Muž sa nesnaží
Mám priateľa už nejakú dobu. Ide to s našim vzťahom pomaly. Nikdy som po vzťahu netúžila, sloboda a pomalé tempo mi vyhovovalo, hoci som do neho bola buchnutá poriadne a miestami aj vyžadovala. Poslednú dobu sa na neho však hnevám. Akosi ho vnímam ako neschopného. Určite ste stretli na soc. sieťach statusy typu: po 3 rokoch s chlapcom vs 1 rok s mužom…. Tak nejak sa cítim… chuť poslať ho kade ľahšie… najhoršie je, že neviem čo s ním, aby sa posnažil, lebo niekedy to má opačný efekt. Stalo sa, že si myslel, že som stratila záujem a nebojoval.
Máte skúsenosť s takouto krízou?
Priatel sa nesnazi vas vztah posunut, aj ked si mu to uz naznacovala... spytaj sa ho priamo, niekedy je taketo natahovanie len strata casu na oboch stranach...
@anonym_autor ešte pár rokov naznačuj 🤔 muža treba poradiť a priamo mu povedať, čo od neho chceš
Toto nie je kríza, to od je od kosti nesprávny výber partnera. A Tvoje telo priam vrieska, aby si utekala.
Toto nie je kríza, to od je od kosti nesprávny výber partnera. A Tvoje telo priam vrieska, aby si utekala.
@enmery vie, že očakávam čoraz viac… nakoniec je to zvláštne aj pre mňa, že to tak pociťujem, lebo sme si obaja neuveriteľne podobní a máme radi svoju slobodu a pritom vieme, že je jeden druhému verný a dá sa na druhého vždy spoľahnúť
Cítim, že by ma srdce veľmi bolelo, ak by som to razom ukončila, veľa sme toho spolu zvládli a veľmi sa trápil, ak som chladne prejavovala svoju nespokojnosť
@anonym_autor získa niečo ak posunie váš vzťah čo momentálne teraz nemá?
ak má všetko aj bez posunutia vzťahu tak načo by niečo robil navyše
vzťah by mal posunúť z lásky k tebe ak je presvedčený že ty si tá pravá s ktorou chce zostarnúť
neschopného v čom?
Nevynucuj si od muža nic take ako svadba, deti, lebo on to nakoniec urobí, aj bude chvíľu hrať zodpovedného, ale v konečnom dôsledku na to doplatíš ty, ty a ty. A deti a stratené roky.
skor ako ho vymenis a mozno zistis ze az tak zly nebol ,alebo bola chyba u teba sa s nim pre istotu skus porozpravat .. to je taka uzitocna vec,kt mnohe pary prestali spolu robit ..a pritom tak jednoduche.. uprimnost , otvorenost -ziadne naznacovanie-ocakavanie,ze bude citat myslienky .. chlap mepremysla ako zena a zena nepremysla ako chlap ...
skor ako ho vymenis a mozno zistis ze az tak zly nebol ,alebo bola chyba u teba sa s nim pre istotu skus porozpravat .. to je taka uzitocna vec,kt mnohe pary prestali spolu robit ..a pritom tak jednoduche.. uprimnost , otvorenost -ziadne naznacovanie-ocakavanie,ze bude citat myslienky .. chlap mepremysla ako zena a zena nepremysla ako chlap ...
@anonym_8cda97 Ja som to pochopila, že už sa s ním rozprávala viackrát. A preto u nej stúps frustrácia, inak plne súhlasím.
Vypnite sociálne siete a začnite sa rozprávať. Hlavne vysvetli,aj jemu,aj nám,kde je problém,bo som sama nepochopila.
Ludia nevedia citat druhym myslienky, ani citat naznacovacie znaky. A o to visc chlapi. Nenaznscuj, normalne sa porozpravaj, ved na vztah, zivot ste dvaja.
Mozno su tvoje ocakavanie na mieste, mozno prehnane. Nevieme o co ide, ale to je jedno. Mas sa s n8m normalne porozpravat a povedat co chces od neho a tak isto to ma aj on robit. Nemysliet namiesto toho druheho, nedomyslat si svoje. Nemysliet, ze mozno on to ijac myslel, nemyslel. Plati pre obe strany vo vztahu
@anonym_autor a ty chces aby co urobil? Svadba? Deti? Hypoteka? Kvety a darceky kazdy den? Aby ti napisal basen? Alebo co vlastne?
Hoci som si to prečítala 3x, vôbec som to nepochopila. Skús ešte raz a zrozumiteľnejšie. Čo od neho vlastne chceš???

@anonym_autor čo konkrétne je nejaká doba, ako dlho ste spolu? Ale to je nakoniec asi jedno, narovinu sa s nim porozprávaj, povedz mu ako to cítiš, že proste ak sa nezačne snažiť, tak už sa nebudeš ani ty a bude koniec.