Muži žijúci pod krídlami matiek
Ahojte žienky,som vdova a uz 8 rokov sama .Nedávno som spoznala ,,chlapa,,dám ho do úvodzoviek a vysvetlím prečo Má 36 rokov ...ja 34...býva o barak dalej od rodičov. Napriek tomu ,že má práčku nikdy ju nepoužil. On proste nosí špinavé prádlo prať mame.Mama nu varí,mama mu robí desiatu do práce.Ako keby žijem bez deti tiez si možno poviem ze idem na obed kúsok mamine alebo nieco si len kúpim,ALE bol u mna ma návšteve ked deti neboli doma pretoze aj ked sa poznáme dlhšie k intimite neprišlo a ani zatiaľ som nechcela zoznamovať deti s niekym .No vypil čaj a išiel šálku zaniest do kuchyne kde som ochladilo ze si ju umyl. A keď som prišla do kuchyne a vedľa bola položená v drese lyzicka opýtala som sa čo neumyl aj tu tak odpovedal ,že si ju nevšimol.Ale táto situácia sa opakuje dost
často.A ked som sa ho priamo opýtala že to urobil uz vela krát a s otázkou že ked obetuje u rodičov že či aj tam ked vidi v drese riad unyje len po sebe (lebo ja by som čakala ked su jeho rodicia starsi že by umyl aj po mame a tatovi) tak mi povedal ze jemu vždy mama povie aby to nechal tak,že ona to umyje.A moja otázka aky mate pohľad na takého muža? A kedze som mala len jedného partnera v zivote a aj to uz som naozaj dlho sama možno sa na to len ja zle dívam.
Že neumyje riad
Veď to sa dá naučiť alebo sa na tom dohodnúť
Ale či len to ta skrie alebo aj to, že mama mu tak pomáha?
Lebo keď ti to tak vadí prečo ho riešis?
Že neumyje riad
@anonym_2d7662 na co mu mama ma pomahat??? On by mal rodicom pomahat a este sa o nich starat. Kedze nema zenu a deti. To ze robi len za sebou ukazuje, ze mu nezalezi na nikom, ani na pocitoch druhych ludi, casom ani nespravi za sebou, lebo bude mat zenu co to zrobi.
Mamanek, či čudák - hovorí sa im rôzne. Skrátka si zvykol na "mama hotel". Ten dospeje až keď mamička zomrie (ktovie).
Hľadaj ďalej iného lepšieho muža😉.
Len aby si nemala este jedno, dospele ale nesamostatne a neschopne, dieta na krku...
@anonym_autor Divny chlap. Uz len to,ze svoje okadene trenky nosi prat matke? Mas deti,prosim,hladaj si normalneho muza nie tohto podivina.
nevidím to zas tak zle ako ty. V podstate o nič nejde. Jedna lyžička. Veľa ľudí má umývačky tak tam umýva riad napr. keď sa nazbiera.
Za mňa riešiš blbosti.
Inej bude vyhovovať.
@anonym_autor ahoj, prepac za moju uprimnost, ale tusim, ze si si presla uz svoje a potrebujes ozajstneho chlapa, co ti bude oporou, pomahat a mysliet na teba a ked uz chodi ku rodicom, mal by mysliet aj na nich a nedavat im este naviac prace.
Toto je pre mna obycajny sebec, ktory ta postupom casu premeni na svoju matku a budes po nom len pratat a ostatne veci, boh vie, ci ti aj bude platit jedlo, byvanie keby ste boli spolu, ci by sa o teba fakt staral. On je zvyknuty byt sam a len mat zenu na jedno a plus staranie sa o neho. Nevyzrety chrapun co este aj v jeho veku nema lutost k rodicom a nepomaha im. Toto maj v hlave, ako si muz vazi rodicov a mamu, tak si bude vazit aj svoju zenu. Prepac este raz.
@zara3 práveže ti veľmi pekne ďakujem na pohľad pretoze hovorím extra skusenosti nemam ono mne skor pride ze je strašne závislý na nich
no co ti ja viem - spoznali ste sa nedavno, nezijete spolu, bol u teba len na navsteve - ja sa cudujem, ze si tu salku siel vobec umyt.. lebo ja teda, ked som na navsteve, tak si po sebe riady do cudzej kuchyne umyvat nechodim.. a uz vobec neumyvam riady po domacich..
takze mozno ze je 'mamanek', co si chodi davat prat k mame, ale ty si tiez trosku divna, ze ocakavas, ze navsteva bude po tebe lyzicky umyvat 😝
nevidím to zas tak zle ako ty. V podstate o nič nejde. Jedna lyžička. Veľa ľudí má umývačky tak tam umýva riad napr. keď sa nazbiera.
