Najlepšie online zoznamky na spoznanie partnera
Kde sa na najlepšie zoznámiť online? Poznáte nejaké zaujímavé zoznamky kde ste sa spoznali so svojou partnerkou, partnerom?
@spite1102 chod do kulturaku v Bolerázi a mas vybavene
A čo ti pomôže keď ti niekto napíše že badoo je super, ďalší zase že badoo je zlé, niekto ti poradi partnernaurovni, pre niekoho je to oničom...každý má predsa inú skúsenosť. Pôjdeš na fb zoznamku keď si napíšem že len tá je naj? Pritom aj tam som našla lúzrov než som spoznala môjho súčansého.
@majo111222 fb ma zoznamku?
@majo111222 nevedela som
Na fb to je o ničom...ja som ho našla na kresťanskej zoznamke....katrande.sk.....niesu tam len veriaci...práveže by som povedala že tam sú taký čo to myslia vážne a neberú to len ako sex na jednu noc.
@spite1102 je to kresťanská zoznamka, niektoré veci sú platené, preto to odradí tých čo sa chcú len zahrať...človek ktorý to myslí vážne si to zaplatí nieje to veľa na 3 mesiace, a máš ušetrený filter ľudí a hodiny na fb odpovedanim nesprávnym záujemcom...lebo pravdu na fb sa väčšinou nechcú viazať len si užiť.
Verimzesi.sk alebo katrande

@spite1102 táto téma je tu skoro každý týždeň. Hod si do lupy do vyhľadávača a budeš mat odpoveď skôr než niekto napíše.