Muž tvrdí, že nepozná môjho bývalého: mám ísť na stretnutie?
Ahojte. Stala sai taka vec, ked aom bola este s expartnerom, tak ma kontaktoval jeho znamy, ktori mi v tej dobe o nom povedal vela informacii, ktore som nevedela, co mi peislo divne. Pretoze ex tvrdil, ze nevie o koho ide. Ta osoba mi zacala znova pisat, a zase ona tvrdi, ze jeho nepozna, neviem o co mu ide, pozval ma aj von a neviem ci do toho ist. Trosku sa obavam, neviem co si mysliet.
Šibe Ti? Ísť von? Ho zablokuj všade kde sa dá
Zle to zacalo, cervena vlajka....zrus ho
Takže je tebou posadnutý, najprv sa zbavil tvojho ex podaním ti anonymných informácií (by ma zaujímalo, či boli všetky pravdivé), a teraz ty uvažuješ, či s ním ísť von? Podľa mňa je to veľmi zlá voľba. Od takých ľudí čo najďalej. Ono to už samo ukazuje, že ten človek nie je v poriadku. Inak by sa neschovával za anonym....
@bystrozraky no, rozchod bol pre uplne ine dovody nez bola ta osoba
Ale tak keď na ex vtedy donášal a teraz tvrdí, že ho nepozná, tak to si odporuje a vyzerá to ako podvod. Ja by som s takým mužom nikde nešla,
Najprv ti na ex donasa a potom tvrdi ze ho nepozna..sibe jemu alebo tebe ze s nim vobec stracas cas..
Ja by som sa s nim vobec nebavila
ešte aby nerozprával podobne hajzloviny on tvojmu ex , to je nejaký zabavač ...psychopaticky

Akoze vazne? Nevies kto to je? Donasa na cudzich ludi a vola ta von? Zablokuj a neries