icon

Muž mi klamal

agusa18
24. aug 2025

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať a zároveň aj poradiť.
Na úvod sa priznám ze som žiarlivá a hystericka ale..
S partnerom mame 4 deti, je úžasný milujúci muz,pracuje neflaka sa, všetko robí pre nás. Ale už roky mam stále zlý pocit.. neraz som mu prezrela telefón a par krát som niečo prišla.. od začiatku vzťahu je veľmi naruzivy, občas som mu nestíhala je pravda ale snažila som sa, ja pridať on ubrať..
Asi takto, pred rokmi mal plný mobil fotiek žien v spodnom prádle.. ok vidiskutovane...
Neskor mal v mobile fotku ako si honil penis.. vraj mu to poslali nejaký hackeri..
Neskor som našla schovanu igelitku s rôznym spodným pradlom.. vraj našiel v kontajnery vzal si lebo si myslel ze sa môže zísť.. uverila som, možno naivne..
Neskor som našla v jeho telefóne video kde bolo zachytené ako dava žene 20eur a ta ho za to orálne uspokojila..
Ženy zle mi bolo takmer rozchod len mali sme 3 mesačne miminko a problémy. Vidiskutovali sme si to, odprisahal ze to bolo len raz, že ho to mrzí a ze sa to nebude opakovať. Nebolo to ľahké ale šli sme ďalej..
No a teraz.. opäť som mala nutkanie, pocit ze niečo nájdem, že niečo tají.. A prišla som na to ze cely nás vzťah chodí na pokec ze tam ma 2 účty... co si tam reálne písal netuším len viem ze zbieral fotky žien a ze občas poslal nejaké svoje aj on... vraj ma podviedol len ten jediný raz, vraj len zbieral tie fotky, páčilo sa mu to, bol to taký chlapsky adrenalín ktorý mu chýba.. ale vraj nič iné nerobil, ospravedlnuje sa, sľubuje, vie ze to nebolo správne, všetko vymazal.. ale ja som úplne hotová, beriem to tak ze ma cele roky klamal, že si vymýšľal iné verzie a nikdy nenabral odvahu povedta, pravdu, aj keď mal príležitosť..
Neviem ci sa naozaj s nikým nestretol, čo všetko tam robil.. ubíja ma to som zničená a chcem odísť lebo viem ze šancí mal veľa..
Ale povedzme si úprimne, začať odznova sama so 4 dermi nieje žiadna sranda..
Co si o tom myslite vy? Ako by ste reagovali? Dokázali by ste znova zabudnúť, odpustiť, ísť ďalej? Preháňam to alebo sa oprávnene hnevám? Ďakujem vám všetkým.

Strana
z3
cyberk
24. aug 2025

ty musis byt extrem blba :D ze si mu verila vsetky tie veci.. no co sprav si 5te dieta, lebo 4, ked vidia, ze mamka je len handra a muzovi vsetko prejde .. je malo

viestta
24. aug 2025

tolkokrat ta virtualne podviedol a ty si s nim medzicasom splodila dalsie deti. Odpustila si 200x, odpustis mu aj 2,1. krat. Tu je uplne zbytocne cokolvek radit. On velmi dobre vie, ze si moze dovolit cokolvek, tak preco by s tym prestaval?

dskjhfdlkdjhl
24. aug 2025

@agusa18 To chce dalsie dieta😉

majusikk
24. aug 2025

@agusa18 uz davno by som s nim nebola spraví raz aj druhy treti.... Kasli na neho

diewcatqoo
24. aug 2025

Akoze, prepac, ale musim sa smiat... ako si mohla verit takym zvastom? Ze mu poslali jeho falus hackeri? Nasiel spodne pradlo v kontajneri? Wtf? Sak tomu by neuveril ani clovek po lobotomii.

dadis
24. aug 2025

@agusa18 Bat by sa mal hlavne on - platit vyzivne na 4 deti, tak mu neostane ani dvacka na nejaku fajku od ciganky pri ceste (moja otazka - to je fakt take lacne? 😅). Urcite by som po tomto vsetkom tazko verila, ale je pravda, ze takychto expertov ma doma hocktora, len na to este neprisla... najskor by som skusila poradnu, nech viete aku silny vztah mate, odhliadnuc od tohoto

bosorka5
24. aug 2025

Prosím, nech je to dáky posledný z prázdinových vtipov XD.

