icon

Dieťa s kolikou - prechod na umelé mlieko 2

kamoska_z_konika
6. jan 2023

Zdravím potrebujem poradiť. Mam kolikove babo a čaká ho prechod na UM 2ku? Teraz čítam, že sa pri prechode predpokladá zavedený druhý chod v strave dieťaťa pri tejto zmene. Ide mi o to, že sme mali problém rozchodiť prechod na mäso 3 dní dozadu tak jak mam zaviesť druhý chod? Pediatra mam takého, že nevie poradiť a povie, že dieťa má čas a nemám tlačiť na pilu..ale ved 1tku nemôže pit po 6 m či?
Dcérka má nutrilon comfort and colics a cez deň pýta často mlieko...zavedený mame obed prikrm
A druha vec je ze jej dávame espumisan a moja otázka dokedy jej ich vieme podávať?

marrydreamkas
•
6. jan 2023

@kamoska_z_konika ja som davala 1tku dlho, asi do 10mesiaca, praveze sa moze aj dlhsie davat, skor by bol problem skor prejst na 2tku, resp.dalsie skor ako sa odporuca

bajka16
•
6. jan 2023

Ty sa vôbec nemusíš riadiť podľa nejakých tabuliek. Riad sa podľa svojho dieťaťa. Pediater má pravdu netlač na pílu keď ma kolíky.

zuzuliatko18
•
6. jan 2023

Aj my sme dávali jednotku troška dlhšie, lebo na 2 ešte nebol pripravený (keď som chcela zmeniť, začali problémy s bruškom). Nie je kam sa ponáhľať.

zuzinka888
•
6. jan 2023

Kludne davaj 1 nic sa nestane. Daj babu cas nech si zvyka. Ono je to velka vec zaradit mu pevnu stravu- prikrmy- ved to vidis aj v plienke. 😂 Tu naozaj plati - Pomaly dalej zajdes - a hlavne bez placu.

x_mery_x
•
6. jan 2023

My sme davali dlho jednotku, lebo jedlo bolo unho nula bodov a jednotka je vyzivnejsia a sytejsia