Muži a nevera. Kde robím vo vzťahu chybu?
Ženy, chcem sa vás opýtať, čo robím zle, či to je celé touto dobou a tým že mladé dievčatá majú uletené priority a peče im zo sociálnych sietí a podobne ale už tomu nerozumiem, som 28r chlap čo má ženu a dve deti 4 a 7 ročne, býva v dome vo vlastnom, záhrada všetko ako má byť, mám veľmi veľa voľného času aj popri práci v ktorej nezarobim zle na dnešné pomery dokážem ušetriť a všeličo iné si vieme dovoliť, keďže mám veľa voľného času aj popri práci tak pomáham žene v domácnosti aj okolo domu aj s deťmi ako sa len dá a aj tak cez toto všetko ako sa ku nej chovam už 10r a vážim si ju a ctím, a beriem vážne zväzok manželstva aj priority zodpovedné nastavené nechodím nikde piť fajčiť ani nikdy iné ženy obhaňať tak cez toto všetko ako pekne a uctivo sa ku nej chovam a vážim si ju ako ženu svojich detí, dokázala po nástupe do roboty urobiť strašne blbosti nechať sa namotať 36r chlapom a nakoniec podviesť má, ja tomu nerozumiem kde robím alebo som urobil chybu, ja by som nikdy v živote toto nedokázal urobiť ani neurobil veď keď aj čosi nejaká niekde skúšala vždy som si predstavil že ja mám proste ženu deti a putna. Nosil som obrúčku celých 7r čo sme manželia no asi zbytočne, darmo je jeden verný a ťahá to a pracuje a maka na celom vzťahu a manželstve keď druhá strana povolí takto ľahko úplne. Čo sa týka že jej pomaham tak naozaj ako sa len dá čo sa týka detí riešiť všetko okolo nich nechcel som nikdy na ňu nechávať všetko lebo viem že vtedy žena psychicky unavená a celé zle potom proste keď mala sviatok hocičo aj mimo sviatok vždy som kúpil hocičo potešil atď. Čo sa týka platenia všetko ako správny chlap platím ja, auta, servisy, STK, EK, poistky na dom auta byt, všetky možne šeky čo prídu ona len stravu rieši zo svojho, neviem naozaj kde robím alebo som urobil chybu, má pri mne doslova nadramec všetkého luxusu aj neluxusu tak som sa chcel opýtať tu na názor, niekedy si pripadám že som mal mať 35r+ uvedomelu ženu ktorá to ma v hlave nastavené ako ja už keď som mal 20r niekedy mám pocit že sa nehodím ani do tejto doby, mám veľmi rozdielny pohľad na tento svet a čo ako funguje od iných ľudí aj známych, napríklad nepotrebujem ani sociálne siete žiadne blbosti radšej čas miniem niekde čo da väčší zmysel vziať deti niekam do prírody a podobne alebo sa okúpať čokoľvek, neviem, naozaj čo sa týka nášho manželstva je to dosť v rozpade pretože ona pokazila všetko už čo sa dalo ako vedela klamať do očí, ako vedela ísť sama von sa "povoziť" ako vedela urobiť čo urobila dokonca aj od Boha sa totálne odvrátila už a to napríklad ja na mladého človeka v tejto dobe dosť verím v to a má to silu za mňa všetko s tým sa zhodneme aj s mojím šéfom. Takže naozaj už neviem, litánie nepíšem nikdy ale chcel by som vedieť reálny názor triezvy od žien rôzneho veku. Ďakujem veľmi pekne za akýkoľvek názor. Na záver samozrejme tiež nie som svätec ale nie som ani zlý človek a toto si myslím všetko že si nezaslúžim z jej strany, sama mi povedala že vo mne nieje problém ani žiadna chyba tak ja už neviem. Som iba proste rodinný typ človeka čo už v 10r života vedel že raz chce mať deti a ženu a starať sa ako sa patrí, veď čo je väčší zmysel v tomto živote ako mať krásne zdravé deti a vidieť ich rásť a venovať sa im a pomáhať im napredovať. Ďakujem ešte raz za akékoľvek názory. Krásny zvyšok dňa matiek prajem.
@mandzula no ak by si to to napísala hneď!! To úplne mení pohľad na neho !! Navzájom ste sa ,nie len odsúdili ,ale aj podvádzali ato DOBRÁK nerobí ,za žiadnych okolností.
@bruno1 neviem, ci ma podvadzal, je mi to jedno, mozno mal len cosi predvarene a ked sme sa rozisli, dovaril to. Netusim, neriesim.
Ďakujem veľmi pekne všetkým za názory. Veľa mi to pomohlo.
Podla toho, ako pises sa zda, ze robis vsetko sam. Ze nerobite veci spolu. Pri tvojej zaneprazdnenosti si zabudol na manzelku, netravite spolocne chvile osamote. Zmenil si sa na zienku domacu, to ta naplna a ona potrebje chlapa, do ktoreho sa zakubila.
Vravis, ze stravu hradi ona. Chodite spolu aspon na nakup? Travite spolu dovolenky?

@bruno1 skopírujem ti to z inej diskusie, kde som to rozpisala. Ja vtedy 32, on 33, 6-ročné dieťa, ktorého príchod na svet ukázal, že nie sme kompatibilní. Z môjho muža sa stala druhá mama, muž, ktorý by bol namiesto mňa aj dojčil, muž bez cieľov, ambícií, záujmov, kamarátov, času pre seba. Navonok, pre iných dokonalý, pre mňa otravný, mne večne za zadkom, kontrolujúci, či som dobre nadojčila, prebalila, obliekla, sopeľ vyfúkala. Prišiel mi do cesty chlap, ktorý ma nechal byť ženou, a o muža som prestala mať záujem. Do mesiaca bol koniec. Ja dnes oslavujem 13 rokov s tým chlapom, on doteraz narieka, lebo netuší, kde spravil chybu, podľa seba bol dokonalý. Žena málokedy hľadá len sex, hľadá iný typ vzťahu, ako má
@mandzula a to si si nevšimla ,ešte pred manželstvom?🤷