Muži a nevera. Kde robím vo vzťahu chybu?
Ženy, chcem sa vás opýtať, čo robím zle, či to je celé touto dobou a tým že mladé dievčatá majú uletené priority a peče im zo sociálnych sietí a podobne ale už tomu nerozumiem, som 28r chlap čo má ženu a dve deti 4 a 7 ročne, býva v dome vo vlastnom, záhrada všetko ako má byť, mám veľmi veľa voľného času aj popri práci v ktorej nezarobim zle na dnešné pomery dokážem ušetriť a všeličo iné si vieme dovoliť, keďže mám veľa voľného času aj popri práci tak pomáham žene v domácnosti aj okolo domu aj s deťmi ako sa len dá a aj tak cez toto všetko ako sa ku nej chovam už 10r a vážim si ju a ctím, a beriem vážne zväzok manželstva aj priority zodpovedné nastavené nechodím nikde piť fajčiť ani nikdy iné ženy obhaňať tak cez toto všetko ako pekne a uctivo sa ku nej chovam a vážim si ju ako ženu svojich detí, dokázala po nástupe do roboty urobiť strašne blbosti nechať sa namotať 36r chlapom a nakoniec podviesť má, ja tomu nerozumiem kde robím alebo som urobil chybu, ja by som nikdy v živote toto nedokázal urobiť ani neurobil veď keď aj čosi nejaká niekde skúšala vždy som si predstavil že ja mám proste ženu deti a putna. Nosil som obrúčku celých 7r čo sme manželia no asi zbytočne, darmo je jeden verný a ťahá to a pracuje a maka na celom vzťahu a manželstve keď druhá strana povolí takto ľahko úplne. Čo sa týka že jej pomaham tak naozaj ako sa len dá čo sa týka detí riešiť všetko okolo nich nechcel som nikdy na ňu nechávať všetko lebo viem že vtedy žena psychicky unavená a celé zle potom proste keď mala sviatok hocičo aj mimo sviatok vždy som kúpil hocičo potešil atď. Čo sa týka platenia všetko ako správny chlap platím ja, auta, servisy, STK, EK, poistky na dom auta byt, všetky možne šeky čo prídu ona len stravu rieši zo svojho, neviem naozaj kde robím alebo som urobil chybu, má pri mne doslova nadramec všetkého luxusu aj neluxusu tak som sa chcel opýtať tu na názor, niekedy si pripadám že som mal mať 35r+ uvedomelu ženu ktorá to ma v hlave nastavené ako ja už keď som mal 20r niekedy mám pocit že sa nehodím ani do tejto doby, mám veľmi rozdielny pohľad na tento svet a čo ako funguje od iných ľudí aj známych, napríklad nepotrebujem ani sociálne siete žiadne blbosti radšej čas miniem niekde čo da väčší zmysel vziať deti niekam do prírody a podobne alebo sa okúpať čokoľvek, neviem, naozaj čo sa týka nášho manželstva je to dosť v rozpade pretože ona pokazila všetko už čo sa dalo ako vedela klamať do očí, ako vedela ísť sama von sa "povoziť" ako vedela urobiť čo urobila dokonca aj od Boha sa totálne odvrátila už a to napríklad ja na mladého človeka v tejto dobe dosť verím v to a má to silu za mňa všetko s tým sa zhodneme aj s mojím šéfom. Takže naozaj už neviem, litánie nepíšem nikdy ale chcel by som vedieť reálny názor triezvy od žien rôzneho veku. Ďakujem veľmi pekne za akýkoľvek názor. Na záver samozrejme tiež nie som svätec ale nie som ani zlý človek a toto si myslím všetko že si nezaslúžim z jej strany, sama mi povedala že vo mne nieje problém ani žiadna chyba tak ja už neviem. Som iba proste rodinný typ človeka čo už v 10r života vedel že raz chce mať deti a ženu a starať sa ako sa patrí, veď čo je väčší zmysel v tomto živote ako mať krásne zdravé deti a vidieť ich rásť a venovať sa im a pomáhať im napredovať. Ďakujem ešte raz za akékoľvek názory. Krásny zvyšok dňa matiek prajem.