vladuska20
24. aug 2025

Ale zo 4mi detmi,to nebude lahke ak teda obzvlast dom,byt je len jeho a ty mozes zobrat igelitky a ist.Alebo ak nie,tak zbal ty jeho nech uz ide do ...tam,kde treba.Bude to robit stale,je to jeho uchylka a ty si si vzala uchyla.Keby mu drblo raz,ale tu mu drbe cele vase manzelstvo,a nemozes mu verit.To sa ani neda,moze ti naslubovat hory,doly.No uz davno si ho mala poslat tam,kde treba.

anonym_b80694
24. aug 2025

Ufff no to je na sexuologa ale úprimne je to doooost extrém, ale zmieriť sa s tým ze chlap nahana kade tade ženy necha sa vyfajčiť zbiera ženské prádlo natáča sa-no určite nájdite nejakého odborníka ak rozmýšľaš nad šancou a potom sa rozhodni,len to vyzerá že stále to robil a neprestane to robiť lebo ma nejaké sexuálne nutkanie ale také dosť zvlastne a je otázka ci naozaj s tym vie niečo urobiť ale bez pomoci odbornej nebude cesta

anonym_b80694
24. aug 2025

A je tiež zvláštne že doteraz si to tolerovala máte aj deti to nikomu neprekáža ze môže všelijaké choroby doniesť?je to zlá situácia no i ked 4 deti tak už kvôli nim by som to stopla a hľadala trvalé riešenie

nikpa
24. aug 2025

@agusa18 ach, to je veľmi ťažká situácia už len preto, že máte 4 deti. Nepíšeš ako staré, keď máš šancu, že by si to s nimi zvládla sama alebo striedavku, neváhala by som, a ani o deň dlhšie s nim nezostala.
Nechať sa vyfajcit za 20e?? Vieš, že to musela byt volaka cundra, čo ma v hube denne niekoľko takých ako je on... A potom ti príde domov a ľahne si k tebe do postele 🤮 Je to patologicky suknickar ktorý ťa podvedie pri každej príležitosti. Ty vidíš a verím tomu, čomu chceš. Buď si naozaj taka naivná alebo sa len robíš lebo ti to takto vyhovuje. A ešte jedna vec, on sa nikdy, nikdy nezmení. Buď sa s tým zmier alebo pracuj na tom aby si odišla.

really8
24. aug 2025

@agusa18 cely cas ako som to citala mi bolo smiesne. Asi viac z teba.
Nasiel igelitku v kontajneri a ze sa moze hodit. Toto je je prvy zader co ma realne rozosmial. Slovo slubuje a "vidiskutovali" som ani nepocitala.

pribinak
24. aug 2025

Prečítala som asi 1/3 toho čo píšeš …. Kriste ….jak si mu mohla veriť hentake báchorky …..drbla by som mu na stôl papiere na rozvod a výživné na decka a aj na teba
Výživné na 4 decka a manželku ? Žiadna sranda. Ešte by som vyrabovala spoločný účet, nakúpila si kopec oblečenia kadernicku kozmetickú nechty pernamentka do fitka a henten pako by dostala za úlohu skákať okolo deti

Dúfam že dnes si mu varila piekla a večer budeš plne k dispozícii
Neviem koho je byt či dom ale ak tvoj, tak by mal veci pred dverami

Zavolala henten čo jej posielal holeho ftaka keď si príde prw debila a začne mu prať oprdene trenky

vladuska20
24. aug 2025

Ale su take zeny,co uveria a zozeru naozaj vsetko,aj ked inemu cloveku je to jasne ako facka,ze toto je vymysel a klamstvo.Ale ako si sa tie zeny dokazu uchlacholit,ze snad vravi pravdu a potom rychlo zabudnu az teda pride dalsia rozpravka a dalsia.

zuzanita1609
24. aug 2025

Ak to dobre chápem,on má svoje video,ako dáva žene 20e aby ho orálne uspokojila a teba ide trápiť blbý pokec? 😆 ...toto je vymyslené,alebo si extrémne hlúpa,prepáč za úprimnosť.

tramtada31
24. aug 2025
@dadis

@agusa18 Bat by sa mal hlavne on - platit vyzivne na 4 deti, tak mu neostane ani dvacka na nejaku fajku od ciganky pri ceste (moja otazka - to je fakt take lacne? 😅). Urcite by som po tomto vsetkom tazko verila, ale je pravda, ze takychto expertov ma doma hocktora, len na to este neprisla... najskor by som skusila poradnu, nech viete aku silny vztah mate, odhliadnuc od tohoto

