Ide si tvrdohlavo za svojim nechce argumenty prečo zostať tu.a.žena samozrejme ostáva doma.ona s nim vôbec nie.ubytovanu mu zabezpečí firma.pre ženu a deti nie je miesto...a inde bývať tiež nie to.by mu firma nepreplatila a prišiel by aj o diéty.
Hľadať inú prácu kde môže muž zostať s rodinou
@jaskolka 8 dni tam.na 8 den je večer doma.a 6 dni je doma
@pribinak nechce inu.tu si vysnival
si nevedela, ze sniva o praci, kde bude chodit na turnusy?
Vyrovnať sa s tým, že ich vzťah skôr či neskôr skončí. Ak nevedia nájsť kompromis a nevedia o tom komunikovať, tak to nebude dobré. Píšem z vlastnej skúsenosti.
V podstate ho bude mat doma viac ako keby chodil normalne do roboty
Ale ved to nie je az take zle, ked je 6 dni doma. Ved kopec muzov robi na tyzdnovky a na rodinu maju len ten vikend, nic ine.
Veď to je super,muž bude viac doma ako na Slovensku
Keď chce chlap zarobiť chodí domov neskoro večer...
@prasiatko30 Presne, 6 plnych celych dni doma ? Sak to parada.
tak suhlas ale s tym,ze doma mu zacne rurnus s detmi kedze bude sediet doma bude mat na stasrosti domacnost kuchynu a deti..a ty si najdi pracu pripadne konicek ..
Môj muž takto pracuje už 3 roky, ja to úplne super, áno sú dni, keď som doma "sama" a mám toho dosť, ale keď je doma, máme pre seba kopec času, keď berie týždeň dovolenky, je doma 3 týždne. My by sme už nemenili, možno neskôr, keď budeme starší, ale naozaj toľko času pre seba sme nikdy nemali.
@glorikarebeka tak pracujú na Slovensku 😆, teda ich firma chodí aj do čiech, ale on je zaradený na Slovensku
Veď to je týždeň preč, týždeň doma. Není jedno kde prespí? Ak zarobí 2x toľko, čo by zarobil tu, tak by som ho podporila. Alebo lepšie ak ráno o 6tej ide z domu a večer o 18-19 príde domov? Co by si z neho mala? A možno by musel vo voľnom čase aj fušky brať, aby ste sa mali dobre.
Môj chodil na 2 mesiace a týždeň bol doma, a prežili sme. Neubralo ani na láske, ani na rešpekt, ani deti o neho neprišli. Žijeme všetci
Veď to je úplne v pohode,nič hrozne na tom nevidím. Či lepšie by bolo,keby sedel tu,nervny,že malo zarobí,alebo robil od vidím do nevidím a vlastne by aj tak nebol doma?
@reanda nie nevedela
@janettdamian vas rozdelila praca?
@ukgirls nie nie.doma ma plno prace okolo domu.bude od rana do vecera robit okolo okmu.sj potom bude zena sama na deti a domacnost
a jakto, ze nevies, o com sniva tvoj muz? to je predsa dolezite.. a este v takych podstatnych veciach, ako praca
@jaskolka aspon by bol kazdy vecer aj v noci doma pri rodine.kdd aj je jeho miesto.nie na ubytovni s cudzimi ludmi.
@reanda asi sa yo vadim.mohlo zmenit...nebolo to tak vzdy...
Tak napríklad môj manžel chodí na turnusy tiež. Buď je týždeň preč a len na víkend príde, alebo je preč tri týždne a príde na 10 dní, záleží od toho,kde a čo robia (je stavbár)Vtedy je oveľa viac s nami,ako keď robil síce v mieste bydliska,ale vstával o piatej,a chodil na šiestu do roboty, po robote siel ešte na fusku,a prichádzal o pol ôsmej, ôsmej, deviatej večer,keď už mal energiu len sa osprchovať a ísť spať. Takže v konečnom dôsledku ani nebol vôbec s nami,lebo keď prišiel,deti už spali a ráno ešte spali,keď odchádzal.
Teraz je oveľa viac s rodinou, chodíme počas toho týždňa na výlety,do kina, alebo len tak okolo domu, gril, bazén atď.Ja som úplne spokojná s týmto spôsobom života. A zarobí 2x toľko ako tu,ja robím len na pol úväzku, finančne nám to vychádza ,čiže s deťmi v pohode to viem si zmenežovat aj sama bez neho,keď je preč.
Autorka: práca nás nerozdelila v zmysle, že by sme sa rozviedli. Proste ak je niekto rodinne založený, tak trpí v nejakom zmysle, neprítomnosťou toho partnera. A časom sa ľudia odcudzia. Žena rieši to čo musí, a muž žije mimo rodinu, úplne iným štýlom života ako s rodinou a povinnosťami. Dosť záleží aj na tom aký je ten interval práca-domov. Vo vašom prípade to nie je až také zlé 8+6 dní. Môj chodí aj na niekoľko týždňov. Napr. teraz išiel 1.4. príde domov na sviatky na 4 dni. A potom príde zas domov asi koncom mája. Nikdy neviem, kde bude, nakoľko. Niekedy sa tie zákazky, príchody, odchody zmenia aj tri krát za deň (naozaj). Neviem si naplánovať nič, žiadne spoločné voľno, dovolenku.. A len pre info, že je to jeho "sen" som sa dozvedela po 20 spoločných rokoch. Takže nie ,nevieš všetko na začiatku vzťahu a dopredu ako sa život vyvinie. Je to proste v niektorých aspektoch života náročné.
@jaskolka aj moj pracuje v stavebníctve.to, že sa ti podarilo najst pracu na pol uväzku je velmi fajn.v nasom okrese je prace zalostne malo a fakt neviem kde by ma na pol uvazku vzali.ale pri detoch by mi velmi pomohol
@janettdamian tak ja viem, ze ma to este celkom dobré.sú takí, čo chodia na oveľa dlhšie.len nikdy sa mi to nepacilo.take vztahy na dialku. zatial to neviem prijat.dufam, ze sa s tym zmierim a zvyknem.nechcem aby bolo medzi nami dusno.je dost presvedceny o svojej pravde, nechce v tom ustupit.
Ja ti rozumiem, nechcela by som taký vzťah. My sme s mužom zvyknutí byť vkuse spolu a aj jeden deň od seba by sme si chýbali. Neviem si predstaviť takto fungovať
A kde je problém? To nevydržís bez muža 8 dní? Véd tu sa stále píše aké vedia byť ženy samostatné, ako sa vedia o seba postarať..... To fakt nezvládnes byt par dni bez neho?
@bielasovicka ak by to bola sluzobna cesta raz za 2 -3 tyzdne na 3-4 dni ok.ale tu bude viac v praci ako doma.preco ma byt vsetko len na zene?mnohi sa takto odcudzili.tvoj manzel chodi prec?
Chodil. Už nechodí, umrel.
@bielasovicka je mi to ľúto.úprimnú sústrasť
Nič. Zvážiť si,čo je lepšie a výhodnejšie. Aké sú dlhé turnusy?