Muž v strednom veku stále spomína na ex
Ahojte, prosím o názor.
Aký máte názor na muža v strednom veku, ktorý mal vo svojich 20tich takmer 10-ročný vzťah a od rozchodu ubehlo tiež takmer 10 rokov, no on stále spomína na svoju ex ?
Ďakujem.
...že to bola z jeho strany osudová láska a myslím, že ju nik nenahradí...
Rozumiem. Nechcem to znevažovať, ale asi si to v tom čase nevážil a teraz je to nepríjemné, pre každú ďaľšiu ktorú stretne, pretože tá bude v jej tieni navždy.
Obaja sú ešte slobodní, tak možno sa dajú ešte niekedy dokopy, ale ona vraj už nechce pre nepríjemné skúsenosti s ním.
A asi to celkovo nemá zmysel stáť pri takom človeku, ktorý sa s tým nezmieril.
Ja som sa zmierila s každým rozchodom, akurát ešte tu musím prijať ako to je.
@anonym_autor ako dlho je to kedy začal na ňu spomínať? Celých 10 rokov spomína alebo len teraz nedávno začal? Čo spomína? Aké vety? Hovorí ich tebe? Je mu smutno? Miluje ju? Alebo je to len nejaký splín?
@anonym_autor ako dlho je to kedy začal na ňu spomínať? Celých 10 rokov spomína alebo len teraz nedávno začal? Čo spomína? Aké vety? Hovorí ich tebe? Je mu smutno? Miluje ju? Alebo je to len nejaký splín?
@slovakboy Od prvého stretnutia, ako spomienky na život. A raz spomenul, že už nikto nebude ako ona.
@anonym_autor a rozišiel sa s ňou keď mal 20?
@slovakboy Ona s ním, keď mal 33.
@slovakboy Ona s ním, keď mal 33.
@anonym_autor aha, tak to je náročné pre neho lebo je to ako premárnená šanca a nezmieril sa s ňou. Predpokladám ale, že chce mať plnohodnotný vzťah. Len sa kdesi zasekol v minulosti a žije ňou. Urobil určite chyby a ľutuje ich. Ale život ide ďalej a nevráti sa. Minulosť je fuč a nemá význam sa ňou zaoberať. Je to o ochote pustiť a prijať. Ale možno len keď spomína na minulosť, tak k nej cíti nejaký obdiv a nemusí to byť láska. Len to nevhodne hovorí tebe a neuvedomuje si, že ti tým ubližuje. Je to s ním inak ok? Už nie je taká trúba ako bol k tej ex? Čo cíti k tebe? Vie to vyjadriť? Nie len slovne.
Len tak zo srandy, nemá ten človek také (na dnešnú dobu) nevšedné meno a nepochádza z TN kraja, že?
Len tak zo srandy, nemá ten človek také (na dnešnú dobu) nevšedné meno a nepochádza z TN kraja, že?
@anonym_a84d69 ee 😉
@anonym_autor aha, tak to je náročné pre neho lebo je to ako premárnená šanca a nezmieril sa s ňou. Predpokladám ale, že chce mať plnohodnotný vzťah. Len sa kdesi zasekol v minulosti a žije ňou. Urobil určite chyby a ľutuje ich. Ale život ide ďalej a nevráti sa. Minulosť je fuč a nemá význam sa ňou zaoberať. Je to o ochote pustiť a prijať. Ale možno len keď spomína na minulosť, tak k nej cíti nejaký obdiv a nemusí to byť láska. Len to nevhodne hovorí tebe a neuvedomuje si, že ti tým ubližuje. Je to s ním inak ok? Už nie je taká trúba ako bol k tej ex? Čo cíti k tebe? Vie to vyjadriť? Nie len slovne.
@slovakboy No, úprimne, myslím, že má toľko nedostatkov, že neviem, prečo sa s ním vôbec zapodievam. On akoby nedospel a nejakým zvlášnym spôsobom sa pripútal k danej osobe. Nechcem to súdiť, môže to byť skutočne silné puto.
Čo sa týka mňa, cítim sa ako by na mne nezáležalo a asi je to i opodstatnené.
Tiež som sa naviazala, ale potrebujem prijať, že som sa ocitla v cudzom príbehu, kam ja nepatrím a tak sa i cítim.
@slovakboy No, úprimne, myslím, že má toľko nedostatkov, že neviem, prečo sa s ním vôbec zapodievam. On akoby nedospel a nejakým zvlášnym spôsobom sa pripútal k danej osobe. Nechcem to súdiť, môže to byť skutočne silné puto.
Tiež som sa naviazala, ale potrebujem prijať, že som sa ocitla v cudzom príbehu, kam ja nepatrím a tak sa i cítim.
@anonym_autor a prečo ho riešiš ty?
@anonym_autor a prečo ho riešiš ty?
@zmrzlinka2021 Neustriehla som to a naviazala som sa.
@zmrzlinka2021 Neustriehla som to a naviazala som sa.
@anonym_autor ries to od viazanie sa od neho, ries seba. Druhého nemôžeš zmeniť, ale máš vplyv na svoj život.
@anonym_autor toto je ďalšia kategória chlapov nevhodných pre vzťah. Zasekli sa pri osudovej žene ( pre neho ) a už žiadnej nedajú šancu. Par som ich stretla a vzdala som to. Väčšina skončila s psychickou diagnózou liekmi a u mamičky. Vždy som cítila že som cudzom príbehu a múzeu kde sa zasekol čas. Slovne síce vedia vyjadriť túžbu po vzťahu ale citovo a vnímaním sa zasekli v minulosti a nie su v stave sa pohnúť a žiť s niekým. Zbytočne strácať energiu.
@anonym_autor že bola pre neho pravá a jediná a ostatné sú len slabou náhradou.
@anonym_autor toto je ďalšia kategória chlapov nevhodných pre vzťah. Zasekli sa pri osudovej žene ( pre neho ) a už žiadnej nedajú šancu. Par som ich stretla a vzdala som to. Väčšina skončila s psychickou diagnózou liekmi a u mamičky. Vždy som cítila že som cudzom príbehu a múzeu kde sa zasekol čas. Slovne síce vedia vyjadriť túžbu po vzťahu ale citovo a vnímaním sa zasekli v minulosti a nie su v stave sa pohnúť a žiť s niekým. Zbytočne strácať energiu.
@sova7 ja že sa to deje len v telenovele
@anonym_autor teda ho máš rada a on teba úplne nie. Ak by ste sa obaja úprimne rozhodli budovať vzťah, tak sa môže všetko postupne zmeniť. Ale ak hovoríš, že má veľa nedostatkov, prečo ho tak miluješ? Musí na ňom byť niečo dobré. Povedz mu všetky svoje pocity bez obviňovania. Ak je empatický tak urobi nejakú akciu. Ak bude reagovať necitlivo voči tvojim pocitom, tak mu povedz, že koniec. Netlač ho aby hneď na ňu zabudol. Ale aby uznal, že to nie je pre nikoho z vás dobré, že mu uteká vzácny čas pomedzi prsty, že naviazanosti sa dá zbaviť keď si uvedomí, že ho to robí nešťastným. A rovnako sa dá byť šťastným keď sa tak rozhodne a bude pre to niečo robiť. Každý by chcel len byť milovaný a milovať bez toho aby otvoril svoje srdce a niečo pre to urobil.

Ze stále nie je vyrovnaný z rozchodom.