Ach to je tak ked si daktory chlapy vezmu za zeny pizdy.... 🥺 ja sa tiez niekedy divim ze poznam muza co je uuuuplne ze chlap so vsetkym 😊 a zenu ma taku harpiu ze az mne sa niekedy chce plakat....a on ju obskakuje,vsetko prenu urobi....nechapem ci takto dokazu opantat taketo zeny
Ja osobne si myslím...aspoň môj názor...že ...buď niečo jej muselo vo vašom vzťahu chýbat (možno viac sexu)...najlepšie by bolo si s ňou sadnúť a porozprávať sa prečo to vlastne urobila.... Alebo je to rozmaznané decko...o všetko si sa staral ty a ona mala dosť času zabíjať nudu s iným ... Vieš stále sú na to 2 pohľady... najlepšie je si to vyrozprávať... Fakt úprimne len dvaja niekde na večeri....a keď jej za to nestojís...nebude sa snažiť ani to napraviť ani sa rozprávať...a taký čas si myslím že je zbytočne strácať čas...a možno hľadať ženu čo túži mať chlapa ako ty ;) ale najprv by som sa určite snažila o ten rozhovor...hlavne kvôli tebe (aby si si raz nevyčítal že si neskúsil to celé aspoň "napraviť" ) aj keď nevera je svinska vec...ale zahodiť 10rokov je tiež kus života...a ešte deti...akože dôvera tam už bude na vždy nalomena....ale všetko sa dá...hlavne aj skúsiť navrátiť ju na cestu aj k Bohu 🙏🏻 ten veľa pomaha
Neviem ci sa dobre vyjadrim, ale niekedy moze byt prilisna dobrota v danom momente nudna a nepritazliva, ale keby o Teba prisla, urcite by jej docvaklo, ze urobila obrovsku chybu….mozno by bolo fajn, keby si Tebou nebola az taka ista…..
Bolo koze dobre …
Ahoj, asi ste sa dali dokopy veľmi mladí a ona má pocit, že si neužila. Stretla niekoho, pocítila motýle v bruchu a neodolala. Možno je vtipný, akčný, iný ako Ty (neviem, tipujem) a je z neho namäkko. Áno, má rodinu, mala by na to myslieť a nezapliesť sa s kolegom, ale.... stalo sa. My nevieme jej pohľad na vec. Osobne si myslím, že žena muža podvedie len vtedy, ak nie je spokojná vo vzťahu a je rozhodnutá odísť.
My ľudia sme takí, túžime po tom, čo nemáme.
Nezávidím Ti, máš to ťažké, ale porozprávaj sa s ňou, ako si to ďalej predstavuje a zariaď sa podľa toho. Držím prsty, aby ste čo najmenej ublížili deťom. Nanadávaj na ňu pred nimi, vyriešte si to medzi 4 očami.
Neviem či nebudeš chlap mojej kamarátky. O deti sa staral viac než ona,všetko doma robil. Počas víkendov ju nechal spat aj do obeda a deti zaopatril. Fakt super chlap,aj ona je super len ma pindu neposlušnú.
Ok, asi neodpovieš. Nielen muži sú svine. Veľakrát aj ženy. Mnohé narazia hneď na prvú na dobrého muža a partnera a tak majú pocit, že im niečo uniká a tam vonku je niekto lepší. Par takých príbehov poznám. A poviem Ti, ani jeden nedopadol dobre pre tu danú ženu,. Keď dostaneš na hubu od života a zistíš, že si dokašlala niečo, čo niekto hľadá celý život. Veľmi tvrdá životná lekcia. Asi ju potrebuje aj Tvoja žena.
