icon

Muži po päťdesiatke: Prečo sa menia?

22. okt 2024

Ženy prioritne tie, ktoré ste v dlhodobých vzťahoch 15+ a muži majú bližšie k 50 tke nevšimli ste si, že sa povahovo menia a začínajú byť kreteni?Môj muž začína byť ako hysterická ženská.Momentalne sa prvý krát v živote s ním nerozprávam tretí týždeň.Vzdy sme sa začali po 4-5 dňoch rozprávať, ale tento krát nemám chuť a mám pocit, že je doma viac kľud.Dam pár príkladov stále frfle, komentuje, rozpráva o ničom.Nikam nechodí len práca a domov čo to porobi a len gauč, prepínanie TV vyjedanie misiek s orieškami, cukríkmi.Posledny rok čo so synmi 15, 17 r cez víkend navrhneme to zneguje.Tam sme boli, tam bude veľa ľudí, na to je teplo, načo tam vôbec pôjdeme?Načo bališ toľko veci, každý šofér je debil, sused idiot, lebo kosi, keď on ešte spí.Sef ani nehovorím.Stojim pri linke zrovna teraz mu musím zavadziať, keď on si ide robiť jesť.Ja ho nespoznávam čo sa z neho stalo.Frajerku nemá v tom to nebude... do fitka či niečo spoločné nechce chodiť, ku známym nie kto ich bude počúvať🫣
Vždy bol mierne zvláštny, ale teraz mi ide už rok tak na nervy, že ja uvažujem o rozvode.On nevidí v sebe žiadnu chybu veď nepije, aj navarí, aj pokosi😂Začal byť hadavy, útočný a zákerný.Ked mu vytknem, že sa chalanom nevenuje, že iní muži so synmi chodia na ryby, bicykel, športujú mám si takého nájsť.Ked som zobrala chalanov k rodičom potrebovali rúbať drevo na zimu atď, tak mi vytkol naschvál, že posledný deň prázdnin museli robiť u mojich rodičov.

autor
22. okt 2024

Z čoho som zostala ako obarená ako môže byť tak zákerný mal ísť on pomôcť môjmu otcovi ako chlap chlapovi.Myslim, že je konečná tak sme sa odcudzili, že sa neviem s ním rozprávať bez sarkazmu, irónie a podrypnutia a on tiež.Jedine spojitko sú medzi nami deti.A čo ďalej?je to nejaká mužská andropauza aj pribral atď...alebo manželská ponorka?Teraz, keď som ticho, nič nechcem, nekomentujem tak sa akože snaží príde za chalanmi do izby či jedli, či si nejdú pozrieť futbal, lebo je sám v obývačke akurat mačka pri ňom sedí.Akonahle sa začnem s ním rozprávať do 2 dní je všetko v starých koľajach.Terz aspoň vidím, že im napíše čo má kúpiť atď..mne rezali zub snažím sa byť doma v teple, ale sme dvaja cudzí ľudia a už dlhšiu dobu.Az som sa pristihla pri tom, že aké by to bolo znova mať rande😏

wig
23. okt 2024

Trafila si, andropauza ako vyšitá! Ale neboj, do troch rokov bude z toho vonku. 🤨

alexis617
23. okt 2024

No môj muž tiež má podobné prejavy až na to ,že nepomôže s ničím doma len leží a mobil v ruke rastie mu bruško vkuse rozpráva až ho sem tam mus stopnuť nech je chvíľu ticho lebo mi s neho ide prasknúť hlava tiež mu všetko vadí ,na všetko sa sťažuje kolegou,susedov,šoferou na ceste skrátka aj na muchu keď lieta mi sa nehádame so mnou sa nedá.pohádať tak sa ešte aj nato sťažuje prečo HP rozosmejem keď sa má chuť pohádať deti sú ticho kludné mne tiež brble že som v kuse v práci ale je rád že dobre zarobím brble je precitliveli ufnúkaný čo ja neznášam potom mi povie že som ako skala pevná a chladná, že má pocit že som naprogramovaný robot ,že normalny človek nedokáže vkuse robiť bez prestávky ako ja že iné kolegov ženy fnukajú, sťažujú sa sú také krehké a slabe zo všetkým potrebujú pomoc a ja si všetko spravým sama ale prečo si to sprav sama lebo by ma asi porazilo na všetko čakať kým mi s niečím konečne pomôže

barborachors
23. okt 2024

nuz co, starne...

anna777115
23. okt 2024

Mój, bude mať 50 o rok a nie je deň aby sme sa pre niečo nepovadili. Neskutočne premúdrelý , provokačné reči, musí mať pravdu za každú cenu, ja ho normálne nespoznávam. Je to každy deň boj, ako v ringu....

autor
23. okt 2024

@wig toľko nevydržím.A ani nemám chuť čakať.Nema dôvod byť protivny, stále nasratý nikdy nikdy taký nebol.Dnes som stála pred dverami kde má svoje staré tenisky, tak som si ich nazula a išla vyhodiť smeti a rozprával sa so mnou ako s debilom prečo máš moje tenisky nemáš svoje?Ja si nenechám skákať po hlave, takže je u nás veselo
@anna777115 tak vidím, že to je nejake zle životné obdobie u mužov.Odrastu deti a začneme mať obdobie vzdoru s chlapmi, ale už aj moje nervy nepotrebujú takéto výkyvy a pozerať sa na zduteho pampucha, ktorému ubližuje celý svet

janickacrazy
23. okt 2024

Veď ho nerieš toľko, môj muž tiež frfle na šéfa, na suseda, to je slovenska klasika, niekedy si to ten človek ani neuvedomuje. Keď sa mu nikam nechce cez víkend, tak choď sama s deťmi. Okrem toho sa skôr čudujem, že také veľké deti ešte niekam s vami chcú chodiť. Ja mám 13-rocneho a ten len s kamošmi po vonku behá. Tento vek ozaj muži niektorí leniveju a majú tú svoju krízu stredného veku.

luxus10
24. okt 2024

no zbohom...😍 a ked sa este zeny dostanu do menopauzy, co potom?