icon

Musím vždy čakať, kým dopozera správy?

9. júl 2024

Pisem anonymne, lebo ide o kamaratku a rada by som jej poradila, tak tu je to:
Byvam s priatelom, ked nieco chcem, alebo nieco povedat, musim pockat kym dopozera spravy, nie jednu spravu, ktora ho zaujme, ale cele spravy. Je to normalne?

janai1
•
9. júl 2024

Bože ženy niektoré sa fakt správate ako keby ste boli nesvojprávne

sticker
patka06
•
9. júl 2024

Pokiaľ je to len počas správ, tak by som počkala,

deti95060810
•
9. júl 2024

nie, poslala ho do čerta...

ukgirls
•
9. júl 2024

no ked bude chciet sex nec u povie aby si pockal .. ked bude hladny nech si pocka, ked bude chciet ciste trence-nech si pocka

prasiatko30
•
9. júl 2024

Kazdy mozte mat manie - je to len ta polhodina -hodina pocas vecernych sprav alebo ma pustene 24h spravy ip vkuse? Vsak ak vies, ze tych 30-40min pocas sprav na neho nemas hovorit tak by si to mohla respektovat, vsak hadam mas aj ty momenty kedy nechces aby ta otravoval - ked citas napinavu knihu/pozeras oblubeny serial/si na zachode/ ides ku kadernicke a on by ti volal, ze musis hned prist tak bys i ho asi tiez poslala do horehaja. Ak je to od rana do vecera tak by som asi rozmyslala co je to za vztah

30katrusa40
•
9. júl 2024

A to len keď pozerá správy ? Však nech ho nechá. Niektorý chlapi sú taký keď pozerajú šport on zase správy. To nevydrží mu dať pokoj pol hodinku.

tamitamitami
•
9. júl 2024

Ja tiež nemám rada keď pozerám film/seriál a druhý do toho rozpráva alebo niečo úplne nepodstatné chce.
Ak si každý večer vyčlení hodinu na televízne noviny a chce si ich pozrieť v kľude rešpektovala by som to.

sevrin
•
9. júl 2024

No chce mať pri správach kľud. Ani moja ex nemala rada, keď som počas sexu kecal.

babulkomale
•
9. júl 2024

Nie, nikdy by som nezila s muzom, ktory sleduje spravy v TV. Ani sport a podobne hovadiny a pije pri tom pivo.
Staci takto?

egonsk
•
9. júl 2024

ked nieco chces a on je zaujaty spravami, skus sa sama obsluzit (sikovna zena si ho vie zobudit) a potom uvidis, ci sa necha vyrusit, alebo bude stale sustredeny na spravy 😁😁😁

dadka1997
•
10. júl 2024

Vzájomný rešpekt a vzájomná úcta... dopraj mu aspon tie spravy 😃

sono2
•
10. júl 2024

@sevrin to si dal riadny príklad😂😂

sono2
•
10. júl 2024

@babulkomale práve si vyradila 85 % mužov😂😂

zmrzlinka2021
•
10. júl 2024

@sono2 dnes väčšina mladých mužov ani nemá tv. To už je záležitosť staršej generácie

sono2
•
10. júl 2024

@zmrzlinka2021 jaj tak ok, mne by to nevadilo

sevrin
•
10. júl 2024

@babulkomale teraz počas ME vo futbale to musíš mať dosť ťažké v živote.

rorino
•
10. júl 2024

Ona je otrokyna,alebo zbavená svojprávnosti?

zelenina1
•
10. júl 2024

Ked zena kuka netflix, uplne bezne mi povie nieco v zmysle "pockaj, o 10 minut mi to konci".... Vyrovnanu bytost to nemoze rozhodit 🙂 Ak ma "svoju polhodinku" pri spravach kazdy den, tak nech mu pre boha da pokoj. Nie je nic otravnejsie, ako vecne doliezajuci partner, ktory chce po mne nieco 30x denne.

gerber58
•
10. júl 2024

Do cudzích záležitosti by som sa nepchala...ani takýchto banálnych.