icon

Muži vraj nechcú ženy, ktoré nemajú bývanie a auto

22. aug 2023

Ahojte. Byvam sama v prenajatom dvojizbovom byte. S kamaratkou sme sa rozpravali, ze v 30tke je uz viac menej ziaduce splacat vlastnu nehnutelnost a mat aspon starsie ojazdene auto. Som 5 rokov po VS a nemam nic nasetrene. Z platu si auto a ani vlastne byvanie nemozem dovolit.

Kamaratka mi hovorila, ze budem mať ovela narocnejsie si najst partnera. Chalani vraj moc nechcu zenu, ktorej je nutne robit taxikara a starat sa o jej byvanie. Aky mate vy na to nazor?

oslo1
22. aug 2023

Nebudem Tu komentovat to, kedy si ma clovek kupovat nehnutelnost.
Len sa vyjadrim k tej submisivite a neschopnosti postarat sa Sama o seba.
Moj manzel pred tym, ako zomrel, mi povedal. Mozem sa na teba spolahnut, ze vychovas nasho syna. Ty si silna a schopna Zena. A Mal pravdu. Ja som kralovna a mala som krala. Upistane princezne, ktore si Bez chlapa ani neprdnu, nie su moja salka kavy.

pallacinka29
22. aug 2023

@barbora19911 najvacsia sprostost upnut sa na to, ze naco je zene vodicak, ved chlap ju odvezie… by ma slak trafil, byt za putku domacu…

zoeeoz
22. aug 2023

Fuu 5 rokov po VS nemat nic nasetrene..niekde je chyba

marcellka32
22. aug 2023

@barbora19911 nie je nad to, keď si zmyslim, že chcem ísť SAMA autom za kamoškou na výlet....nevidím jedinú výhodu nemať vodičák, si totálne odkázaná na druhého
Zažila som to pred pol rokom ...ja zlomeny členok 8 týždňov+ďalších 6 týždňov rehabilitácie, áno muž ma vozil všade, ale už som sa nemohla dočkať kedy pôjdem sama autom

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mandzula
22. aug 2023

@pallacinka29 mam vodicak, no nesoferujem, lebo sa na to necitim, nebudem ohrozovat seba ani ostatnych. Som preto putka?

karolinakr
22. aug 2023

Za predpokladu, že zarabaju rovnako - stači ist na profesiu - uctovničku som videla ponuky od 450, skladnikov, šoferov, murarov začinali niekde na 1300...takže ano, štartovacie čiary maju muži a ženy rovnake, v 30ke je v poho mat vlastny byt a auto..Vsetkym, ktori sa chcu chvaliť - no raz som si tu namahu dala a vsetci ludia v okruhu x kilometrov mali v 20ke byt, ale len preto, že ho zdedili, dostali darom alebo od štátu, mnohi sa k autu dostali cez muža, 1 si zobrala leasing, ostatni cez rodičov, takže ano, aj takýto machri su, že v 30ke maju vsetko, len zabudli povedat, že tatiček zaplatil

nevenka
22. aug 2023

@mandzula som ako Ty...

janewithane
22. aug 2023

Nemyslim si ze je to nejake extra dolezite kriterium pre muza ale moze to byt jeden zo znakov, ze napr nevies dobre hospodarit, nemyslis do buducna a pod.. ALE myslim ze by si sa mala zamerat hlavne na seba, nekupovat byt kvoli chlapovi 😄 hrozi ti ze si najdes chlapa co ma svoj byt, nastahujes sa k nemu, porodis, rodicak...po rokoch pridu nezhody a ty nebudes mat vlastnu nehnutelnost, byt bude iba jeho.

pallacinka29
22. aug 2023

@mandzula to je ine, zhodnotis seba samu, ze na to nemas… ale tu jej muz tlaci do hlavy, ze naco by jej bol
vodicak…

katka700
22. aug 2023

Tá kamarátka asi nebude veľmi dobrá kamarátka keď ťa takto manipulativne cez hypoteticku úvahu zhadzuje a podsuva ti myšlienku že si horšia lebo nemáš byt a auto.
Chlapi čo pri výbere partnerky hľadeli na pozemské statky tu boli vždy. Takých prenechaj kamarátje a si nájdi takého s ktorým si zázemie vybudujete spoločne.

mandzula
22. aug 2023

@tiezjedna inak to, ze si vyhadzovala zivotopisy preto, ze boli bez VP, hoci soferovanie nebolo gro prace, je dost smutne. Ak to pozicia nevyzadovala, bolo to od teba dost neferove.

