Nainštaloval môj muž kamery do bytu?
Moj muz je na sluzobke a stala sa taka zvlastna vec.
Mam kamosa, pozname sa 20rokov o ktorom moj muz vie, dokonca sa aj poznaju.
A bol tu, dnes… vecer som volala s muzom a pytal sa ma ci uz bol na navsteve.
Teraz to iste, ukladam dieta spat o 20:30 a vacsinou zaspi do 10-15min. A o 21hodine mi muz pise stavim sa ze este nespi. A dieta este nespalo, vystrajalo.
Myslite ze nieco tu je? Ci to je len moja paranoja?
Nevyznam sa do tych zariadeni ani neviem na akom principe funguju, ale je mozne aby to od nedele odkedy odisiel malo taku vydrz?
Asi mi len sibe
a dnes je štvrtok. tie zvyšné dni sa nič zvláštne nestalo?
Vypni doma krabičku na internet/WiFi a funguj len cez mobilné dáta a uvidíš či sa ozve.
Veď upratovať musíš a omylom si potiahla káblik 🙂
A keď bude vyzvedať či všetko funguje tak jasne že funguje.
Skús ešte "vyrobiť" doma nejakú ďalšiu nezvyčajnú situáciu, čo ho trochi šokuje. Napr. niekoho zavolaj alebo začni tancovať nahá po byte a uvidíš, či na to bude reagovať, ak na tie predošlé reagoval.
inak existuje viacero appiek ktore ti ukazu rozne zariadenia v byte.
a dnes je štvrtok. tie zvyšné dni sa nič zvláštne nestalo?
@biba_18 bola som u rodicov, v utorok vecer som dosla. Vcera prsalo cely den tak to som bola len doma.
Hej, moze. Musi to byt vsak na nejakom zdroji, bud zapojene do zasuvky, alebo mat baterky (nevydrzi dlho). Na odpojenie zariadenia sa odporuca zmenit heslo do wifi, idealne aj do routra.
Ja som mala doma (okrem iného) čiernu krabičku 6x4cm, v ktorej zboku bola zasunutá SIM-ka (normálna, ako v mobile) a keď ex zavolal na číslo tej SIM, počúval všetko, čo sa doma dialo. Krabička nevydávala žiadny zvuk, žiadne kontrolky nesvietili, nebolo to zapojené v sieti...
To by musel byt iny blbec aby ti o tom hned hovoril. Podla mna len nahoda. Porozmyslaj, ci si mu nieco nespomenula. Napr. ja keby som muzovi spomenula, ze deti mali na veceru palacinky, tak by vedel, ze cukor ich rozbesni a nezaspia.
S kamošom ste si písali SMS predtým, ako prišiel? Môžu všetky tvoje SMS automaticky chodiť aj mužovi na mobil. Tiež vlastná skúsenosť.
@anonym_040989 kks 😲
Podla mna nahoda nic ine.
S kamošom ste si písali SMS predtým, ako prišiel? Môžu všetky tvoje SMS automaticky chodiť aj mužovi na mobil. Tiež vlastná skúsenosť.
@anonym_040989 to sa ako da? A co to bolo za psychopata?
@anonym_autor ak by také niečo urobil, tak to by bola totálna bodka za naším manželstvom
Preto doma nemám internet 😃 každý má svoj v mobile, žiadne wifi žiaden router nič.
@anonym_040989 nainštaloval ti do mobilu tajnú aplikáciu na sledovanie, vtedy vieš čítať všetky správy aj mimo SMS a tiež pozerať čo robíš/píšeš kdekoľvek na internete, prezerať uložené fotky, samozrejme aj tajne zapnúť mikrofón alebo kameru a počúvať/pozerať čo sa práve deje, sledovať polohu mobilu, proste mobil je dokonalé sledovacie zariadenie ktoré nosíš vždy zo sebou
môžeš si to všimnúť tak, že musíš častejšie nabíjať telefón ako predtým, že krátko vydrží
@anonym_autor asi si riadna nezbednica keď ťa musí mať takto pod kontrolou
@anonym_040989 to sa ako da? A co to bolo za psychopata?
