icon

Muž chce pracovať na turnusoch, ale žena nesúhlasí

16. apr 2025

Ide si tvrdohlavo za svojim nechce argumenty prečo zostať tu.a.žena samozrejme ostáva doma.ona s nim vôbec nie.ubytovanu mu zabezpečí firma.pre ženu a deti nie je miesto...a inde bývať tiež nie to.by mu firma nepreplatila a prišiel by aj o diéty.

Strana
z3
gabrielabydzo
19. apr 2025

Prvý má isto nenechal preto lebo som mu niečo zakazovala.Takymto chovaním o neho prídeš celkom ale tvoja vec.Lutujem jeho a isto nie teba.

foxie95
19. apr 2025

Tak no... Keď bude 8 dní preč, chápem, že bude treba robiť aj okolo domu. Vykomunikujte si, že teda napríklad jeden dva dni čisto na rodinu či je schopný si nechať a každý deň aspoň trochu byť aj s vami. Alebo si nájdite niekoho, kto bude robiť okolo domu a mužovi ostane čas na rodinu... Jedny známy tak okolo domu zamestnali takého starého pána z ulice, čo už nepracoval a makal im na záhrade a podobne, bol to riadny pracant, bol to starý chlap, ktorý bol rád za teplé jedlo, za jeden a pár €... Možno aj ty nájdeš niekoho schopného a chlap môže potom tráviť čas s vami. Ja som tiež niekedy na prášky, keď sa všetko stretne, ja doma nestíham, lebo malý neznesie aby som od neho na krok odišla, starší chce aby som sa s ním hrala, mne stojí domácnosť, v pivnici pranie, obaja vyrástli z oblečenia a nemám čas to pretriediť a potom príde chlap po práci a povie, že ide von a urazený, však on má vonku robotu a nevie pochopiť, že aj ja mám tú robotu. A áno, chápem že robí okolo domu, okolo áut a podobne, ale mne tiež stoja veci. A potom sú dni, kedy spolu porobíme vnútri, spolu sa najeme kým mladší spí, ideme po staršieho spolu do škôlky, cestou zo škôlky prechádzka, potom spolu ostaneme vonku a kým sa deti pohrajú my spolu niečo porobíme a vtedy je to skvelé. Ale absolútne si neviem predstaviť, že by som na všetko bola sama aj keby 4 dni v týždni a potom 10 spolu... Tiež ho proste potrebujem mať doma aspoň na noc, mať v ňom tu istotu, to bezpečie, toho človeka, ktorému sa každý deň zverím. Ale možno to tak vidíme preto, že prvé roky nášho vzťahu som bola na intráku a boli sme od seba a odkedy sme spolu, už nechceme byť bez seba. Možno za pár rokov povieme iné 😂 ja len, že chápem tvoju "potrebu mať ho za riťou" ako tu niektoré píšu. Ale zas chápem, že ak máte dom a chlap je preč 8 dní, tak proste musí dobiehať robotu okolo domu. Inak by ostala ešte aj tá na teba.

sisska96
19. apr 2025

Však ale každí kto býva na dome, musí robiť okolo domu.... nechápem problém

sisska96
19. apr 2025

A tý máš akú prácu? Kedy chodíš do roboty?

kaca222
19. apr 2025

@foxie95 @sisska96
Ženy, prosím vás. Čo znamená “robota okolo domu”? My máme dom 1,5 roka a zatiaľ sme na záhrade pracovali presne 1 sobotu, kedy sme sa rozhodli zastrihnúť tuje 😃 okrem toho, že manžel pár krát pokosil. Tak len by som rada vedela do budúcnosti, čomu sa na záhrade vyhnúť, aby sa z toho nestala povinnosť. Vysadené radšej zatiaľ nič nemáme 😃

subartic
19. apr 2025

@gabrielabydzo kde je písané že chlap má život rodinu ?A k čomu ti je potom ten chlap, teda okrem sexu ? Na večerné pozeranie do očí ?

sisska96
19. apr 2025

@kaca222 tak my nemáme mini zahradku s trávnikom a tujami, ale veľku s kopec trvalkami, rastlinami, zónami, pestujeme všeličo a teraz v jari je robota každí deň po práci a v lete každé rano, večer polievanie, trhanie burín, udržba. Máme aj dielňu, vonkajšie sedenie, ohnisko, jazierko, bazén, takže všetko treba udržiavať aby bolo pekné. Plus aj experimentujeme rastlinami a nezvyčajnými odrodami

foxie95
20. apr 2025

@kaca222 vieš čo, my sme kúpili starý dom, ktorý sme prerobili. Lenže je treba prerábať aj vonkajšok, v pivnici robiť, máme ešte budovu, kde je garáž, náraďovňa, údiareň a prasačník. To treba vybúrať, v udiarni dať dole omietky, tie sú totálne čierne. Máme 1800m² pozemok, máme ovocné stromy, ktoré ale postupne keď už sú zhnité idú preč, a sadil vzadu nové a vyrábal ovocný sad. A teraz ideme robiť terasu... Keďže nemáme peniaze na to, aby sme na všetko robili firmy, tak nás to miesto veľa peňazí stojí veľa času a peňazí 😂

kaca222
20. apr 2025

@foxie95 rozumiem, takže si z toho beriem, že hlavne nič nevysádzať 🤣

Strana
z3