Za mňa riešiš blbosti.
Inej bude vyhovovať.
@anonym_2c4113 naozaj nešlo o lyžičku ja som není zena lenivá alebo neschopná umyť varim kazdy den teplé obedy aj večere takže hrncov mame kopu chodím okná babke umývať naozaj pomáham som este škola kde som donedávna unyvala ručne podlahy 😅skor mi islo oto ze sa bojím ze sa nebude vediet osamostatniť neviem ci je zrelý
no co ti ja viem - spoznali ste sa nedavno, nezijete spolu, bol u teba len na navsteve - ja sa cudujem, ze si tu salku siel vobec umyt.. lebo ja teda, ked som na navsteve, tak si po sebe riady do cudzej kuchyne umyvat nechodim.. a uz vobec neumyvam riady po domacich..
takze mozno ze je 'mamanek', co si chodi davat prat k mame, ale ty si tiez trosku divna, ze ocakavas, ze navsteva bude po tebe lyzicky umyvat 😝
@reanda tak veľa krát uvarím ked pride ale pozerám uz tak dopredu co bude vediet aj doma trocha mne pomôcť nedávno no rok a pol
Tak keď mu mama povie, že to umyje, nechá to tak ... muži rozmýšľajú inak ako ženy - proste povedala, že to umyje, tak umyje ... za mňa je plus, že tu šálku/tanier po sebe umyje ... koľké prasiatka nechajú tak, ani ich nenapadne ísť si po sebe opláchnuť pohár, tanier atď. ... prečo by mal na návšteve umývať riad? ... kus divné, či? ... si žena, dokážeš muža spracovať, naučiť ho, tiež som to tak mala.
@anonym_autor Divny chlap. Uz len to,ze svoje okadene trenky nosi prat matke? Mas deti,prosim,hladaj si normalneho muza nie tohto podivina.
@marca12 vidis tu su zeny ktore to neberú zas zle tak ja uz ozaj neviem no mne to pride zvlastne vela krát mu aj uvarím mávam víkendy volne deti chodia k mojej mamine ale domáce prace mu veľa nehovoria a chápem ze su aj muži co doma zene nepomáhajú alebo nerobia nic ale ja som z domu taky príklad nemala
@zara3 práveže ti veľmi pekne ďakujem na pohľad pretoze hovorím extra skusenosti nemam ono mne skor pride ze je strašne závislý na nich
@anonym_autor tak sa ho to opytaj, že prečo je závisly na nich
No nemyslím, že automaticky musí byť ,,zly,, chlap
Teoreticky jeho mamu sa baví starať o neho,on je rád že je rada
A možno raz bude on rád ,ked bude tiež sa o niekoho starať okolo neho lietať
Koooopa takých chlapov
Tak keď mu mama povie, že to umyje, nechá to tak ... muži rozmýšľajú inak ako ženy - proste povedala, že to umyje, tak umyje ... za mňa je plus, že tu šálku/tanier po sebe umyje ... koľké prasiatka nechajú tak, ani ich nenapadne ísť si po sebe opláchnuť pohár, tanier atď. ... prečo by mal na návšteve umývať riad? ... kus divné, či? ... si žena, dokážeš muža spracovať, naučiť ho, tiež som to tak mala.
@dzulli1980 vieš len ja nu to hovorím uz rok ze Palkovičova sak ked unyvas uz ten hrnček ci opláchneme ved umy aj moj 🤣ale on ho tam ozaj asi nevidi a ok malickost len ja neviem v jeho veku som čakala uz takého rodine založeného co vie aj doma pomôcť
@anonym_autor tak sa ho to opytaj, že prečo je závisly na nich
No nemyslím, že automaticky musí byť ,,zly,, chlap
Teoreticky jeho mamu sa baví starať o neho,on je rád že je rada
A možno raz bude on rád ,ked bude tiež sa o niekoho starať okolo neho lietať
Koooopa takých chlapov
@anonym_2d7662 neviem no ja mam tiez s rodičmi super vztah ked som ovdovela aj mi jedlo nosili aj mi finančné pomáhali mne nevadí ze im vola 3 x do dna ja sa skor bojím ze keby spolu žijeme tak by to nebolo dobre proste skusenosti moc nemam
Že neumyje riad
@anonym_2d7662 no riešim lebo su veci ktore mi vadia ale su veci ktore si na ňom aj vážim a predsa len nie vždy sa mi bude vsetko páčiť neni to o dokonalosti a chcela som vediet ako to vidite ostatne zeny
@anonym_autor mas 34 rokov, rok a pol chodis s chlapom, varis mu a k intimite nedoslo?