@anonym_5b9ec4 no užila som si s tým chorobne žiarlivým manipulátorským narcistom svoje. Peklo na zemi. Pritom som ani na kávu s kamoškou nešla, nemal žiadny dôvod. Ukázalo sa, že on naháňa každú sukňu a zo všetko, čo robil on, obviňoval mňa.
@anonym_autor asi si riadna nezbednica keď ťa musí mať takto pod kontrolou
@anonym_d38e80 Ty si evidentne nemala takéhoto magora. Dufaj, že ho ani nestretneš!
@anonym_040989 nainštaloval ti do mobilu tajnú aplikáciu na sledovanie, vtedy vieš čítať všetky správy aj mimo SMS a tiež pozerať čo robíš/píšeš kdekoľvek na internete, prezerať uložené fotky, samozrejme aj tajne zapnúť mikrofón alebo kameru a počúvať/pozerať čo sa práve deje, sledovať polohu mobilu, proste mobil je dokonalé sledovacie zariadenie ktoré nosíš vždy zo sebou
môžeš si to všimnúť tak, že musíš častejšie nabíjať telefón ako predtým, že krátko vydrží
@anonym_e37438 tak toto je iny masaker, take nieco som nevedela ze vobec existuje
@anonym_e37438 tak toto je iny masaker, take nieco som nevedela ze vobec existuje
@ariannazara tu je popis aplikácie
Tento pokročilý softvér dokáže sledovať rôzne aktivity a odhaliť dôležité informácie, ako sú údaje o polohe cieľového používateľa, protokoly hovorov, správy SMS, chaty na sociálnych sieťach a používanie internetu.
Sledovanie polohy GPS - je vybavený presným sledovacím zariadením GPS, ktoré určí presnú polohu akéhokoľvek zariadenia.
Monitorovanie sociálnych médií - vám pomôže odhaliť konverzácie vašich blízkych na WhatsApp, Instagrame, Tinderi, Snapchate, Line a podobných sieťových platformách.
Nahrávanie obrazovky - táto aplikácia často zachytáva snímky obrazovky inej osoby, aby vám pomohla zistiť, čo robí a s kým chatuje.
Zaznamenávanie klávesov - zabudovaný keylogger aplikácie vám pomôže odhaliť ich odoslané správy, prihlasovacie údaje k účtu, poznámky a tajné kódy. Táto funkcia zaznamenáva stlačené klávesy, keď niekto píše na svojom zariadení.
Upozornenia na geografické ohraničenie - na mape môžete nastaviť "bezpečné" a "nebezpečné" zóny a dostávať okamžité upozornenia vždy, keď vaši blízki vstúpia do týchto zón alebo ich opustia.
Nahrávanie okolia - Pôsobivo môžete počúvať rozhovory iných ľudí a počuť ich okolie. Zariadenie totiž na diaľku aktivuje kameru a mikrofón cieľového zariadenia.
Monitorovanie histórie prehliadania - Táto aplikácia vám umožní prístup k úplnej histórii prehliadania a zistíte, aké webové stránky navštívili.
Monitorovanie sociálnych médií - môžete si prezerať ich konverzácie a aktivity na Snapchate, Tinderi, Telegrame, Kiku, WhatsApp a podobných aplikáciách na zasielanie správ.
Nahrávanie obrazovky - Ste zvedaví, komu neustále píšu? Táto skvelá aplikácia na monitorovanie telefónu zaznamenáva ich obrazovku a odosiela tieto snímky obrazovky na váš ovládací panel.
Prezeranie galérie - Táto aplikácia tiež poskytuje prístup ku všetkým fotografiám a videám uloženým v cieľovom zariadení.
Webová lupa - Táto funkcia umožňuje zobraziť ich obľúbené webové stránky, platformy so záložkami a ich záujmy.
Analyzátor telefónu - môžete tiež zistiť, komu volali a kto im nedávno volal. Sú k dispozícii aj konkrétne údaje, ako napríklad dĺžka trvania hovoru.
