icon

Nadviazali by ste kontakt s chlapom, ktorý sa vám páči a "pokukuje" po vás?

31. júl 2025

A ak ano tak ako by ste nadviazali kontakt?

Strana
z3
anos18
31. júl 2025

@anonym_autor usmiala by som sa a prehodila by som niečo nezáväzné

anonym_a0a571
31. júl 2025

odo mňa úsmev a od neho všetko ostatné.

autor
31. júl 2025
@anos18

@anonym_autor usmiala by som sa a prehodila by som niečo nezáväzné

@anos18 Napriklad co?

anos18
31. júl 2025
@anonym_autor

@anos18 Napriklad co?

@anonym_autor podľa toho, kde by to bolo. Dnes som bola v posilke, tam by som povedala, že mi dala trénerka zabrať, alebo že som tam ako Alenka v ríši divov, lebo sa tam nevyznám, alebo poprosila o pomoc. Záleží od miesta a situácie

zuzanita1609
31. júl 2025

Nie. Nie každý kto pokukuje môže mať záujem. Môže to byť ženatý, zadaný čudák 😁. A keďže som zo "starej školy",ak nenaberie odvahu sa prihovoriť prvý,nech pokukuje ďalej 😏.

anonym_92bf51
31. júl 2025

@anonym_autor kludne prehod par slov, nikdy som s tymto problem nemala, urobit prvy krok🙂 a jeden z nich je aj moj manzel teraz🙂 ale nie je to tym, ze by som mala sebavedomie po mraky, skor som to vzdy brala hop alebo trop a nerobila z toho vedu. Predstav si, ze muzi musia toto riesit neustale a kolko odmietnuti za zivot zazili🙂

autor
31. júl 2025
@anonym_92bf51

@anonym_autor kludne prehod par slov, nikdy som s tymto problem nemala, urobit prvy krok🙂 a jeden z nich je aj moj manzel teraz🙂 ale nie je to tym, ze by som mala sebavedomie po mraky, skor som to vzdy brala hop alebo trop a nerobila z toho vedu. Predstav si, ze muzi musia toto riesit neustale a kolko odmietnuti za zivot zazili🙂

@anonym_92bf51 Tak to gratulujem len ja nemam tolko odvahy asi a neviem ani ako zacat. Z neho mam ten isty pocit.

anos18
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_92bf51 Tak to gratulujem len ja nemam tolko odvahy asi a neviem ani ako zacat. Z neho mam ten isty pocit.

@anonym_autor a kde sa stretávate?

autor
31. júl 2025
@anos18

@anonym_autor a kde sa stretávate?

@anos18 Na zastavke v autobuse 😂 chodime tym istym do prace aj z prace. On je z vedlajsej dediny. Potom casto vecer po praci chodi do bistra kde sem-tam zajdem aj ja.

patriciah1
31. júl 2025

@anonym_autor nie, správny chlap si vie získať ženu, ona sa mu nemusí podlizovať...zjavne sa mu dostatočne nepáčiš, keď nie je ochotný urobiť nejaký krok.....

anos18
31. júl 2025
@anonym_autor

@anos18 Na zastavke v autobuse 😂 chodime tym istym do prace aj z prace. On je z vedlajsej dediny. Potom casto vecer po praci chodi do bistra kde sem-tam zajdem aj ja.

@anonym_autor však v buse si môžeš prisadnut, a niečo prehodiť, o počasí, alebo že dnes toho bolo veľa v práci, a tak....

patriciah1
31. júl 2025
@anos18

@anonym_autor však v buse si môžeš prisadnut, a niečo prehodiť, o počasí, alebo že dnes toho bolo veľa v práci, a tak....

@anos18 to by bolo aké trápne 😄 že ahoj, dnes je krásne počasie 😂

anos18
31. júl 2025
@patriciah1

@anos18 to by bolo aké trápne 😄 že ahoj, dnes je krásne počasie 😂

@patriciah1 ale veď nie rovno tak. No neviem, ja to mám tak, že ja sa vždy usmejem a začnem sa s niekým rozprávať. Či už s mužmi, alebo ženami. Ja sa rada rozprávam 😁 v posilke, v čakárni u doktora, v buse, aj v obchode..... už sa mi stalo, že som sa na ulici prihovorila jednej pani a pochválila som jej vlasy. 😁

autor
31. júl 2025

Nie to by bolo aj podla mna trapne. 😂 Ja to asi necham tak radsej. 😂 Prisadnut si na to by som mala max odvahu aj to len vtedy ak by nikde nebolo volne 😂.

autor
31. júl 2025
@anos18

@patriciah1 ale veď nie rovno tak. No neviem, ja to mám tak, že ja sa vždy usmejem a začnem sa s niekým rozprávať. Či už s mužmi, alebo ženami. Ja sa rada rozprávam 😁 v posilke, v čakárni u doktora, v buse, aj v obchode..... už sa mi stalo, že som sa na ulici prihovorila jednej pani a pochválila som jej vlasy. 😁

@anos18 Ja tiez mam na tieto veci odvahu ozvat sa ale nie ku chlapovi ktory sa mi paci.

anos18
31. júl 2025
@anonym_autor

@anos18 Ja tiez mam na tieto veci odvahu ozvat sa ale nie ku chlapovi ktory sa mi paci.

