Muž v prechode
Baby, co mate muzov okolo 40 plus minus.. nemate pocit ze idu do prechodu muzskeho?? Lebo jaa toho mojho by som niekedy priskripla uz za tie jeho nalady premenlive.. horsie ako zena pred kramami 🤣 tak ak mate takeho, ako reagujete na tie nalady .. ved to ja niekedy si ani neuvedomim ze zmenim nejako ton hlasu, a uz sa paprci, ze co mne je zase, a co som podrazdena a hnusna na neho ( a to ja som ani nezaznamenala nejaku zmenu na sebe 😏) .. a to potom cely den je len taky bez nalady.. chodi, vzdycha.. len spravy posiela na fb a smutne smajle. no des 😐😐
Môj muž bude mať 38.A nie takýto nie je. Žiadne nálady nemá.
No prehrali sme v hokeji, tiez by som bol taky...
Nie.
@anonym_autor môj má 43 a úplne mu preplo... Končíme po 20 rokoch. Nikdy by som nečakala, že zrovna on sa takto zvrtne. Vlastne nielen ja. Nikto. Šok pre všetkých v okolí, a pre mňa a deti pcohopiteľne najväčší.
@anonym_autor môj má 43 a úplne mu preplo... Končíme po 20 rokoch. Nikdy by som nečakala, že zrovna on sa takto zvrtne. Vlastne nielen ja. Nikto. Šok pre všetkých v okolí, a pre mňa a deti pcohopiteľne najväčší.
@anonym_cfdef9 ako manželovi preplo?
Môjmu tiež prepína, ale on sa vybúri na bicykli. Keď je škaredé počasie tak na trenažéri. Ja som v menopauze a mne tiež občas prepína 😀
Napríklad sa vyhýbam ľuďom. Pokiaľ nikam nemusím ísť, tak som doma. Ešteže už je jar, budem na záhradke, celé dni, keď sa bude dať.
Môj má 55r ale žiadna andropauza 😁 ja som v perimenopauze a chválim ho že znáša moje výkyvy 🤣 milujem ak ma fest objíme...
môj má 43 a je v pohode.
Skôr ich chytí 2. puberta. Zapália sa im lýtka a robia psie kusy. Behajú za mladými babami a dokazujú si, že ešte nepatria do starého železa.
To isté čo píšeš, je pred 40kou. Presne - uráža sa, je háklivý na to čo poviem , spomína ton hlasu, správam sa stale rovnako ako 15 rokov čo sa poznáme, a teraz mu to vadí. Keď ho za niečo upozornim/ resp zdrbem tak vrieska a nevie prijať žiadnu kritiku resp niekedy ani iný názor na vec.
@anonym_cfdef9 ako manželovi preplo?
@zmrzlinka2021 úplne.... začal strašne tlačiť na peniaze (nikdy sme sa zle nemali), rozbehol tri veci naraz, samozrejme to prináša obrovský tlak. Doma ho serie všetko, hoci ma pod nosom a nemusí nič riešiť, ja vždy v dobrej nálade, vždy pripravená pomôcť, poradiť, vypočuť, zariadiť, sex úžasný... ono sa to plíživo ťahá už tak druhý rok, tá jeho zmena. Začal sa stretávať so svojimi rovesníkmi, ktorí majú na účtoch statisíce, ale žiaden rodinu. A ich život sa mu strašne páči, hlavne tie prachy... Ja, hoci som bola dve desaťročia jeho absolútnou oporou vo všetkom, som na obtiaž. Proste klasika ako vystrihnutá s psychologickej príručky...🙄 S mojou pomocou sa vyštveral hore a teraz keď sme mohli už fakt spokojne žiť (finančne sme na tom veľmi dobre aj vďaka mne), tak mu jeblo... Mrzí ma to strašne, ale vidím, že momentálne nemá absolútne cenu niečo s ním riešiť. Vlčia tma. Je to fakt smutné... Bola som presvedčená, že vďaka láske, ktorá medzi nami bola, taká tá úprimná a pevná, sa nám toto nikdy nestane. A bum.
