icon

Muž tvrdí, že nepozná môjho bývalého: mám ísť na stretnutie?

10. feb 2025

Ahojte. Stala sai taka vec, ked aom bola este s expartnerom, tak ma kontaktoval jeho znamy, ktori mi v tej dobe o nom povedal vela informacii, ktore som nevedela, co mi peislo divne. Pretoze ex tvrdil, ze nevie o koho ide. Ta osoba mi zacala znova pisat, a zase ona tvrdi, ze jeho nepozna, neviem o co mu ide, pozval ma aj von a neviem ci do toho ist. Trosku sa obavam, neviem co si mysliet.

taktotedanie
10. feb 2025

Akoze vazne? Nevies kto to je? Donasa na cudzich ludi a vola ta von? Zablokuj a neries

pribinak
10. feb 2025

Šibe Ti? Ísť von? Ho zablokuj všade kde sa dá

zabka79
10. feb 2025

Zle to zacalo, cervena vlajka....zrus ho

bystrozraky
10. feb 2025

Takže je tebou posadnutý, najprv sa zbavil tvojho ex podaním ti anonymných informácií (by ma zaujímalo, či boli všetky pravdivé), a teraz ty uvažuješ, či s ním ísť von? Podľa mňa je to veľmi zlá voľba. Od takých ľudí čo najďalej. Ono to už samo ukazuje, že ten človek nie je v poriadku. Inak by sa neschovával za anonym....

autor
10. feb 2025

@bystrozraky no, rozchod bol pre uplne ine dovody nez bola ta osoba

petronelag
10. feb 2025

Ale tak keď na ex vtedy donášal a teraz tvrdí, že ho nepozná, tak to si odporuje a vyzerá to ako podvod. Ja by som s takým mužom nikde nešla,

selest
10. feb 2025

Najprv ti na ex donasa a potom tvrdi ze ho nepozna..sibe jemu alebo tebe ze s nim vobec stracas cas..

sedmicka_x
10. feb 2025

Ja by som sa s nim vobec nebavila

renesance80
10. feb 2025

ešte aby nerozprával podobne hajzloviny on tvojmu ex , to je nejaký zabavač ...psychopaticky