@anonym_autor ja som raz zavolala chlapca na rande na letnej aktivite. Išiel, ale povedal, že nemá záujem, že má priateľku. Prežila som 😁

autor
31. júl 2025
@anos18

@anonym_autor ja som raz zavolala chlapca na rande na letnej aktivite. Išiel, ale povedal, že nemá záujem, že má priateľku. Prežila som 😁

@anos18 Tak to klobuk dole mat taku odvahu 🙂

anos18
31. júl 2025
@anonym_autor

@anos18 Tak to klobuk dole mat taku odvahu 🙂

@anonym_autor niekedy si poviem, že no a čo. Skúsim. Tak ale teraz sa už nepotrebujem zoznamovať. To už bolo davno

barka1
31. júl 2025

Skus vykročit z komfortnej zóny a usmiat sa spat, oslovit ho. Však co najhorsie sa može stat?

evcagabi
31. júl 2025

A je nejaky iny spoj, ktorym by si mohla chodit do prace, ak by to nedopadlo podla tvojich predstav? 😁

zuzanita1609
31. júl 2025
@evcagabi

A je nejaky iny spoj, ktorym by si mohla chodit do prace, ak by to nedopadlo podla tvojich predstav? 😁

@evcagabi 🤣 👍 vidíš,treba rátať so všetkými možnosťami.

nyusika
31. júl 2025

ked ho stretnes aj v buse...a potom aj v bistre, tak len tak zlahka mozes prehodit - my sme s uz dnes videli, este raz a pojdeme NA PIVO

evcagabi
31. júl 2025
@zuzanita1609

@evcagabi 🤣 👍 vidíš,treba rátať so všetkými možnosťami.

@zuzanita1609 ja som raz pocas vs oslovila barmana v mojom oblubenom podniku a potom som sa hanbila ako pes , kedze odpoved nebola podla mojich predstav 😅 nechcela som tam prestat chodit, tak sla vzdy kamoska omrknut situaciu a az potom sme tam sli 😅 az sme ho tam raz stretli bavit sa 😅😅 potom on pozval mna a aj ked sme nakoniec spolu par mesiacov chodili, ten prvotny pocit hanby som uplne neprekonala 😅

zuzanita1609
31. júl 2025
@evcagabi

@zuzanita1609 ja som raz pocas vs oslovila barmana v mojom oblubenom podniku a potom som sa hanbila ako pes , kedze odpoved nebola podla mojich predstav 😅 nechcela som tam prestat chodit, tak sla vzdy kamoska omrknut situaciu a az potom sme tam sli 😅 az sme ho tam raz stretli bavit sa 😅😅 potom on pozval mna a aj ked sme nakoniec spolu par mesiacov chodili, ten prvotny pocit hanby som uplne neprekonala 😅

@evcagabi tiež niečo podobné,bol to chalan ktorý bol tiež z vedľajšej dediny,hrával futbal. S kamoškami sme furt chodili na jeho zápasy,dokonca nás to začalo už aj baviť,ten futbal 😁. Ako dievčiská pochabé sme sa stavili,že sa mu neprihovorím prvá. A ja som sa mu konečne prihovorila. Povedal,že aj pekná som,odvaha mi nechýba,ale má už takú jednu,s ktorou je 2roky 🤭. Krvi by sa mi človek nedorezal 🤣. Už sme na futbale neboli. Ale po čase som ho stretla v obchode a sám sa mi prihovoril,že ma rád uvidí na budúcom zápase 😁.

sevrin
31. júl 2025

Však sa ho spýtaj rovno "Čo čumíš?!" ..a zvyšok vašich životov sa bude už odvíjať od jeho reakcie.

autor
31. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi Ano je 😂😂😂

autor
31. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi Tak vidis zase to nedopadlo az tak zle nakoniec 😂

sevrin
31. júl 2025
@anonym_a0a571

odo mňa úsmev a od neho všetko ostatné.

@anonym_a0a571 takže od neho dom, garáž, autá, bazén, plyn, video, pštros, čo ešte?

autor
31. júl 2025
@nyusika

ked ho stretnes aj v buse...a potom aj v bistre, tak len tak zlahka mozes prehodit - my sme s uz dnes videli, este raz a pojdeme NA PIVO

@nyusika Pojdem do bistra a ked ho tam stretnem a potom na zastavke mu poviem ze to musi byt asi osud 😂😂😂😂😂😂

autor
31. júl 2025
@zuzanita1609

@evcagabi tiež niečo podobné,bol to chalan ktorý bol tiež z vedľajšej dediny,hrával futbal. S kamoškami sme furt chodili na jeho zápasy,dokonca nás to začalo už aj baviť,ten futbal 😁. Ako dievčiská pochabé sme sa stavili,že sa mu neprihovorím prvá. A ja som sa mu konečne prihovorila. Povedal,že aj pekná som,odvaha mi nechýba,ale má už takú jednu,s ktorou je 2roky 🤭. Krvi by sa mi človek nedorezal 🤣. Už sme na futbale neboli. Ale po čase som ho stretla v obchode a sám sa mi prihovoril,že ma rád uvidí na budúcom zápase 😁.

@zuzanita1609 A co bolo dalej? Isla si?

Strana
z3