Aj môj muž je ako ty. Nechá ma spať doobeda, stará sa o deti, pracuje, platí, nosí ma na rukách. My sme sa však stretli po 30-tke. Mali za sebou pár vzťahov, pocestované, zažité, urovnané priority. Šli ste do toho veľmi mladí, bez toho, aby ste poznali seba samých, nehovoriac o tom, že ste nepoznali jeden druhého. Teraz je už neskoro plakať a rozmýšľať.
Podľa odborníkov vraj v takomto vzťahu chýba vášeň.
Podľa mňa, keď žena podvedie, vždy jej niečo v tom vzťahu chýba, my do toho nevidíme, ona by zrejme vedela viac rozprávať o dôvodoch, možno jej vadilo, že nemá slobodu, možno vášeň chýbala, možno jej vadí, že si moc veriaci a ona nie, no dôvodov môže byť masaker vela
Žiaľ to tak väčšinou byva že keď je chlap ktory sa vie chovať, stará sa, je verný a dobráčisko až nad mieru, tak má buď ženu alebo priateľku ktorá je neverná a nechová sa k nemu dobre, nevie nič urobiť a aj tak ten chlap s ňou je 🤷🏼♀️. Alebo to je opačne.
Nepisal si uz?
Podviefla ta druhykrat teraz?
neviem ti odpovedať, ale vypočuj si toto
https://www.youtube.com/watch?v=AGBLyczOcSsJa neviem,čím to bolo,ale ja som názov diskusie prečítala na prvý pohľad ako "muži a sekera",🙈Keď som potom čítala príspevok,tak to asi ani nebol veľmi omyl....
Podľa mňa, keď žena podvedie, vždy jej niečo v tom vzťahu chýba, my do toho nevidíme, ona by zrejme vedela viac rozprávať o dôvodoch, možno jej vadilo, že nemá slobodu, možno vášeň chýbala, možno jej vadí, že si moc veriaci a ona nie, no dôvodov môže byť masaker vela
@zuzubb007 Ale no. Keď tu príde na pretras mužova nevera, dostane naložené, že problémy a chýbajúce veci ma riešiť komunikáciou a s partnerkou a nie neverou. Toto je podľa mňa klasicky mladá žena, ktorá si nič neužila, ich osobnosti sa ešte vyvíjali. Ona nezažila zle vztahy a ide po pudoch. Ak je s ním nespokojná, mala to riešiť a ukončiť. Ale nebude prvá ani posledná a tak dostane tvrdú životnú lekciu za vlastnú hlúposť.
Chápem, že tomu nerozumieš, lebo si nič nepokazil. Robil si, čo bolo treba...makal si, staral sa, bol verný, bol si doma. A aj tak sa to stalo. A to človeka dorazí najviac – keď nevie, čo viac mohol urobiť....lenže ono to možno nikdy nebolo o tebe. Vzali ste sa mladí...v 21 rokoch človek ešte ani len netuší, kým je. Myslí si, že vie, čo chce, ale často sa len vezie na vlne očakávaní. A keď príde manželstvo, deti, povinnosti...ten osobný vývoj sa stopne. Len makáš, funguješ, prežívaš. Po siedmich rokoch môže človek zrazu zistiť, že sa cíti prázdny. Nie preto, že by mal zlého partnera, ale preto, že nikdy nespoznal seba. Nežil sám za seba. A v tom prázdne začne hľadať niečo... hoc aj blbosť, hoc aj úlet, len nech z toho chaosu na chvíľu vypadne....nevravím, že to je v poriadku. Nie je. Bola to jej voľba a jej zodpovednosť. Ale fakt si nemyslím podľa popisu, že to nebolo o tom, že si ty nestačil. Problém bol v nej... v tom, že možno ešte sama nevie, kto vlastne je a čo chce. A keď to nevie človek o sebe, nevie to ani vo vzťahu. Možno to znie tvrdo... ale niekedy ľudia podvedú nie preto, že sú nešťastní s niekým, ale preto, že sú nešťastní v sebe...
