icon

Muž ma opustil. Ako prekonať smútok a začať nový život?

Včera o 22:42

Problém je ze sa očakáva ze to zvladnem s graciou. Kvôli deťom. Kvôli budúcnosti. Kvôli co najlepším výsledkom na rozvode a vysporiadaní BSM..... Už mi nestačí si zanadávať v aute ci poplakať v noci do vankúša.... Najradšej by som muža ovalila lopatou, ju prefackaka a všetkým v okolí povedala aký je môj muž hajzel a co urobil. Všetkým. Jeho rodine, mojej rodine, deťom.... Zatiaľ sa tu tvárime ze nuž čo, stalo sa. Ved to sa deje. Proste ideme od seba. Ved sme dvaja dospelí, nie? Lenže zatiaľco ja tu idem riešiť všetky tie sračky s tým spojené, milostivý ma svet gombícku, užíva si a nič ho netrápi. On by mal byť ten, co ho zozieraju dôsledky, nie ja. Seriem taky život.

Strana
z3
anonym_afbaf3
Včera o 22:45

Karma ho dobehne 😉

autor
Včera o 22:45

@anonym_autor je mi úplne jasné že jediný komu by som tým ublížila, sú deti. No cítim sa tak bezmocná.

pribinak
Včera o 22:49

Och….urcite by si mala nejakú blízku osobu ktorej by si kľudne toto všetko mihla povedať, ako sa cítiš, ako to zle nesies, aká si zranená, sama a vyčerpaná
Kamoska, sestra, kolegyna, kňaz, psychológ ..,

Nie si povinná sa tváriť, že je všetko ok, že všetko zvladas. Nie si stroj, si človek z masa a kosti a každý mame nejaké hranice a limity, kde už mame proste dosť

Deťom ublížil on a nie ty

jajedina
Včera o 22:51

@anonym_autor musíte sa niekomu vyrozprávať, kľudne kričte, plačte len to neduste v sebe tiež som si tým prešla a bolo to najťažšie obdobie v mojom živote,ale po čase som sebe aj jemu odpustila a to bolo najlepšie čo som mohla pre seba urobiť 👌👌👌

som_realistka
Včera o 22:52

Prečo to niekomu nepovieš. NIe deťom, kým su malé, tak len krátke info, že tato už s nami nebýva. Ale kamoške, rodine, kolegyni kľudne môžeš povedať aký je h...l. Ty nie si povinná udržiavať jeho "dobrú povesť". Nepridávaj, povedz iba holú pravdu, a kľudne použi aj vulgárnejší výraz.

autor
Včera o 22:57

Bola som u psychologicky. A vie o tom detailne jedna moja kamarátka. Nejako to nepomáha. Práveže naopak, nejako sa to hromadí. Možno by mi to nevadilo, kebyže nie som z toho úplne na nervy a odskáču si to potom práve deti, keď trošku neposluchaju. Príde mi to nefer, ze si to odskáču namiesto skutočného hajzla.

tato_
Včera o 22:58

V takychto tazkych chvilach mne osobne pomaha uvedomit si fakt, ze pokial ti nejde o zivot ( choroba, uraz, vojna, ... ) tak ide o hovno. Zvladla si porod, zvladnes aj odputanie od slabocha. Teraz je zle, ale ono sa to otoci a bude zase dobre ;)

autor
Včera o 23:03

@anonym_autor mam pocit, ze som v tom ostala úplne sama. Viem ze je to môj problém. Ale aj tak by som čakala ze niekto príde a ovali toho blbca panvicou po hlave, ze haló, padaj domov máš tam deti. Ale nikto nič. Nikto sa do ničoho nestará. Kto videl seriál Svako Ragan tam bola taka scéna s Kronerom ako akože volal kamsi na úrad, lebo tam mal dvoch milencov, nejakého starého chlapa s mladou milenkou co hrala jeho dcéra, a odohnal ich od seba. Ale tu nikto nič nerieši. O milenke síce nikto nevie, ale ze je odstahovany, to vidia všetci a aj tak nič.

