Muž s nehou v hlase: Je to normálne?
Aj vaši muži niekoľko krát denne vyvolávajú kamarátke s nehou v hlase typu:
"Dobré ránko moja láska, vyspinkala si sa dobre? Nič ťa nebubká? Už sa teším miláčku, keď ťa nečakane prepadnem, ale ešte musíme vydržať, lebo máme veľa práce. Ľubkam ťa moja."
Takto s ňou komunikuje len keď má istotu že to nepočujem.
Ju pozná dlhšie ako mňa a vraví že je mu ako sestra...
kamosi od detstva = nieco spolu mali. Takto sa so mnou bavil ex (trosku teda menej cukrusovsky), este aj ked sme uz boli 5rokov rozideni tak som bola lasenka a milasik. A neustale tam boli tlaky na to aby viac bolo. Moze to byt zvyk z tej doby davnej. Ale urcite nie len "tak".
načo sem vlastne vypisuješ, keď ho v nasledujúcich reakciách stále len ospravedlňuješ a vysvetľuješ jeho správanie? Asi ti to teda až tak nevadí, tak si žite všetci spokojne, prajem veľa lásočky a nech vás nič nebubká
A čo to je " nebubká"?
Keby sa so mnou na začiatku vzťahu chlap takto rozprával, tak si nemyslím, že by vzťah pokračoval. Nie je to normálna komunikácia dospelého chlapa. Tak asi vieš, čo máš doma. A že to rozpráva druhej dospelej žene a nie svojej, tak to už by bol 1000% koniec. Toto nie je chlap na vzťah.
@letfenixa podla mna neboli😀ale to som si vydedukovala z textu😀
@bramborienka ja by som povedala ze nestrasi ked je akoze sama doma
Podvadza ta...na 💯 percent
Mna by strašne zaujímalo čo znamená to “nebubká” 😂
@adriana2109 ze ci ju nic neboli, si myslim...
Taku otazku nemozes mysliet ani vazne, ak ano tak odpoved je, ze ma o nu zaujem.
Chlapec si to zariadil jak pánko...doma navarené oprane , milenka pod nosom a ešte aj nemusí zatĺkať, na drzaka to dáva rovno zfleku 😂😂😂 a ešte keď sa tie dve nepoznajú no luxus..
Proste ju trtkava
Na tomto fóre už nevedia čo by vymysleli za tému😀 lebo toto nemôže byť reálne! Tobôž ešte autorka založí o tom tému🙄 ja už fakt neviem, to ľudi nemajú vlastný rozum? Keď sa ešte aj toto musia pýtať cudzích ľudí?!

Tak toto je dúfam vymyslené,lebo nepoznam na svete ženu,ktora by toto tolerovala chlapovi a bola ticho keby toto počula.Ty nemáš nejakú sebaúctu? Hrdosť???Vsak si len handra na podlahu v takomto prípade.Naco ti je taky chlap, ktorý ti zahyba??Lebo žiadny normálny ženatý chlap sa nebude takto zhovárať s kamarátkou.Miesto toho,aby si tu prišla založiť tému,si ku mala zbaliť veci a vyraziť ho ako smeti ked hadzes do kontajnera.