Muž chce pracovať na turnusoch, ale žena nesúhlasí
Ide si tvrdohlavo za svojim nechce argumenty prečo zostať tu.a.žena samozrejme ostáva doma.ona s nim vôbec nie.ubytovanu mu zabezpečí firma.pre ženu a deti nie je miesto...a inde bývať tiež nie to.by mu firma nepreplatila a prišiel by aj o diéty.
Tak no... Keď bude 8 dní preč, chápem, že bude treba robiť aj okolo domu. Vykomunikujte si, že teda napríklad jeden dva dni čisto na rodinu či je schopný si nechať a každý deň aspoň trochu byť aj s vami. Alebo si nájdite niekoho, kto bude robiť okolo domu a mužovi ostane čas na rodinu... Jedny známy tak okolo domu zamestnali takého starého pána z ulice, čo už nepracoval a makal im na záhrade a podobne, bol to riadny pracant, bol to starý chlap, ktorý bol rád za teplé jedlo, za jeden a pár €... Možno aj ty nájdeš niekoho schopného a chlap môže potom tráviť čas s vami. Ja som tiež niekedy na prášky, keď sa všetko stretne, ja doma nestíham, lebo malý neznesie aby som od neho na krok odišla, starší chce aby som sa s ním hrala, mne stojí domácnosť, v pivnici pranie, obaja vyrástli z oblečenia a nemám čas to pretriediť a potom príde chlap po práci a povie, že ide von a urazený, však on má vonku robotu a nevie pochopiť, že aj ja mám tú robotu. A áno, chápem že robí okolo domu, okolo áut a podobne, ale mne tiež stoja veci. A potom sú dni, kedy spolu porobíme vnútri, spolu sa najeme kým mladší spí, ideme po staršieho spolu do škôlky, cestou zo škôlky prechádzka, potom spolu ostaneme vonku a kým sa deti pohrajú my spolu niečo porobíme a vtedy je to skvelé. Ale absolútne si neviem predstaviť, že by som na všetko bola sama aj keby 4 dni v týždni a potom 10 spolu... Tiež ho proste potrebujem mať doma aspoň na noc, mať v ňom tu istotu, to bezpečie, toho človeka, ktorému sa každý deň zverím. Ale možno to tak vidíme preto, že prvé roky nášho vzťahu som bola na intráku a boli sme od seba a odkedy sme spolu, už nechceme byť bez seba. Možno za pár rokov povieme iné 😂 ja len, že chápem tvoju "potrebu mať ho za riťou" ako tu niektoré píšu. Ale zas chápem, že ak máte dom a chlap je preč 8 dní, tak proste musí dobiehať robotu okolo domu. Inak by ostala ešte aj tá na teba.
Však ale každí kto býva na dome, musí robiť okolo domu.... nechápem problém
A tý máš akú prácu? Kedy chodíš do roboty?
@foxie95 @sisska96
Ženy, prosím vás. Čo znamená “robota okolo domu”? My máme dom 1,5 roka a zatiaľ sme na záhrade pracovali presne 1 sobotu, kedy sme sa rozhodli zastrihnúť tuje 😃 okrem toho, že manžel pár krát pokosil. Tak len by som rada vedela do budúcnosti, čomu sa na záhrade vyhnúť, aby sa z toho nestala povinnosť. Vysadené radšej zatiaľ nič nemáme 😃
@gabrielabydzo kde je písané že chlap má život rodinu ?A k čomu ti je potom ten chlap, teda okrem sexu ? Na večerné pozeranie do očí ?
@kaca222 tak my nemáme mini zahradku s trávnikom a tujami, ale veľku s kopec trvalkami, rastlinami, zónami, pestujeme všeličo a teraz v jari je robota každí deň po práci a v lete každé rano, večer polievanie, trhanie burín, udržba. Máme aj dielňu, vonkajšie sedenie, ohnisko, jazierko, bazén, takže všetko treba udržiavať aby bolo pekné. Plus aj experimentujeme rastlinami a nezvyčajnými odrodami
@kaca222 vieš čo, my sme kúpili starý dom, ktorý sme prerobili. Lenže je treba prerábať aj vonkajšok, v pivnici robiť, máme ešte budovu, kde je garáž, náraďovňa, údiareň a prasačník. To treba vybúrať, v udiarni dať dole omietky, tie sú totálne čierne. Máme 1800m² pozemok, máme ovocné stromy, ktoré ale postupne keď už sú zhnité idú preč, a sadil vzadu nové a vyrábal ovocný sad. A teraz ideme robiť terasu... Keďže nemáme peniaze na to, aby sme na všetko robili firmy, tak nás to miesto veľa peňazí stojí veľa času a peňazí 😂

Prvý má isto nenechal preto lebo som mu niečo zakazovala.Takymto chovaním o neho prídeš celkom ale tvoja vec.Lutujem jeho a isto nie teba.