@zmrzlinka2021 úplne.... začal strašne tlačiť na peniaze (nikdy sme sa zle nemali), rozbehol tri veci naraz, samozrejme to prináša obrovský tlak. Doma ho serie všetko, hoci ma pod nosom a nemusí nič riešiť, ja vždy v dobrej nálade, vždy pripravená pomôcť, poradiť, vypočuť, zariadiť, sex úžasný... ono sa to plíživo ťahá už tak druhý rok, tá jeho zmena. Začal sa stretávať so svojimi rovesníkmi, ktorí majú na účtoch statisíce, ale žiaden rodinu. A ich život sa mu strašne páči, hlavne tie prachy... Ja, hoci som bola dve desaťročia jeho absolútnou oporou vo všetkom, som na obtiaž. Proste klasika ako vystrihnutá s psychologickej príručky...🙄 S mojou pomocou sa vyštveral hore a teraz keď sme mohli už fakt spokojne žiť (finančne sme na tom veľmi dobre aj vďaka mne), tak mu jeblo... Mrzí ma to strašne, ale vidím, že momentálne nemá absolútne cenu niečo s ním riešiť. Vlčia tma. Je to fakt smutné... Bola som presvedčená, že vďaka láske, ktorá medzi nami bola, taká tá úprimná a pevná, sa nám toto nikdy nestane. A bum.
@anonym_cfdef9 a máte deti?
@anonym_cfdef9 a máte deti?
@anonym_fae0bc tri... Mali sme krásny život. Toto je proste celé zle.
Ano je citlivejsi chudak 🙂 dufam, ze je to len obdobie lebo dostane panvicou po hlave a bez toho moze byt. A teda nielen citlivejsi (na ton, na obsah, na ...) ale aj usomranejsi, musi mat stale pravdu. Uz aj plne zuby toho mam, bud je to vekom alebo som si proste zobrala svokra aj u neho to vekom bolo horsie a horsie tvrdi svokra 😅😁
@anonym_cfdef9 takto v 40 preplo mne. Ale ja potajme. Len sex a dovi! No, nie som pyšná na seba, ale chytila ma 2. puberta
Ja dúfam že ma to prejde
Môj má 42 a keď ostane nervózny,tak viem ,že mu treba sex
No lepšie než môj otec, ten si hľadal frajerky počas tohto prechodu...
@anonym_776810 môj takisto. Trvalo to niekoľko rokov.
@anonym_fae0bc tri... Mali sme krásny život. Toto je proste celé zle.
@anonym_cfdef9 aj navrhuje rozvod? Či tak mu ešte nepreplo.
Baby, a ako reagujete ked mavaju take stavy.. lebo ja by som.tohto mojho najradsej ovalila dacim.. ved to je hrozne.. 😏😏 ako tento moj si frajerky nastastie nehlada .. ale lutuje sa, vzdycha.. dnes sme boli aj na vylete a aj tak naladu mu to nezlepsilo.. este aj teraz vecer nevie co so sebou 😐😐
@anonym_cfdef9 aj navrhuje rozvod? Či tak mu ešte nepreplo.
@anonym_c5bc02 rozvod sme zatiaľ zavrhli, kvôli deťom. Ale sťahuje sa, ja zostávam s deťmi v našom dome, aby sme im ten svet nerozstrelili úplne. To je momentálne tá najdôležitejšia vec.
@anonym_autor môj ma 46 a čím starší, tým pohodovejsi… ako keby ho čas naučil byt trpezlivejšim… takže ja to hodnotím, že môj sa vekom ešte polepšil
Baby, a ako reagujete ked mavaju take stavy.. lebo ja by som.tohto mojho najradsej ovalila dacim.. ved to je hrozne.. 😏😏 ako tento moj si frajerky nastastie nehlada .. ale lutuje sa, vzdycha.. dnes sme boli aj na vylete a aj tak naladu mu to nezlepsilo.. este aj teraz vecer nevie co so sebou 😐😐
Netrápi ho niečo? Môj mal zdravotne problémy a od vtedy sa riadne zmenil. Ľutuje sa, pozoruje sa, ako dôchodca. Ale zas, ma na to dôvod a asi sa s tým tak vyrovnáva. Ja ho neustále “dávam dokopy”. Konečne idem do roboty po rodicaku a nebudem to počúvať, lebo mám pocit, že som na rodicaku s ním, nie s dcérkou…
38 , zatiaľ nič zvláštne sa nedeje, ale mám oči na stopkách, určite niečo príde🙂
Andropauza. U môjho prisla cca v 45. Výkyvy nálad, podráždenosť, vyvolanie konfliktu pre nič. Prosím iba o trpezlivosť.
Môj má 50 a posledný rok úplne zdedkovatel...čo znamená, že sa chová ako dedo, čo má 85 rokov, jedlo, spánok, tv..nič iné ho nezaujíma..a somre na všetko, je v takej andropauze, že si to ani neuvedomuje...keď som v kuchyni dosť sa musím ovládať, aby som ho netresla panvicou
No tak môj má 48r a išiel veľmi dole za posledné tri roky. Tiež je skôr rád iba doma, stále by spal, je unavený, na nič nemá náladu, nervózny a všetko mu vadí.

No lepšie než môj otec, ten si hľadal frajerky počas tohto prechodu...