nie nedá sa to
@elenka74 manzela
Tak to je hlavné, že miluješ manžela. Kamaráta musíš brať len ako kamoša, ak sa to nedá, ukonči kamarátstvo. Nenič si kvôli nemu manželstvo.
Mozes
@elenka74 ved sa snazim s nim uz nebyt v kontakte len je to tazke. Lebo mi chyba
@vieronika14 a co s tym ? Ved to neni normalne
Nie,milovať ,ľúbiť a mať rád je to isté,to len naša lubozvucna slovenčina má toľko slovies 😉
Mam to podobne kľudne mi napíš správu. Môžme si popisat
Milovať a ľúbiť je to isté. Kamaráta môžeš mať rada,vážiť si ho, ale milovať a ľúbiť máš manžela
Ja poviem, že ľúbim aj rodinu aj kamošky/kamošov… ale inou ako partnerskou láskou… ale asi sa nemusíme chytať za slovíčka, zjavne si chcela povedať, že ku kamarátovi cítiš niečo viac… či to je možné? Určite áno… čo s tým? Ak nechceš, aby ti to prerástli cez hlavu, nevieš to ovládať a trápi ťa to, tak obmedziť kontakt… a že to je ťažké lebo ti chýba? To verím, ale je to o rozhodnutí, o tom do ktorého vzťahu chceš investovať čas, lásku a energiu…hovorí sa, že srdcu nerozkážeš, ale z dlhodobého hľadiska je láska a vzťah voľba
Nie. Chudak muz…
tak túto úvahu som mala viakrát v živote...zažila som to na svojej koži, ale na oplátku aj na manželovej strane.Pokojne napíš, nemám problém ti povedať dopady.Vieš, z tohto cítiť, že kamarát nieje kamarát, ale cítiš niečo viac, a to síce je na jednej strane v poriadku , sme všetci len ludia a aj postupný stereotypný život v manželstve nás vie k tomuto priviesť. Ale, opatrne s tým, ver mi, že ti to život vie riadne ovplyvniť, nielen tvoje trápenie, ale aj váš manželský vzťah .ale chápem ta, viem o čom píšeš.
To čo je za blbosť? Tak buď ľúbim jedného a ďalšieho nie, alebo ho vidim za nos.
Môžeš, len nie každý to dokáže ustáť bez pohromy.
Ak mas pocit, ze ti vztah ku kamaratovi prerasta cez hlavu, alebo moze prerast, tak odstrihnut ho.
A kym nie ste v priamom kontakte, otvorit oci a bedlivo si vsimat aj jeho negativne stranky.
Ak totiz podlahnes zalubenosti (prerastie ti to cez hlavu) a zaslo by to tak daleko, ze muz ti da zbohom a ostane ti len ten kamos (nie zeby si to tak chcela), tak ti ostane chlap aj s tymi negativnymi vlastnostami.
Tak si ich dobre vsimaj a sama sebe si hovor: stalo by to za to? Dokazala by som s takymto chovanim/reakciami/pristupom od chlapa zit?
Je to celkom dobry liek, ako si uvedomit, ze aj s tym druhym mozes zazit neprijemne situacie (ked urobi veci, co ti vadia, skritizuje ta, pohadate sa a pod.). A hned sa zmensi tvoja zalubenost.
@moonlight1210 dakujem ❤️
Ono je to tak, ze kazdy mame nejake predstavy pre nas “dokonaleho” partnera a nestava sa, ze by ten jeden konkretny partner splnal vsetko (rovnako ako ty nesplnas dokonale predstavy svojho muza), lebo to je vacsinou nerealne. Takze podla mna sa mize kludne stat, ze milujes manzela a potom pride niekto iny, kt vie v tebe uspokojit potrebu po tych veciach kt ti u manzela chybaju, ale ani on nie je dokonaly a kebyze si s nim ti zas chyba to co ma manzel a on nie 🤷🏼♀️
Treba stat nohami pevne na zemi a aj ked je vsetko nove a ine vzrusujuce, neznamena to ze je to lepsie a ze to zas za nejaky cas nezovsednie. Takze mas manzela a ak si vo vztahu s nim spokojna, tak nevymyslaj a nezahod ho pre nejake poblaznenie. Ak si vo vztahu s nim nespokojna, skus s nim komunikovat a napravit co sa da a ak sa neda je fer jeden vztah ukoncit a potom rieist nieco ine.
Ono je aj uplne ine s niekym kecat na kavicke/pri jedle alebo niekde vonku vo volnom case a v podstate neriesit ziadne problemy ako s niekym zit a viest domacnost, riesit chybajuci hajzlak, deti, ucty, upratovanie a ponozky/trenky vedla gauca, to je proste fakt menej “sexi” 🤷🏼♀️

To myslis tak,ze s jednym zijes a s druhym spavas🤔