Vyhľadávač vymazaných hovorov a kontaktov - Táto aplikácia zistí a nahlási, keď váš partner vymaže zo svojho telefónu konkrétne záznamy hovorov alebo kontakty.
Prezeranie textových správ - Prezerajte si ich textové správy v systéme iOS aj Android a zistite, čo plánujú.
Skrytá aplikácia je neviditeľná. Nikto nemôže vidieť, že sledujete GPS, hovory a SMS správy. Tento skrytý sledovač SMS môže fungovať v skrytom režime. To znamená, že je úplne neviditeľný pre ľudí, ktoré ovládate.
Nielen deti, ale aj zamestnanci a vaši milovaní možno si neuvedomujú, že robia niečo zlé. Pomocou tohto softvéru získate najpresnejšie informácie. A nikto nebude vedieť, že kontrolujete ich činnosť.
Môžete dostať akúkoľvek situáciu do vašich rúk a zostať neviditeľný. Použite tento softvér pre sledovanie mobilu, aby ste zistili, či sú vaši príbuzní úprimní.
Ja som mala doma (okrem iného) čiernu krabičku 6x4cm, v ktorej zboku bola zasunutá SIM-ka (normálna, ako v mobile) a keď ex zavolal na číslo tej SIM, počúval všetko, čo sa doma dialo. Krabička nevydávala žiadny zvuk, žiadne kontrolky nesvietili, nebolo to zapojené v sieti...
@anonym_040989 takáto krabička?
@anonym_e37438 áno, takéto bolo
@anonym_e37438 áno, takéto bolo
@anonym_040989 odniesla si na políciu aby zistili majiteľa SIM karty a mala si dôkaz že ťa odpočúval?
@anonym_040989 odniesla si na políciu aby zistili majiteľa SIM karty a mala si dôkaz že ťa odpočúval?
@anonym_e37438 odniesla, no keďže to bol náš spoločný byť, povedali mi, že on si tam môže dať, čo chce.
Fuhaaaa, by som uz bola na pozore.. skuste este doma nieco vyrobit nieco zle.. alebo akoze ohovarat .. lebo toto cele divne, ked zrazu sa muz opyta🫣🫣
Nemáte trebárs na jeho meno sim karty?že trebárs používaš sim kartu ktorá je na jeho meno ?
@anonym_e37438 odniesla, no keďže to bol náš spoločný byť, povedali mi, že on si tam môže dať, čo chce.
@anonym_040989 § 377 Porušenie dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy
Kto poruší dôvernosť neverejne prednesených slov alebo iného prejavu osobnej povahy tým, že ho neoprávnene zachytí záznamovým zariadením a takto zhotovený záznam sprístupní tretej osobe alebo ho iným spôsobom použije a inému tým spôsobí vážnu ujmu na právach, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
https://www.slov-lex.sk/ezbierky-fe/pravne-pred...
Ochrana osobnosti
§ 11
Fyzická osoba má právo na ochranu svojej osobnosti, najmä života a zdravia, občianskej cti a ľudskej dôstojnosti, ako aj súkromia, svojho mena a prejavov osobnej povahy.
§ 12
(1) Písomnosti osobnej povahy, podobizne, obrazové snímky a obrazové a ZVUKOVÉ ZÁZNAMY týkajúce sa fyzickej osoby alebo jej prejavov osobnej povahy sa smú vyhotoviť alebo použiť len s jej privolením.
https://www.slov-lex.sk/ezbierky-fe/pravne-pred...
Nemáte trebárs na jeho meno sim karty?že trebárs používaš sim kartu ktorá je na jeho meno ?
@tinka3435 čo sa môže stať keď je na jeho meno?
môže ju akurát zablokovať a vyžiadať novú alebo si pozerať výpis odchádzajúcich hovorov a SMS
Preto doma nemám internet 😃 každý má svoj v mobile, žiadne wifi žiaden router nič.
@anonym_6d5244 ja doma internet mám a ale tiež dôveru

@anonym_autor tak môže to byť niečo čo je zapojené rovno do elektriky. Pozrela by som sa riadne po byte