maminkadeticiek
22. aug 2023

@barbora19911 No moj ty dochodok 🤦‍♀️

mandzula
22. aug 2023

@nevenka a vzdy si viem poradit, hoci mi to trva dlhsie a je to zlozitejsie, to uznavam. Nastastie mam muza, ktory je vseochotny. A aj ked som donedavna bola bez neho, lebo robil na druhom konci republiky, zvladla som bez auta vsetko. Nechapem, preco sa zo soferovania robi nieco, co musi zvladnut kazdy, ved je to ako akakolvek ina cinnost a proste nie vsetci vieme robit uplne vsetko.

macekovam
22. aug 2023

@alzbeta311 z nájmu môže odísť do cenovo prijateľnejšieho.. Kedykoľvek... Bez ďalšieho zadlžovania...

zuzanaete
22. aug 2023

@mandzula Lebo soferovanie neskutocne ulahcuje zivot. Ano, mnohe veci sa daju poriesit, clovek je tvor vynaliezavy.

liusa82
22. aug 2023

šak to by sa potom chudobné s holou riťou nevydali nikdy😀 to sú mi teda názory tej tvojej kamošky🙂 ja kolké poznám čo nemali ani ň žili u rodičov a normálne si ich chlap zobral a niektorí tí chlapi boli ozaj dobrá partia🙂toto fakt nie je o tom kto má našetrené a kto aké bývanie vlastní

mandzula
22. aug 2023

@zuzanaete to ja, samozrejme, viem, no som si proste vedoma toho, ze nan nemam a nebudem dobrovolne odistovat zbran, s ktorou neviem narabat. Mna samu to mrzi, ale zas mam v sebe tolko zodpovednosti, ze proste nebudem ohrozovat seba ani okolie. A kedze zijem aktualne v BA, vystacim si s vlastnymi nohami a verejnou dopravou plus autom s privatnym taxikarom.🙂

savanna
22. aug 2023

Ja nesudim ludi podla toho, ake maju auto a kde byvaju 🙂 Je to akasi choroba dnesnej doby posudzovat ludi podla toho, kde byvaju. Ci niekto byva v podnajme, v garsonke, u rodicov alebo vo vile, je mi to jedno. Zaujima ma to, ako sa s danym clovekom citim, ako sa ku mne sprava, ci si rozumieme, ci sa vieme spolu zasmiat - to plati v partnerstve aj v kamaratstve.
Ja si splacam hypoteku, mam starsiu kamosku po 40tke, ktora byva v podnajme a necitim sa teda o nic viac ako ona, mozno jej skor trochu tajne aj zavidim, ze nema na krku take velke bremeno. Lebo ved zase mat hypoteku na 30 rokov tiez nie je nijake terno.

nepic
22. aug 2023

@sheila121
🤣🤣🤣

xsandrax
22. aug 2023

Kamoška má pravdu, sama mam takýchto mužov v okolí, sú to dosť úspešní muži, ale na druhej strane, nie každý pozerá na to, čo vlastníš 🙂 ono ani nie ze by potrebovali sa k tej žene nasťahovať, ale skôr to berú ako dôkaz samostatnosti a schopnosti sa o seba postarať. A tiež som sa s týmto stretla, keď som ešte nemala vlastné bývanie, že chlap na rande bol prekvapený, ze kde sa stala chyba, prečo nemám vlastný dom, nové auto a podobne a pritom bol odo mňa starší o 13 rokov 😄 s úsmevom som mu povedala, že v tom prípade by som chlapa nepotrebovala 😂 na ten vyraz nikdy nezabudnem 🫡

omg1992
Odpoveď bola odstránená
nepic
Odpoveď bola odstránená
nikaeli
22. aug 2023

vieš čo? ja nemám ani vodičák a som druhýkrát vydatá 😁 dnes čítam samé zaujímavé teórie.. ráno sa tu riešil 30-ročný muž žijúci s rodičmi, teraz 30-ročná žena bez auta.. veľmi zvláštne priority pre začiatok vzťahu..

h2
22. aug 2023

@barbora19911 A čo budeš robiť, keď tvojho chlapa chytí v 40-50 druhá puberta, nájde si mladší model a tebe dá zbohom?

h2
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
22. aug 2023

@h2 vodicak predsa bude robit

ovaaa
23. aug 2023

@barbora19911 Ja by som sa hanbila prísť s holou riťou..veď sa postará.

candii
23. aug 2023

... ja keď som zacinala so svojím mužom tak nemal ani vlastný byt a ani auto. Neviem ale vtedy u nás bolo hlavne to že sa máme radi, nie materiálne veci a čuduj sa svetu, spolu sme si majetok nadobudli. .
A čo sa týka auta, aké je pekné že žena ženu uráža, ktorá nesoferuje .. auto je zbraň .. radšej pôjdem autobusom ako sadnúť do niečoho s čím nie som stotožnená ako si potom pomýliť brzdu s plynom( tým narážam na nedávny incident). A je to v poriadku, nie každý je na šoférovanie auta.

riyadh
23. aug 2023

@mateson napodobne😂

riyadh
Autor odpoveď zmazal