anonym_3b9bdd
Včera o 23:03

"Zatiaľ sa tu tvárime ze nuž čo, stalo sa. Ved to sa deje. Proste ideme od seba. Ved sme dvaja dospelí, nie?"... tak sa prestaň tváriť, že ti to "nevadí". Povedz pekne nahlas čo si myslíš, nemusíš na iných brať ohľady (okrem deti), oni tiež na teba neberú.
" Lenže zatiaľco ja tu idem riešiť všetky tie sračky s tým spojené, milostivý ma svet gombícku, užíva si a nič ho netrápi"... ak sa to dá tak "nerieš" všetko hneď, ke´d je toho na teba veľa...ak bývaš v spoločnom byte, tak to naťahuj, však bude on riešiť, keď začne nová rýpať a pýtať majetky, nech podá on na rozvod. Ty si zatiaľ vybav zverenie detí do opatery a výživné (ak neprispieva)... myslím, že nemusíš všetko iba ty vybehať...

autor
Včera o 23:05
@tato_

V takychto tazkych chvilach mne osobne pomaha uvedomit si fakt, ze pokial ti nejde o zivot ( choroba, uraz, vojna, ... ) tak ide o hovno. Zvladla si porod, zvladnes aj odputanie od slabocha. Teraz je zle, ale ono sa to otoci a bude zase dobre ;)

@tato_ to určite. Ale koľko sa pritom poserie. A koľko hádok ešte bude, keď vidím muzovu predstavu akoby to malo byt. Je mi zle keď si uvedomím, ze ma vlastne už pár mesiacov aj viac, iba ťahal za nos. V lete na dovolenke, na výletoch.... Ble

autor
Včera o 23:08
@anonym_3b9bdd

"Zatiaľ sa tu tvárime ze nuž čo, stalo sa. Ved to sa deje. Proste ideme od seba. Ved sme dvaja dospelí, nie?"... tak sa prestaň tváriť, že ti to "nevadí". Povedz pekne nahlas čo si myslíš, nemusíš na iných brať ohľady (okrem deti), oni tiež na teba neberú.
" Lenže zatiaľco ja tu idem riešiť všetky tie sračky s tým spojené, milostivý ma svet gombícku, užíva si a nič ho netrápi"... ak sa to dá tak "nerieš" všetko hneď, ke´d je toho na teba veľa...ak bývaš v spoločnom byte, tak to naťahuj, však bude on riešiť, keď začne nová rýpať a pýtať majetky, nech podá on na rozvod. Ty si zatiaľ vybav zverenie detí do opatery a výživné (ak neprispieva)... myslím, že nemusíš všetko iba ty vybehať...

@anonym_3b9bdd no to ani nebudem vybavovať. To by sa mu hodilo. Len ta kamarátka si tým tiež presla a presne ma varovala... Ze jej sa po čase zle začalo robiť, keď vošiel do izby. Ze musela od neho odísť lebo to nedávala.

minenkaa
Včera o 23:10
@anonym_afbaf3

Karma ho dobehne 😉

@anonym_afbaf3 ake prosim ta
Čo už ľudia méte s tou karmou

luccys
Včera o 23:13
@anonym_autor

@anonym_autor mam pocit, ze som v tom ostala úplne sama. Viem ze je to môj problém. Ale aj tak by som čakala ze niekto príde a ovali toho blbca panvicou po hlave, ze haló, padaj domov máš tam deti. Ale nikto nič. Nikto sa do ničoho nestará. Kto videl seriál Svako Ragan tam bola taka scéna s Kronerom ako akože volal kamsi na úrad, lebo tam mal dvoch milencov, nejakého starého chlapa s mladou milenkou co hrala jeho dcéra, a odohnal ich od seba. Ale tu nikto nič nerieši. O milenke síce nikto nevie, ale ze je odstahovany, to vidia všetci a aj tak nič.