@dadis je, raz nás jedna zákaznícka ťahala za nos, sme si dali do Googlu jej cislo, či je to známa firma a tam sme našli, že poskytuje orálny sex za 20 eur, takze na Záhorí asi od romiek bežná cena🤣

gladys_07
24. aug 2025

Akoze keby najdem igelitku spodneho pradla tak je u mna v momente seriovy vrah a nie uzasny milujuci muz 😂

really8
24. aug 2025
@dadis

@dadis poznas ten vtip? V skratke sa stazuju tri slapky ze je kriza a ze uz si nikto nekupuje och sluzby a su uplne na mizine. Ta prva hovori ze uz je tak zufala ze fajci aj za pajdu. Druha jej hovori ze to je dobre ze ona uz musela ist aj za dvacku. A ta tretia ze baby to mate este dobre, ja uz vyfajcim hocikoho zadarmo len aby som mala nieco teple do zaludka. Nechutne ano ale mna vzdy pobavi

laurinka27
24. aug 2025

Určite mu treba odpustiť a zabudnúť, veď už to viac neurobí. Normálny chlap. 😋

agusa18
autor
Autor odpoveď zmazal
anna777115
24. aug 2025

Mňa prekvapila veta"je to užasny milujuci muž". Toto individum, je všeličo iné, len nie milujuci muž.

michaela789
24. aug 2025

Ty kokos 🤢 TO S NÍM EŠTE SI???

ella1234
24. aug 2025

Ty samu seba neznasas??? Preco by zena zostala s takymto chlapom???zbalila by som ta este dnes keby si moja kamaratka/dcera/atd. A mas s nim 4 deti??? Uz pri prvom zisteni ze ma fotky zien v mobile by som ho mazala zo zivota.
Zivot mas jeden a obetujes ho takemu tuponovi?preco 🤦🏼‍♀️

ella1234
24. aug 2025

A na otazku ze aky zivot ta bude cakat potom keby sa rozidete????? LEPSI!!!! hladaj sposob nie vyhovorky

gribka1
24. aug 2025

Keby by nebola tak blbá ako si, štyri deti s ním nemáš. Je jasné, že máš úchylného, podľa teba náruživého muža. Vedela si celý čas o tom a vlastne si sa s tým zmierila. Čo už teraz? Keď ti z neho nie je na vracanie, kľudne žite ďalej, vychovávajte deti, klasika manželstvo a jeho nechaj a nesleduj. Či s ním budeš spať alebo nie, to už záleží na sile tvojho žalúdka.

really8
24. aug 2025

A toto vsetko sa zacalo po 4 dietati?

anonym_b80694
24. aug 2025

No to mi je ľúto ze tvoja situácia ako odist je tak zložitá len je to uz všetko cez čiaru a pravdepodobne ide o nejakú úchylku ked tak sa s niekým porád na obecnom úrade, krízové centrum, co sa týka možnosti ubytovania,financnej pomoci,pomoc s výživným rozhod siete a informuj sa aké máš možnosti

tim23
24. aug 2025

@agusa18 ZNOVU zabudnúť? Žiadne znovu by nebolo, letel by pri prvom zlyhaní. Fuj normálne mi je z toho muža zle( hlavne z časti že dával ženskej 20e aby ho orálne uspokojila a ešte to má na videu) a z teba mám akurát tak nervy autorka. Ako môžeš byť tak blbá? Bez trošku sebaúcty? Nevážiš si samú seba, alebo prečo toto toleruješ? Ja ani neverím, nechcem veriť že existuje žena ako ty

anonym_ca454c
24. aug 2025

… prvýkrát v živote to tu píšem: neverim že toto je pravda 🤣

anonym_b80694
24. aug 2025
@tim23

@agusa18 ZNOVU zabudnúť? Žiadne znovu by nebolo, letel by pri prvom zlyhaní. Fuj normálne mi je z toho muža zle( hlavne z časti že dával ženskej 20e aby ho orálne uspokojila a ešte to má na videu) a z teba mám akurát tak nervy autorka. Ako môžeš byť tak blbá? Bez trošku sebaúcty? Nevážiš si samú seba, alebo prečo toto toleruješ? Ja ani neverím, nechcem veriť že existuje žena ako ty

@tim23 dve deti ma s iným a asi bola rada ze ju prijal ako balíček (s deťmi)a zevraj bol fajn a podľa mňa az postupne zisťovala toto všetko a to uz mala ďalšie dve na krku od neho.tak som to ja pochopila..a teraz co s tým keď nemá kam ísť

Strana
z3