Muži a strach zo stretnutia
Čo si myslíte o mužovi ktorý sa chce stretnúť ale zakaždým mu dotoho niečo príde raz za čas pochopím ale zakaždým? Píšeme si už pomalí rok stále mi napíše vtedy a vtedy príde buď je ten deň chorý alebo sa niečo stalo akože v rodine ženu nemôže mať to by mi nestíhal písať 24/7 ak chcem fotku zakaždým mi hneď pošle a je jedno kde práve je tak ja nechápem prečo nepríde keď on sám mi píše či mám vtedy a vtedy čas čo si o tom myslite? Môžu sa aj muži hanbiť prvého stretnutia?
Nechce ho pustiť manželka? 😏
V niečom klame alebo úplne jednoducho nemá záujem a iba sa baví vypisovaním, kto vie s koľkými... a teda s tou ženou by som to nepodceňovala, len preto že má čas veľa odpisovať, niektorí vedia ťahať dva vzťahy zároveň, cez správy je to ešte celkom jednoduché😅... každopádne je asi jedno prečo, podstatné je čo s tým... lebo ak ste sa nestretli za ROK, tak sa už ani nestretnete a o hanblivosti to určite nebude... len si píšete a posielate foto alebo si aj volávate? s videom?
Manželka nemyslím píše mi každý deň ako by mohol písať každý deň pri nejakej žene ak by písal raz za čas tiež by ma to hneď napadlo
Úplne v pohode. Veď aj tu máš každý druhý deň tému,že má partner/manžel neustále mobil v rukách 😁
Áno aj sme si už volali viac krát cez video hovor tiež si myslím že v niečom klame
Posli ho do prdele a definitivne ho odstrihni toto cudo.
Ty mu navrhni stretko ale o 47 rokov. Nechápem ta rok ta vodí za nos kopni ho v riť debila
Typ balic vecny planovac. Poslat do prdele.
Ok 1 som tolerantna 2x sa stane ze sa naozaj neolanovane neda, ale rok? Uz by mal zablokovany aj rodny list.
Nepisala si uz o nom? Bol tu taky prispevok. Radili autorke ukoncit tento nekonecny pribeh.
Raz sa môže stať, druhýkrát by si chlap daco vymyslel, napísala by som mu sorry nejdem strácať čas, to si naozaj taká zúfalá? Toto by bol skvelý život s takým .....
Nie ja som určite nepísala to bola iná baba a niesom zúfalá len naivná a áno ukončím to zbytočné to je
Haha to si len myslis, ze by nemal cas na pisanie, keby mal zenu. Ja som zila dlhe roky s partnerom, ktory este aj ked lezal vedla mna v posteli vypisoval roznym stetkam (toto nie je dehonestujuce pomenovanie pre ine slusne zeny, ale jeho "frajerky" boli vacsinou prostitutky).
Za rok si nenasiel cas na stretnutie a len sa vyhovara? Nema zaujem, len sa bavi, alebo si takto dviha ego, ze este je ziadany. Moze mat kludne rodinu, aj nemusi. Ale jednoznacne stretnutie s tebou je na konci jeho priorit. Ak mas zaujem o vztah, tak s tymto urcite nebude nic.
Rok si píšete a ešte ste sa nestretli? No srala by som na také zoznamovanie sa. S prepáčením 🫣
ROK? 😳
Ze je cely den na internete neznamena, ze nema doma zenu, kolko tu uz bolo tem, ze muz sedi cely den doma na mobile, potom zena pozrela do telefonu a bum.
Čo si o tom myslím? Rok? To vážne? Že nie si normálna, keď si rok zabila v nádeji s chlapom, ktorého si ani nevidela. Preboha. Veď je úplne jasné,že je ženatý
Wtf? Rok? Si robíš srandu že? On ťa ťahá za nos a ty nie si tiež celkom ok
Kľudne si s ním píš až do 40tky, keď ta bvi strácať čas. Taky muž si nebude vedieť vybaviť ani termín u lekára, keď sa bojí stretnutia. Alebo ta jednoducho ťahá za nos a ma inú.
Možno žene hovorí že má home oficce. Sú taký zavyslaci na zoznamkach. Kašli na to
a teba ešte stále baví si s ním vypisovať? Prečo?

Ak hľadáš potenciálneho partnera, tak toto čudo určite nie.