@anonym_autor A kto ma co riesit? Ma ho niekto vytahat za usi a doviezt ho naspat k tebe domov ci ako? Prepac, co maju s tym ostatni? A keby aj prisiel, fakf by si chcela, aby bol s tebou nasilu?

minenkaa
Včera o 23:14
@anonym_autor

@anonym_autor a kto by to mal riesit a preco
Čo ta vlastne zerie

luccys
Včera o 23:15
@minenkaa

@anonym_autor a kto by to mal riesit a preco
Čo ta vlastne zerie

@minenkaa Toto som ani ja nepochopila.

minenkaa
Včera o 23:16
@anonym_afbaf3

Karma ho dobehne 😉

@anonym_afbaf3 Zákon akcie a reakcie: Každá akcia vyvolá reakciu. Činy, myšlienky a slová zanechávajú energetické otlačky, ktoré sa k nám vrátia.
A si uvedom ,ze to čo píšeš ,prajes druhemu zle a tebe sa to vráti ,treba dávať pozor aj na toto

anonym_486c08
Včera o 23:16

@anonym_autor neživ v sebe hnev, veľmi si ubližuješ….pravda je taká, že to ani nikoho v okoli nezaujíma. Ľudia majú z toho iba senzáciu, reči…. Skús ten hnev vyventilovať, nie ho živiť. Začni robit také veci, ktoré si predtým nerobila. Najlepšie je napr šport, začať sa starať viac o zovňajšok. Držím palce

anonym_afbaf3
Včera o 23:20
@minenkaa

@anonym_afbaf3 Zákon akcie a reakcie: Každá akcia vyvolá reakciu. Činy, myšlienky a slová zanechávajú energetické otlačky, ktoré sa k nám vrátia.
A si uvedom ,ze to čo píšeš ,prajes druhemu zle a tebe sa to vráti ,treba dávať pozor aj na toto

Ty o čom píšeš?komu prajem zle ?kde si to čítala ?kde je to napísané??či v tvojich energetických otlackoch????tam sa ventiluj inde ja som napísala svoj názor niekomu a nie tebe

minenkaa
Včera o 23:22
@anonym_afbaf3

Ty o čom píšeš?komu prajem zle ?kde si to čítala ?kde je to napísané??či v tvojich energetických otlackoch????tam sa ventiluj inde ja som napísala svoj názor niekomu a nie tebe

@anonym_afbaf3 ty hlavne rozmýšľaj keď píšeš o karme,ty ventil

tato_
Včera o 23:22
@anonym_autor

@tato_ to určite. Ale koľko sa pritom poserie. A koľko hádok ešte bude, keď vidím muzovu predstavu akoby to malo byt. Je mi zle keď si uvedomím, ze ma vlastne už pár mesiacov aj viac, iba ťahal za nos. V lete na dovolenke, na výletoch.... Ble

@anonym_autor No priprav sa na najhorsie, urcite sa prejavi jeho horsia stranka. Najme ked ta takto odrbaval uz dlhsie. Doporucil by som na zaciatok flasu vina, nech splachnes ten prvotny sok. To ti trochu vycisti hlavu. Na tvojom mieste, by som netajil co vyviedol. Skor ako radia baby vyssie, daj vediet co je zac. Priklonis si okolie na tvoju stranu

anonym_afbaf3
Včera o 23:23
@minenkaa

@anonym_afbaf3 ty hlavne rozmýšľaj keď píšeš o karme,ty ventil

Budem písať čo ja chcem ty sa staraj o seba .Ty si iba ďalšia čo tu uráža druhých ktorý sa stebou ani nebavia

minenkaa
Včera o 23:26
@anonym_afbaf3

Budem písať čo ja chcem ty sa staraj o seba .Ty si iba ďalšia čo tu uráža druhých ktorý sa stebou ani nebavia

@anonym_afbaf3 koho som presne urazila a kto sa somnou nebaví ,veď mame aj piesok pred domom

biba_18
Včera o 23:28

ako ty vieš ako to on prežíva? 😏 a ako to prežíval teraz a ako to bude prežívať potom?

betulinka1
Dnes o 00:36

@anonym_autor vsak dufam, ze mu balíš deti pravidelne na cely vikend. Ak nechce, tak by som do toho kludne informovala jeho rodicov. Ze halo…dohovoríte mu??? Ze nech je, kde je …. Ale nech sa pekne stara. A ty prosim ta neblazni. Povedz si, ze to iba fáza sklamania, rozchodu. Neboj, kazdemu sa vsetko vrati.

