Muža mi zo dňa na deň odviedla iná žena
Ako sa dá vyrovnať s tým? Po 25r vzťahu? Boli sme spolu od svojich 15tich. Ked sme si vybudovali karieru, teda najma on, vypracoval sa, kupili dom, nasiel si inu. Mladsiu, stihlejsiu, krajsiu.. Dal mi pocitit, ze som nieco menej ako krasne zeny, pekne oblecene. Mame spolu deti, odisiel od 2 malych deti (4 a 7r). Je to uz nejaky cas, ale kazdy den sa trapim. Necakala som to. Nic tomu nenasvedcovalo, jedneho dna sa zbalil a odisiel. Je niekto v podobnej situacii?
Prajem vela vela sil. Tazko povzbudit. Dufam, ze uz pride len to dobre k tebe.
Dakujem za komentare. Ono je to uz udalost starsieho data (viac ako 1 rok), ale stale neviem sa cez to preniest. Ked deti idu k nemu, tak mam dost informacii o jeho novej rodine. Stale ich riesim, aj ked nechcem a mam pred ocami. S novou zenou ma dieta. Byvaju v dome, ktory som zariadovala ja. Jedneho dna, mi len oznamil, ze chce od nas odist a v ten den aj odisiel z domu. Vtedy som nevedela, ze ma inu. V manzelstve sa mi zdalo vsetko ok, jemu asi nie, co mi vsak nepovedal. Jednoducho sa do nej zalubil a zrazu sme my "nemali uz nic spolocne".
V prvom rade neodisiel od malych deti,ale od manzelky. Pre deti ostava aj nadalej otcom. Je to velka rana a bolest,ale neverim,ze len tak. Museli byt naznaky. To uz je jedno. Musis prijat situaciu a casom uvidis ako dobre sa ti stalo.
Teraz je namyslenucky majster sveta poloboh a sebecky, stastnucky a neviem jak ho mam opisat, ale karta sa obrati. Daj sa vsetkou silou dokopy (tak ako tu radia baby, ze sa venuj sebe a detom), a potom sa tiez zvysoka divaj ako tvoj alfasamec spadne na hubu.
Presne toto si práve "užívam". 20 rokov manželstva, 3 deti ( síce už väčšie) a on sa zrazu zamiloval!? Presne na moje narodeniny som to z neho konečne vytiahla a hneď v ten večer tam šiel spať a behom týždňa komplet odstahovany, zrušené trvalé bydlisko. Krásne nie?
To je nejaké nákazlivé po tej 40ke,v mojom blízkom okolí rovnaký scenár u piatich manželstiev čerstvých štyridsiatnikov.
@matuliatko31 Možno tak rýchlo bude odsťahovaný od nej, keď zamilovanosť opadne a ona ho vykopne. Predsa, platiť na tri deti a mať ešte dlhé roky záväzky nezvládne hocijaká... Nie, že ho vezmeš späť. Drž sa, máš krásnych chlapcov, máš pre koho žiť
@matuliatko31 a aj autorka, ako to pokracovalo u vas? Ja v tychto dnoch zazivam to iste ☹

@breznica Fakt?Tak toto som este ani nepocula.....a vies preco to urobili 👀