Náhodné stretnutie s bývalým po rokoch
Stála som v rade na kávu ako kazde rano keď som zrazu zbadala jeho,pre mňa bol kedysi celý svet. Rozišli sme sa dávno, nie v zlom, ale s tichom, ktoré sa už nikdy neprelomilo. A teraz tam stál, dva metre odo mňa, pozeral na mobil. Mala som chuť niečo povedať – možno len „ahoj“, možno hlúpu poznámku o tom, že stále pije cappuccino. Ale nevyšlo zo mňa nič. Len som zaplatila a odišla.
Nuž čo, život ide ďalej..
A život ide ďalej, s nim, bez neho, s kapucinom...
mate zvlastne zvyky... naco si doma potrpim....
teraz toto.
dnes ma sluzbu nejaky literát...
Dobre robíš, ja svojho ex stretávam posl 2 r skoro každý týždeň. Chodí cez prestávku do obchodu kam Chodím ja pre klientov na nákup. Ignorujem ho, rozišli sme sa v dobrom ale nemám potrebu sa s nim zakecať. Keby sa on ozve ahoj ako sa máš tak sa s nim dam do reči ale potrebu nemám ja za nim behať
ja mojho ex stretavam bezne tak, ze ja vyzeram ako posledny bezdomovec, zmoknitam v p;yzame a mikne...moj pes serie...alebo uz ja drzim sacok s exkrementom v ruke - a on ide okolo aj s najnovsou modeleckou, obaja jak zo zurnalu..
ale, mily anonym, popracuj trochu na stylistike, stale je to slabe na zensky roman
mate zvlastne zvyky... naco si doma potrpim....
teraz toto.
dnes ma sluzbu nejaky literát...
@falbala132 hej hej, sisty shakespeare 😀 😀 😀
ja mojho ex stretavam bezne tak, ze ja vyzeram ako posledny bezdomovec, zmoknitam v p;yzame a mikne...moj pes serie...alebo uz ja drzim sacok s exkrementom v ruke - a on ide okolo aj s najnovsou modeleckou, obaja jak zo zurnalu..
ale, mily anonym, popracuj trochu na stylistike, stale je to slabe na zensky roman
@nyusika Ukáž mi tú, ktorá je pri tebe “modelečka”. 🙂
@nyusika Obaja zo žurnálu, len v hlave prázdno.
Si predstavujem ako on o tom hovoril kamosovi „stretol som dnes Katu, stale ma dobre kozy“
Neviem ci ta videl aj on a aka je otazka? Ci si urobila dobre, alebo co chces vediet?
To je navrh na nejaku buducu Evitovku? Otazku nevidim...🤔🤔🤔 Ok, ide sa dalej😄

Pekne. Ako prológ k ženskému románu 😃