vilma7
Dnes o 01:24

Ako a čo má podľa teba robiť okolie, alebo jeho rodičia alebo akože kto? Tvoj manžel je hádam svojpravny alebo o čo ti ide? Zrejme si len naštvaná na cely svet a že práve teba podviedol, opustil atď..hádam nechceš takeho k....a nazad!!!

anonym_afd1bd
Dnes o 05:04
@tato_

@anonym_autor No priprav sa na najhorsie, urcite sa prejavi jeho horsia stranka. Najme ked ta takto odrbaval uz dlhsie. Doporucil by som na zaciatok flasu vina, nech splachnes ten prvotny sok. To ti trochu vycisti hlavu. Na tvojom mieste, by som netajil co vyviedol. Skor ako radia baby vyssie, daj vediet co je zac. Priklonis si okolie na tvoju stranu

@tato_ nesúhlasím s tým alkoholom - to je hnus. Mne býva strašne zle aj z málinka alkoholu napr. , ale s ostatným by som úplne súhlasila. Porozprávať rodine - možno ani netušia čo sa deje a hlavne prečo.

anonym_afd1bd
Dnes o 05:10
@biba_18

ako ty vieš ako to on prežíva? 😏 a ako to prežíval teraz a ako to bude prežívať potom?

@biba_18 ako to on prežíva? tak asi super keď má po boku novú ženu a odišiel od rodiny.
Nemyslím si žeby sa zožieral.
Už ako bude prežívať veci o pár mesiacov, rokov, to nevie nik. Možno bude mať výčitky svedomia a uvedomí si o čo prišiel. A možno ani to nie.

anonym_96821f
Dnes o 05:12

Môžem sa opýtať prečo o milenke nikto nevie ? Mna toez nechal chlap pre milenku (chvála bohu 😀) ale prvé čo som nabehla k svokre aby vedela čo vychovala, potom naši a nakoniec to vedelo snáď celé mesto že pán milostivý práši o 15 rokov starsiu ženu zatiaľ čo a ja naše deti sedíme doma. Som 3 roky po rozvode, mám uzasneho priateľa a čakáme spolu bábätko a ja som tej žene v konečnom dôsledku vďačná že má ho zbavila. Hlavu hore, bude dobre 🙂.

jaskolka
Dnes o 05:15

Ja asi chápem,ako to autorka myslí.On to berie ,že ide preč,bude šťastný s inou zenou,nebude denne riešiť deti, úlohy, lekárov, problémy s podobne,kým ona ostane na to všetko úplne sama. To,že si on vezme deti na dve hodiny či jeden víkend, veľa nezmení. Gro starostlivosti a zodpovednosti tým pádom bude na nej a bude s tým sama.
Neznamená to,že by ho chcela nazad,len by chcela,aby si to "odtrpel "aj on. Preto píše,že by ho najradšej prefackala,lebo aspoň trochu by cítil fyzickú bolesť,kým on spôsobil oveľa horšiu bolesť duše.

dadis
Dnes o 05:36
@anonym_autor

@anonym_autor Chcela by si ho spat? To sa ti len zda Ja ked som prisla na to, ze ex ma pomer, tak ten pomer ukoncil a zacal byt ako med. Myslis, ze mi to pomohlo? O polrok som ziadala o rozvod, tak sa mi ten muz odcudzil, ziaden respekt a city som uz k nemu citit nemohla a dnes by som sa ho ani palicou nedotkla. Ano, ale bolo tazke sa cez to preniest. Mne pomohol navrat k viere a snazila som sa prijat vsetko s pokojom a pokorou ( nie vzdy sa darilo 😅). Ale co sa mi vtedy zdala ako tragedia, je teraz pre mna pozehnanie. Moj zivot po rozvode je o 3 levely lepsi. Mam konecne zivot, po akom som tuzila. A on? Stale sa s rozvodom nevyrovnal (6 rokov, co som od neho odisl), nevie mi prist na meno, normalne 2 vety so mnou prehodit. Tak pozor na seba, aby si mu najskor odpustila, nech nemusis tu zlost nosit v sebe tolke roky. Teraz sa ti to zda neuveritelne, ale ono to pride, drzim palce. Taky muz nestoji o to, aby si mu dala sancu. Deti pekne nalifruj do striedavky a nech sa pan potrapi..

Strana
z3