tak mate to cele take netypicke, no 😀
@reanda tak ja som chcela ale on kresťan a dost veľký pokúšala som sa a neraz 🤣
@anonym_autor po svadbe?😃
@anonym_autor moja ja som ti tak poradila, lebo nechcem aby si bola nestastna. Take pripady bohuzial pribudaju, akokeby normalny chlap, co aj ked je sam, tak ma zmysel pre zodpovednost, byt samotny a starajuci sa o druhe, taky no proste o ktorom kazda normalna zena sniva- chlap do zivota, vymieral. Aj dobry milenec, manzel, otec, priatel, syn aj brat - samozrejme nikto neni perfektny, ale tieto zaklady by mali byt.
@anonym_autor vymyslené 😀😀😀
@anonym_2c4113 naozaj nešlo o lyžičku ja som není zena lenivá alebo neschopná umyť varim kazdy den teplé obedy aj večere takže hrncov mame kopu chodím okná babke umývať naozaj pomáham som este škola kde som donedávna unyvala ručne podlahy 😅skor mi islo oto ze sa bojím ze sa nebude vediet osamostatniť neviem ci je zrelý
@anonym_autor "Neviem ci je zrely"😂😂😂
Daj ho na parapetu,ako rajcinu,možno dozreje😉.
A mozno aj nie🤭
@anonym_autor 😆 ta taki jak on sa modlia len pre seba aby oni isli do neba. Oni nechcu hriesit, ale ludom by na krku boli aj rodicov a zeny do hrobu dali so starostmi.
Pozname. Ked s tebou chce zit, tak aj keby pred svatbou, vie ze s tebou zostane a lubi ta, vsak Boh je laska.
moj muz byval do 30tky s rodicmi a mal full servis, od jedla doneseneho k pc, vyprane a navarene. Ked sme sa odstahovali do vlastneho prisposobil sa, sice varit stale nevie, ale robi rozne uzasne teple ranajky, riad umyje, vyperie. Tak som ta len chcela utesit, ze clovek sa vie prisposobit
@zara3 a ako vieš že nepomáha? či ich nenosí autom, nekupuje veci na ktoré nemajú, nevybavuje veci 😏 on ide k mame, mama je happy že ho vidí, on má tak isto spoločnosť…
@biba_18 rok a pol su spolu, on autorku uz davno mal na rukach nosit a nie, ze si len umyje svoje a hotovo. Ani jej pohar neumyje, akokeby sa bral za svateho petera - to aj v zivote ked si rozmysli, tak sa zdvihne, umyje svoj pohar a povie "dovidenia, dakujem ze si mi varila a travila so mnou cas". A ma svoj vek ma to, aby mu mama neprala spodne pradlo od cohokolvek a starala sa o neho. Je to ine, ked ide ku rodicom raz do tyzdna na obed. On je len sebec a bodka.
By som chcela vidiet teba, keby si mala tak stareho syna a toto by robil, ze svojej priatelke by ku tomu ani pohar po viac ako roku neumyl. Nevazil by si ani teba a ani ju. Je ine, ked povie zena nechaj, umyjem to, ale to je len ceresnicka na torte ten riad, tam toho bude viac.

@anonym_autor ahoj, prepac za moju uprimnost, ale tusim, ze si si presla uz svoje a potrebujes ozajstneho chlapa, co ti bude oporou, pomahat a mysliet na teba a ked uz chodi ku rodicom, mal by mysliet aj na nich a nedavat im este naviac prace.
Toto je pre mna obycajny sebec, ktory ta postupom casu premeni na svoju matku a budes po nom len pratat a ostatne veci, boh vie, ci ti aj bude platit jedlo, byvanie keby ste boli spolu, ci by sa o teba fakt staral. On je zvyknuty byt sam a len mat zenu na jedno a plus staranie sa o neho. Nevyzrety chrapun co este aj v jeho veku nema lutost k rodicom a nepomaha im. Toto maj v hlave, ako si muz vazi rodicov a mamu, tak si bude vazit aj svoju zenu. Prepac este raz.