Bol si príliš dobrý, ona si zvykla a začala ťa brat ako samozrejmosť.
Prepáč ale mne príde, že čítam román o dokonalom chlapovi a akosi sa mi nechce veriť, že toto je realita. Takto sa vidíš ty ale ako ta vidí ona? Evidentne vo vašom vzťahu všetko také úžasné ako si opísal nebolo, keď tak rýchlo ako vyletela z domu po materskej podviedla. Ja ju neospravedlňujem ale určite to z jej strany nevyzeralo tak ružovo ako to opisujes ty. No a keď je vzťah už na rozladntie, tak ty sa nemáš za čo hanbiť, ty si nepodviedol. Uchovaj si hrdosť a prijmi, že je medzi vami koniec.
Nuž :D nie je to len o korunách a o participovaní na výchove :D
Ona to chce ako riesit?
boli ste prvi partneri?
Podľa veku a dľžky vzťahu usudzujem, že si jej prvý muž. Mohla mať živočíšne pudy, aký je sex s niekým iným - chýbajúce skúsenosti, nemala priestor sa vyblázniť. Nestojí to za to rozbiť vzťah a rodinu, ale veľa ľudí sa nechá zlomiť. Zažil som niečo podobné ako ty. Môžeš sa snažiť koľko chceš a túžba zlomí aj zarytú kresťanku, vzornú ženu čo by si povedal, že nikdy nepovedie (vlastná skúsenosť).
Chápem, že si z toho sklamaný, skúste sa o tom porozprávať. Nevera je síce no-go, avšak po rozvode sa život zmení pre oboch aj deti. Pokiaľ ju veľmi miluješ, môžeš to ľutovať, alebo byť naopak šťastnejší. Ja tú svoju milujem aj po rokoch čo nie sme spolu a riešil by som veci inak, ale každý sme iní.
Za mňa je lepšie si to vyjasniť, dať si čas sa s tým vyrovnať a skúsiť fungovať ďalej. Ak sa to už nestane, podľa mňa lepšie ako riskovať že sa to stane v inom vzťahu a kvôli pevným hodnotám budeš v začarovanom kruhu vzťahov.
@karolinakr Už choďte niekam s tou angličtinou🙈
Velmi podobne ako ty by sa opisal aj moj ex. A presne tak ho videlo aj okolie. Realita za dverami vsak bola ina.
@mandzula tak popíš ,aký bol?
@bruno1 skopírujem ti to z inej diskusie, kde som to rozpisala. Ja vtedy 32, on 33, 6-ročné dieťa, ktorého príchod na svet ukázal, že nie sme kompatibilní. Z môjho muža sa stala druhá mama, muž, ktorý by bol namiesto mňa aj dojčil, muž bez cieľov, ambícií, záujmov, kamarátov, času pre seba. Navonok, pre iných dokonalý, pre mňa otravný, mne večne za zadkom, kontrolujúci, či som dobre nadojčila, prebalila, obliekla, sopeľ vyfúkala. Prišiel mi do cesty chlap, ktorý ma nechal byť ženou, a o muža som prestala mať záujem. Do mesiaca bol koniec. Ja dnes oslavujem 13 rokov s tým chlapom, on doteraz narieka, lebo netuší, kde spravil chybu, podľa seba bol dokonalý. Žena málokedy hľadá len sex, hľadá iný typ vzťahu, ako má
Nič si nevyčítaj ,ty si chybu nespravil .Tie slová "Žena podvedie ,len keď jej niečo chýba " ,je len obyčajný ,rodový stereotip ,ako uľahčiť svedomiu.Teraz bude veľmi záležať na nej ,ako sa k tomu postavý .Bude sa snažiť ,všetko hodiť na teba a aj ,aby si Ty rozhodol ,ako ďalej s manželstvom.Chceto pevné nervy.

Koľko ma rokov manželka?Bol si jej prvý muž?