icon

Myslíte si, že je to výhovorka?

24. sep 2023

S kamaratkou rozmyslame, ci ist na 10 dni do Egypta k moru alebo do Svajciarska na turistiku a poznavacku. Kamaratka odmieta ist do Egypta, lebo je tmavsi typ a nechce sa jej kazde rano holit. Ako ano je to pravda, tym ze viac zarasta ako ostatne dievcata, tak aj pri minulych dovolenkach musela ist vzdy pred ranajkami este raz do sprchy na 15-20 minut a cela sa oholilt. Argumentuje, ze nema naladu kazde rano holit cele nohy, podpazusie, pod pupkom a kazdy druhy den aj ruky. Na druhej strane ked tuto kazdodennu rutinu absolvovala, tak na plazi bola vzdy prave ona, ktora bola pomaly najhladsia z celej partie.

Je vasniva turistka. Miluje kopce a hory. Neustale posiela fotky z turistiky a casto beha po kopcoch. Stale o tom rozprava ako si chce pobehat Alpy, Pyreneje a vsetky mozne pohoria. Ja mam tiez rada turistiku ale s mierou. 8-10 hodin denne slapat kopcoch to jej nevadi ale 15-20 minut denne v spche so ziletkou, to uz problem ma.

Aj vy mate pocit, ze argument, ze sa jej nechce denne holit je len zamienka aby si presadila svoj druh dovolenky a islo sa do Svajciarska a nie do Egypta?

Strana
z2
clarae
26. sep 2023

Tomu verim. Neznasam to kazdodenne holenie a nechcelo by sa mi tiez do Egypta. Nejaky kompromis by nesiel.

Strana
z2